- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.721
Belirtiler neler?ne zamandan beri hiss ediyorsun?Ya aslında hemen çıktı ama böyle okadar zor görünün Bi çizgi ki çıplak gözle ben görebiliyorum aslında ama buraya atınca test şekil değiştiriyor resmen anlamadım bu arada randevu aldım yarın doktora gidicem bu gün alt karnımın ortasında Bi boşluk ve sızı hissediyorum bide şeffaf akıntım var
Hepimiz aynıyız galibaHepimizin kafası bir merak etme. Mesela ben sana yapma çıkmaz diyorum ama bata 6 gün kala sana hiç dur dememişim gibi test yapıyorum.kafalar çok iyi.
Kız paran mi çok 5 gün kala kaset testte ne göreceksinBenim de 22mayıs.Sabahdan hafif bel ağrısı var,uyku ,yorgunluk halim var.Demin kaset test yaptim öylesinevicdansızz silik çizgiyi bile çok gördü bana
Kız paran mi çok 5 gün kala kaset testte ne göreceksin
İnanmayacaksın belki ama 7 Nisan da regl oldum 14 nisanda bitti 15 nisanda şeffaf akıntım oldu ki hiç olmaz dedim heralde bu ay erken yumurtluyorum o an içimden geçti hamilemi kalıcam acaba diyeBelirtiler neler?ne zamandan beri hiss ediyorsun?
130 bayılmışım ben bu ay geçen ay da aynı şekilde yazık günah Allah akıl fikir versin bizeHepimiz aynıyız galiba
Ben bata 6 değil ama 2 kala deli durter gibi yapıyorum. Kimyasal gebelik yasamasam bu kadar üzülmezdim pozitif de gördüm ama kimyasal oldu defalarca.
Bu ay dedim bekleyecegim hamile olsam ne olmasam ne fark edecek. Regl olmazsam yaparım geçince diye. Testlerim de bitti zaten almayacağım inşallah amin
Anladim canim,normal yani geç döllenme olduysa testlerde çıkmaya bilir.Kan tahlili versen kesin sonuç alırsın belki, göğüs şişkinliyi,sızlamasi bende de oluyor .Bu ay mfk yöntemi denedim çok umutluyum vakit gelse de öğrensemİnanmayacaksın belki ama 7 Nisan da regl oldum 14 nisanda bitti 15 nisanda şeffaf akıntım oldu ki hiç olmaz dedim heralde bu ay erken yumurtluyorum o an içimden geçti hamilemi kalıcam acaba diye28 nisanda önce çok açık pembe peçeteye gelen bir lekelenme oldu akşamına az az rengi kahverengiye dönmüş şekilde 2 gün sürdü sadece peçetede görebileceğim şekilde sanırım yumurtam çatladı çünkü çatladığında leke olabiliyormuş ve o gün bu gündür bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum daha en önemli belirti göğüslerim ne adet zamanı dolgunlaşırdı ne de şekli değişirdi şu an resmen bebek emzirdiğim dönemki gibi ara sıra sızlıyor acayip dolgunlaştı ve uçlarının etrafındaki o yuvarlak kocaman oldu ama gel gelelim testler hiç öyle söylemiyor kafam Allak bullak yarın dananın kuyruğu kopar heralde doktor sorunu çözer
Predictor güvenilir değil miTutabilsek bi kendimizi bi frenlesek çok güzel olacak da işte
Sen daha adet olmadın mı canımKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. A ad000 @Random3Venev @sultansultan90 My_Moonlight06
Evet duydum o yöntemi çokta pozitif sonuç alan var inşallah Rabbim kalbine göre verirAnladim canim,normal yani geç döllenme olduysa testlerde çıkmaya bilir.Kan tahlili versen kesin sonuç alırsın belki, göğüs şişkinliyi,sızlamasi bende de oluyor .Bu ay mfk yöntemi denedim çok umutluyum vakit gelse de öğrensem
Nasıl yaptın kuzum aydınlatır mısın rica etsemAnladim canim,normal yani geç döllenme olduysa testlerde çıkmaya bilir.Kan tahlili versen kesin sonuç alırsın belki, göğüs şişkinliyi,sızlamasi bende de oluyor .Bu ay mfk yöntemi denedim çok umutluyum vakit gelse de öğrensem
Görüyor musun bilmiyorum ama 2 ayrı testte çizgi gördüm ben de şok oldumPredictor güvenilir değil mi
Merhaba bisey sorabilir miyim? Afsü de aşılama yapılıyor mu biliyor musunuz?Yok Afyonkarahisardayımbiraz küçük bizim şehir maalesef. Ama eşim izmirli biz afyonda duruyoruz işi yüzünden. Olmadı izmire gidicem
E baya var canım sen regl olmamis miydiinGörüyor musun bilmiyorum ama 2 ayrı testte çizgi gördüm ben de şok oldum
Oldum hem de uzun süreden sonra epey ağrılı sancılıE baya var canım sen regl olmamis miydiin
Var gerçektenGörüyor musun bilmiyorum ama 2 ayrı testte çizgi gördüm ben de şok oldum
Batı 15 mayıs olarak bekliyordum 10 ve 11 mayısta yaptım predictorleriVar gerçektenkaç gün kala yaptın
En iyisi kan ya o zaman boşuna umutlanmayalımBatı 15 mayıs olarak bekliyordum 10 ve 11 mayısta yaptım predictorleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?