- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #11.401
Bugün verdim canımNe zaman verdiniz acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün verdim canımNe zaman verdiniz acaba
Battan 6 gün önce negatifti 4 gün önce 13 bugün 56 yani regl gecikmenin 1 günüBat günü mu öncesi mi
Hayırlı olsun inşallahBattan 6 gün önce negatifti 4 gün önce 13 bugün 56 yani regl gecikmenin 1 günü
Teşekkür ederim darısı sizin başınızaHayırlı olsun inşallah
Inşallah sagolunTeşekkür ederim darısı sizin başınıza
Bende de iki düşük kimyasal da olduysa haberim olmadıAl benden de o kadar bu 10 yılda 1 düşük 1 kimyasal var oda insanın psikolojisini bozuyo
Çok garipmiş di mi:)Hiçbiri yokmuş vallaha
Yaa üzüldüm bende kimyasal olanı hissettim de test yaptım önüne hep bebek eşyaları cıkıyodu onlara bakıyodum istemsiz öyle farkettimBende de iki düşük kimyasal da olduysa haberim olmadı
Hayırlısı İnshaAllah birdahakine evlatlarımızı kucaklaramiza alacağız canımYaa üzüldüm bende kimyasal olanı hissettim de test yaptım önüne hep bebek eşyaları cıkıyodu onlara bakıyodum istemsiz öyle farkettim
Aman yap yap hep negatif yıldım vallaDaha erken bebeğim ondan cıkmıyodur bende dün yaptığım testi bu sabah zor attım çöpe kopamıyoruz da testlerden gebeysek her ay gebelik testi yapalım testlerden intikamımızı alalım diye düşünüyorum
Anca kurtarır bizi zaten
Yokmu Testime bakanHadi bakalım gözleri dört açalım
Kuzumm ben baktım ama göremedim ne zaman adet tarihin belki gec dollenmedir cikmazYokmu Testime bakan
Canım 9.gün geciktim inşallah öyledir. Gecikmenin 5.günüde yapmıştım ama o bembeyazdı o yüzden kafam karıştı bana öyle geldi heraldeKuzumm ben baktım ama göremedim ne zaman adet tarihin belki gec dollenmedir cikmaz
Hayırlısı İnshaAllah birdahakine evlatlarımızı kucaklaramiza alacağız canım
Bende valla kuzum midemde bulanıyo ağrıyla enfeksiyon teşhisimi koymuş bulunuyorum an itibariyle.Aman yap yap hep negatif yıldım valla
Aynen .