- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.681
DurunamayanlarYaptim ve sonuç her zamanki gibi kar beyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DurunamayanlarYaptim ve sonuç her zamanki gibi kar beyaz
Gerçekten hangi akla hizmet ediyoruz anlamiyorum ya ,bile bile adet gününe daha 5gun var,neyin kafasını yaşiyorumDurunamayanlar
Hepimizin kafası bir merak etme. Mesela ben sana yapma çıkmaz diyorum ama bata 6 gün kala sana hiç dur dememişim gibi test yapıyorum. kafalar çok iyi.Gerçekten hangi akla hizmet ediyoruz anlamiyorum ya ,bile bile adet gününe daha 5gun var,neyin kafasını yaşiyorum
Evet yaşasın bizim kafalarbirde gözler şaşı olana kadar ikinci çizgiyi ariyoruzHepimizin kafası bir merak etme. Mesela ben sana yapma çıkmaz diyorum ama bata 6 gün kala sana hiç dur dememişim gibi test yapıyorum. kafalar çok iyi.
Bat ne zamandi sizinYaptim ve sonuç her zamanki gibi kar beyaz
Benim de 22mayıs.Sabahdan hafif bel ağrısı var,uyku ,yorgunluk halim var.Demin kaset test yaptim öylesine vicdansızz silik çizgiyi bile çok gördü bana20 Mayıs. Belirti olarak hafif bel ağrısı, göğüs hassasiyeti var ama bunlara takılmıyorum. Çünkü her ay adet dönemine yakın bu belirtiler oluyor bende
22 mayıs,adetimin 27ci günündeyimBat ne zamandi sizin
Adetine varmiş ya kuzum, üzülmek için çok erkenKizlar erken gebelik testi yaptım benim negatif geldi beni silebilirsiniz bata iki gün vardı
Emin misin canım ben sanki bi hayalet bişey görüyorumKizlar erken gebelik testi yaptım benim negatif geldi beni silebilirsiniz bata iki gün vardı
Erken gebelik ya canım olsa çıkardıAdetine varmiş ya kuzum, üzülmek için çok erken
Yok canımEmin misin canım ben sanki bi hayalet bişey görüyorum
Flash çok olmuş,ama sanki bende birşey gördümYok canım
Yok kiz ben bişey gormuyomFlash çok olmuş,ama sanki bende birşey gördüm
Regline kadar bekle bakalım canım, sonradan çıkan çok fazla oluyorYok canım