- 16 Nisan 2022
- 211
- 249
- 33
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.441
Gecikmenin 2.günü vermiştim 1.20 çıkmışt
Canım hiç panik yapma benim regl de gecikti hiç olmazdı havalar vs etkiliyor en doğru şey kan testi ama bir arkadaşım doğum kontrol hapı ile hamile kalmıştı ama en doğru bilgiyi doktor verir birde adet olmadıkça kafaya takmaya daha fazla etkiliyorMerhabalar, bir kaç gündür forumu takip ediyorum bende yazmak istedim. Doğum kontrol hapı ile korunuyorum. Son adet tarihim 21 Mart onun üzerine adet görmedim. Eşimle son adet tarihim den beri sık sık ilişki yaşıyoruz.Çarşamba günü kan testi vericem. Bu arada beyaz renkli kokusuz akıntım son var 1 haftadır ve aşırı üşüyorum onun dışında şişkinlik var birazda başka bir belirtim yok. Az önce test yaptım bence negatif ama sizdende bilgi almak isterim. Ayrıca reglim her ay günü gününe gelir bu sefer neden böyle oldu bilmiyorum.
Aslında bebek planlamıyoruz ama böyle belirsizlik olunca da insan merak ediyor. Çarşamba doktoruma gideceğim başka bir şey varsa da öğrenmiş olurum artık teşekkür ederim cevap içinCanım hiç panik yapma benim regl de gecikti hiç olmazdı havalar vs etkiliyor en doğru şey kan testi ama bir arkadaşım doğum kontrol hapı ile hamile kalmıştı ama en doğru bilgiyi doktor verir birde adet olmadıkça kafaya takmaya daha fazla etkiliyor
Ohh iyi maşaallah olsun,evet onda ilaçlardan oluyor, doğumdan 3-4ay sonra sel gibi dökülür saçlar hormonlardan dolayi keloğlan gibi olmuştumCanım bende folik asit b12 balık yaglı omepaq10 hepsi tavan aylardır kullanıyorum testlerim cok iyi bu hormon ilaçlarına basladıgımdan beri cok dökülmeye basladı
Harika cnm, mukemmel. Bi level daha atladin. Guzel guzel embriyolarin olsun insallah. Bebis is loading.....Günaydın kızlaaar.. yumuşlarımı topladılar 11 tane çıkmışhastane odasında hala narkoz etkisindeyim hepinizi öpüyorum çoook @Random3 Venev hepsonradan @Papatyamveben-Mavi My_Moonlight06 @sedacamasal ve tüm canımlar..
Harika cnm, mukemmel. Bi level daha atladin. Guzel guzel embriyolarin olsun insallah. Bebis is loading.....
Yaa kıyamam ❤ bu çok iyiydiahh yavrum laboratuarda tek başına üşüyor mudur şimdi acabaa analık is loading
Ahaha.. üşüyor mudur.. aç mıdır.. bunlar yüklenince tamam artık anasınızYaa kıyamam ❤ bu çok iyiydihayırlı uğurlu olsun bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah ❤
ahh yavrum laboratuarda tek başına üşüyor mudur şimdi acabaa analık is loading
1.parkur tamamlandı.. yarın haber alma heyecanı başlayacak.. bakalım neler olacakyok yok merak etme annesi sen. Ayyy hadi masallah ya. Ben de saatlerdir tup bebek videosu, webinari izliyorum. Tam yatacaktim, jeton dustu, senin islemi hatirladim. Sagol etiketlemissin de, hemen gordum iki gozumun cicegi. Ohhh simdi relax ol, arkana yaslan, hersey cok guzel olacak 5 gun sonra kavusacaksiniz birbirinize, 10 gun sonra da beta hcg paylasirsin burada bizimle Allahin izniyle
Ah kuzum kelin ilacı olsa kendi başına sürerKızlar ya benim kasık ağrım sızı şeklinde çok arttı belirgin yani bata 4 gün kaldi. Sık idrara da çıkıyorm acaba gebelik belirtisi mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi emin olamıyorumVenev Mucizemmm16 partalina_ My_Moonlight06 H Hello Kity S sultansultan90
Gün aşırı demis galiba benim anladığımArkadaş merhaba bi konuda beni aydınlatırmisiniz acaba. Şimdi ben ilk gebeligimde düşük yaptım 7 aydır çocuğum olsun diye doktora gidiyorum. Doktor bana letu verdi. Kullandım bu gün yine gittim 2 tane yumurtam gelişmiş biri 17.3 biri 16.5 santim. Doktor bana 10 gün boyunca ilişki önerdi. Bir dolu bir bos şeklinde. Çocuk olsun diye ilk gidişim onun heycanindan yada ilk olmasından dolayı cekindim sanırım soramadim. Bir dolu bir bos şeklinde ilişki deneyin ne demek?
Bu muamma ancak kırmızılar gelince bitecek galibaAh kuzum kelin ilacı olsa kendi başına sürerbenimde senden hiç farkım yok ki. Neyin ne olduğu iyice karıştı bende
Hadi inşallah gebelik belirtisidir canımKızlar ya benim kasık ağrım sızı şeklinde çok arttı belirgin yani bata 4 gün kaldi. Sık idrara da çıkıyorm acaba gebelik belirtisi mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi emin olamıyorumVenev Mucizemmm16 partalina_ My_Moonlight06 H Hello Kity S sultansultan90
İnşallah canim adet sancısına da benziyor ama anlamıyorum neyin nesidirHadi inşallah gebelik belirtisidir canım
Her ikisi de olabilir ama enfeksiyon olsa yanma ve acı da hissedebilirsin farkı oradan ayırt edebilirsinKızlar ya benim kasık ağrım sızı şeklinde çok arttı belirgin yani bata 4 gün kaldi. Sık idrara da çıkıyorm acaba gebelik belirtisi mi yoksa idrar yolu enfeksiyonu belirtisi mi emin olamıyorumVenev Mucizemmm16 partalina_ My_Moonlight06 H Hello Kity S sultansultan90
Kuzum kaç gün geciktim saymıyorum artık öyle bı durum yaniBu muamma ancak kırmızılar gelince bitecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?