- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.461
Daha olmadin mı cnmKuzum kaç gün geciktim saymıyorum artık öyle bı durum yani gelse de rahatlasak diyorum artık negatif üstüne negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha olmadin mı cnmKuzum kaç gün geciktim saymıyorum artık öyle bı durum yani gelse de rahatlasak diyorum artık negatif üstüne negatif
Evet ya cok sukur, cok tebrik ediyorum sizi. Level level gitmek daha iyi. Bütüne bakinca urkuyor insan, parca parca ilerlemek daha iyi. Cmtsi icin randevu aldim ben de, simdiden yamuk cizmeye basladim. Bikac ay da yeni doktorla mi denesem diyorum Doktorum ne derse onu tutacagim, giriyoruz bakalim o yola.1.parkur tamamlandı.. yarın haber alma heyecanı başlayacak.. bakalım neler olacak
Göğüs kararması naisl yani belirti miTeşekkürler. Ben her ay bı belirtiler uyduruyorum zaten
Ama bu sefer bı farklıydı bata 3 4gun kala belim kasıklarım ve bacak aram çok agriyodu her ay oluyo diye önemsemedim battan birdun önce göğüs uclarimimin kenarlarının ciddi bı sekilde karardigini gördüğümde anladım zaten bişey olduğunu yani diğer aylara nazaran tek farklı belirtim goguslerimin kararmasiydi ama ağrılar hala devam ediyo birde sık idrara çıkıyordum ve geceleri gazım çok oluyordu
Olmadim canım Çarşamba günü doktora gideceğim inşallahDaha olmadin mı cnm
İnşallahYumurtlama ya olgunlaşmış ya da catlamis canım ve iyi bir yumurtlama demek bu inşallah tutunur Bebiş
Doktor çok önemli canım.. iyi bir doktora güven ve kendini teslim et bence de yamuk çizmek yoook dümdüz ileriEvet ya cok sukur, cok tebrik ediyorum sizi. Level level gitmek daha iyi. Bütüne bakinca urkuyor insan, parca parca ilerlemek daha iyi. Cmtsi icin randevu aldim ben de, simdiden yamuk cizmeye basladim. Bikac ay da yeni doktorla mi denesem diyorum Doktorum ne derse onu tutacagim, giriyoruz bakalim o yola.
Anladım teşekkür ederim. Umarım öyledirGün aşırı demis galiba benim anladığım
Son geçirdiğim idrar yolu enf. Yanma olmamisti kuzu o yüzden ayirt edemiyorumHer ikisi de olabilir ama enfeksiyon olsa yanma ve acı da hissedebilirsin farkı oradan ayırt edebilirsin
Yaa sen neden geciktin bu kadar hakkatenKuzum kaç gün geciktim saymıyorum artık öyle bı durum yani gelse de rahatlasak diyorum artık negatif üstüne negatif
Sen adet oldun mu canım batin geçmiş görünüyorBugünde böyle geçti kızlar
Ahh bı bilsem keşke kuzum. Düşünmemeye çalışıyorum. Doktor herşeyi söyleyecek. Rahat nefes Alcam inşallahYaa sen neden geciktin bu kadar hakkaten
İnşallah canim allah şifa versin inşallah bebis vardir amaAhh bı bilsem keşke kuzum. Düşünmemeye çalışıyorum. Doktor herşeyi söyleyecek. Rahat nefes Alcam inşallah
İnşallah canim allah şifa versin inşallah bebis vardir ama
İnşallah çiçeğim senin ilk mi olacakAllah razı olsun canım inşallah hepimizde olsun o bebisler
İnşallah çiçeğim senin ilk mi olacak
Benimde ilk canım. Hadi inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder inşallahEvet kuzum Allah nasip ederse ilk olacak. Senin ?
Amin kuzucum inşallahBenimde ilk canım. Hadi inşallah Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah
Çıkmaya biliyor bende çıkmamıştı ama gebeydim çok ta gecikmiştim..Gerek yok ki bu kadar gecikmeye testte çıkması lazımdı demekki başka bir sorun var pazartesi randevu aldım artık orda sorun neyse öğrenirim