- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.581
Muayene etti yok dedi klomen başlattıCanım yerleşme de olabilir ya adetten sonra da oluyor tam zamanı aslında bence yat dinlen ..
Doktor ne dedi ne oldu son durum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayene etti yok dedi klomen başlattıCanım yerleşme de olabilir ya adetten sonra da oluyor tam zamanı aslında bence yat dinlen ..
Doktor ne dedi ne oldu son durum canim
Belki enfeksiyonu atmışsındır kuzucumValla bilmiyorum yapanlarda pek olmamis da bende oldu neden bilmiyorum
Ozaman ovulasyon testinin koyu cikmasi adet olacagimzdanmisBeni alkışlarla uğurlayabilirsiniz. Dolsun göbekler boş kalmasın kucaklar temennisiyle eleniyorum partalina_ M Mavimiresl @Fang @Mrs Electrical Engineer S sultansultan90 Childdevelopment
Ben ztn ovülasyonla gebeliği öğrenmeyi doğru bulmuyorum ole ogrenenlerde olabilir ama doğru sonuc her zaman vermiyor benceOzaman ovulasyon testinin koyu cikmasi adet olacagimzdanmis
Adete yakin lh yukseliyor bence tekrardan benimde koyu cikiyodu hep.. Zaten gebelik testi varken lh da neBen ztn ovülasyonla gebeliği öğrenmeyi doğru bulmuyorum ole ogrenenlerde olabilir ama doğru sonuc her zaman vermiyor bence
İnşallah canım öyledir aman bu ağrılar da bitmiyor galiba benim sürekli kasık ağrım varBelki enfeksiyonu atmışsındır kuzucum
Muhabbetin basini bilmiyorum ama adetten birgun once ovunun cok koyu ciktigini gordum. Kiminde gebelige kiminde ise regle isaret olabilir. Gebelik testi amaciyla kullanmayin diyorlar zaten. Bu ay muradina erersin insallahOzaman ovulasyon testinin koyu cikmasi adet olacagimzdanmis
Çok karıştırdı ovulasyon beni yapmayacağım artık yumurtlama haftası düzenli ilişki olsun yeterli napalım eğer geçenki gibi akıntım olursa yumurtladığımı da anlarım yine değerlendiririm.Ozaman ovulasyon testinin koyu cikmasi adet olacagimzdanmis
Oyyy bakmama gerek kalmadı bebeğim güzel annemGynoseed ve prefert vardı farklı marka bi araştırsana
Biz üşüttük mü acaba ya kafadan üşüttük artık o net farketmeden soğuk mu altında böyle karnımız ağrıyo acaba erken erkenİnşallah canım öyledir aman bu ağrılar da bitmiyor galiba benim sürekli kasık ağrım var
Gebelik testi amaciyla hic kullanmadim ama gerckten dedigin gibi regl olacagim gün cok koyu çıkmıştıMuhabbetin basini bilmiyorum ama adetten birgun once ovunun cok koyu ciktigini gordum. Kiminde gebelige kiminde ise regle isaret olabilir. Gebelik testi amaciyla kullanmayin diyorlar zaten. Bu ay muradina erersin insallah
Yarin bi kadin dogumdan sira alip test yaptirsana hormonlarina bakilsinÇok karıştırdı ovulasyon beni yapmayacağım artık yumurtlama haftası düzenli ilişki olsun yeterli napalım eğer geçenki gibi akıntım olursa yumurtladığımı da anlarım yine değerlendiririm.
Galiba orayı cok dinliyoruz sağ kolumu dinlesem o ağrıyacak artikBiz üşüttük mü acaba ya kafadan üşüttük artık o net farketmeden soğuk mu altında böyle karnımız ağrıyo acaba erken erken
Kızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. A ad000 R Random3 Venev S sultansultan90 My_Moonlight06Selam kızlar🖐
Ben çok karmaşık bir durumdayım ya bana bir yardım edin.
Geçen ay aşılama olmuştum 15. Gün çok silik bi çizgi gördüm atmıştım buraya da sonra ben o gün lekelenmem başladı akşamına regl geldi bayağı regl di yani. Ama regl süresince kasık batmaları göğüs ağrısı devam etti. Silik çizgiden dolayı da hep içimde şüphe vardı. Annem kardeşime hamileyken regl gördü 3 ay. Aradım sordum nasıldı leke gibi mi bildiğin kan mıydı diye bazen kan bazen leke gibi oluyordu dedi. Neyse ben yinede pek ihtimal vermedim böyle bişey olacağına. Reglin 4. Günü letu kullanmaya başladım kendi kendime iki doz aldıktan sonra aklımda şüphe kalmasın diye test yaptım dün akşam. 5 dk içinde yine çook silik bi çizgi vardı ve ben olsaydı baya koyu çıkardı diye dikkate almatım attım testi. Şimdi sağ göğsüm aşırı kaşınıyordu gittim testi aldım baya belirgin çizgi vardı sonra gittim suya tuttum çizgi hala duruyor. Kan testi vermeye gidemiyorum eşim nöbette bende dış karakoldayım.
Kesinlikle hadi deneyelim miii sağ kol dinlemeyi dikkatimiz dağılsınGaliba orayı cok dinliyoruz sağ kolumu dinlesem o ağrıyacak artik
Olur başlayalım topluca delirdikKesinlikle hadi deneyelim miii sağ kol dinlemeyi dikkatimiz dağılsın
Kuzum 5dk da çıktı diyorsun zaman geçtikten sonrayı su tutmayı falan ciddiye alma bence ama eper ilk yaptığında çıktıysa bu geç döllenme olabilir belki de.. başka testin var mı en azından 2 günde bir tekrarla bari.. latu bebek varsa zarar vermesin sakın..Kızlar diğer gruba yazdım sizde bir bakın ya ne olacak benim bu halim. A ad000 R Random3 Venev S sultansultan90 My_Moonlight06
Hiç niyetim yok bebeğim bu ay da deneyip sonra memlekete gideceğim zaten. E bizim meslekten dolayı da tatil izin zamanlarına göre ayarlamak gerekiyor son kez denerim olmazsa kışa artıkYarin bi kadin dogumdan sira alip test yaptirsana hormonlarina bakilsin