- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.701
Yani var mı diyorsun canımRegline kadar bekle bakalım canım, sonradan çıkan çok fazla oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani var mı diyorsun canımRegline kadar bekle bakalım canım, sonradan çıkan çok fazla oluyor
Oo çok erken yapmışsın geçen aylardan akıllandım ben bir günde iki tane yaptığımı bilirim 5-6 gün öncesindenBenim de 22mayıs.Sabahdan hafif bel ağrısı var,uyku ,yorgunluk halim var.Demin kaset test yaptim öylesine vicdansızz silik çizgiyi bile çok gördü bana
Eczane karşısından geçmek işleri bozdu ya))) yapmak fikrinde degildimOo çok erken yapmışsın geçen aylardan akıllandım ben bir günde iki tane yaptığımı bilirim 5-6 gün öncesinden
Olumsuz düşünme bekle belki gec dollenmedir bak benim bı arkadasim adeti 3 gün gecikti negatif 5 günde de negatif çıktı kan testinde öğrendiKizlar erken gebelik testi yaptım benim negatif geldi beni silebilirsiniz bata iki gün vardı
Yorumunu alıntı yapıp alıntıyı eklemeyi unutuyorum aklımda sürekli test var daEczane karşısından geçmek işleri bozdu ya))) yapmak fikrinde degildim
Olabilir hala ihtimal var reglin geçsin o zaman daha doğru çıkar testler inşallaaahYani var mı diyorsun canım
Şimdi yaptim hevesimi aldimbenim yumurtlama 7mayıs ,ama döllenme olduysa ne zaman oldu onu bilemiycemneyse ya bekleyip görücezzKötü olmuş bir gin öncesine kadar bekle. Ben ilk gebeliğimde 4 gün önce öğrenmiştim o yüzden biraz da sabırsızlanıyorum ama o zaman erken yumurtlamıştım onu hesaba katmıyorum Yumurtlamadan sonra 12. gün çıkıyor testte eğer varsa
Ben kendi mesajımı seçiyorum zaten))filtreli testime baktinmiYorumunu alıntı yapıp alıntıyı eklemeyi unutuyorum aklımda sürekli test var da
gördüm testini ben zaten kim paylaşırsa paylaşsın o testte hep bir hayalet çizgi görüyorum Benim yumurtlama da 7-8 mayıs daha erken görünmemesi çok normal bekle canım.Şimdi yaptim hevesimi aldimbenim yumurtlama 7mayıs ,ama döllenme olduysa ne zaman oldu onu bilemiycemneyse ya bekleyip görücezz
İlk gebeliğimde bir günde değişmişti test bir gün negatifti ertesi gün akşam silik çizgiyle öğrenmiştim. Öyle düşün iki üç gün bekleyelim hormon yükselsinDiyoruuum ama içim kıpır kıpırBen kendi mesajımı seçiyorum zaten))filtreli testime baktinmi
Gözlərimiz görmek istediği için sanırım)) inşaallah pozitifi tez zamanda görürüzgördüm testini ben zaten kim paylaşırsa paylaşsın o testte hep bir hayalet çizgi görüyorum Benim yumurtlama da 7-8 mayıs daha erken görünmemesi çok normal bekle canım.
Aynen benimde öyle,ilk gebelikte akşam 7gibi yapmiştim ,30dak sonra çok silik çizgiyi gördüm,1hafta boyunca her gün test yaptim koyulaşmadi silik kaldi,1hafta sonra belirgin şekilde çıktı, kırmızı kalemle testi bozasim varİlk gebeliğimde bir günde değişmişti test bir gün negatifti ertesi gün akşam silik çizgiyle öğrenmiştim. Öyle düşün iki üç gün bekleyelim hormon yükselsinDiyoruuum ama içim kıpır kıpır
Canim ne kadar arayla yaptin testiKızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. @ad000 @Random3 @Venev @sultansultan90 My_Moonlight06
Gölge görünüyor qaliba,adetina kaç gün var?Kızlar şurda görünen kırmızı çizgimi benmi hayal görüyorum artık kafayı sıyırdım galiba
Canım gecikti benimki 9.günGölge görünüyor qaliba,adetina kaç gün var?
Ne güzel, inşaallah gebelik olur, hiç test yaptinizmi?bu silik çizgi ne kadar süre de çıktı?Canım gecikti benimki 9.gün
Ya aslında hemen çıktı ama böyle okadar zor görünün Bi çizgi ki çıplak gözle ben görebiliyorum aslında ama buraya atınca test şekil değiştiriyor resmen anlamadım bu arada randevu aldım yarın doktora gidicem bu gün alt karnımın ortasında Bi boşluk ve sızı hissediyorum bide şeffaf akıntım varNe güzel, inşaallah gebelik olur, hiç test yaptinizmi?bu silik çizgi ne kadar süre de çıktı?
Anladim canim,geç döllenme ola bilir, fotoğrafi buraya atanda çözünürlük etkisi azalıyor o yüzden çizgi görünmeye bilir,testin varsa sabah ilk idrarla yapYa aslında hemen çıktı ama böyle okadar zor görünün Bi çizgi ki çıplak gözle ben görebiliyorum aslında ama buraya atınca test şekil değiştiriyor resmen anlamadım