- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #11.421
Merhaba canim.Ben yıllardir vucut ısısi takip ediyorum.Gebelikmi yoksa adet mi olucam anliyorum.Yumurtlama olduktan sonra vucut ısısi artiyor progesteron artdığı için 37 ,37.1 37.2 ... Adet gününe kadar bu ölçüde kalirsa ,adet günü geçtikden sonra da 37den yukari çikarsa gebeliktir.Yok eğer adet gününe kadar azar azar düşerse regl olucan demektirKızlar merhabalar.
Merak ettiğim birşey var. Aranızda gebe olup ateşini ölçen oldu mu ? Vücut ısısı nasıl takip ediliyor yumurtlamadan sonra ?
Bu konuda hiçbir bilgim yok bugün yumurtlamadan sonra 6. Günüm ara ara kasık ağrım oldu bugün ateşimi ölçtüm 37.1 çıktı. Normalde 36-36.5 arası olurdu.
“Yumurtlama sebebiyle de artış oluyor mu”
Maşaallah olsunÇıktı canım 56 çıktı. Suanki belirtim kasık ağrıları baş dönmesi ve miğde ağrısı. Yavaş yavaş büyüyoruz inşallah daha çok küçük başında yakaladim
Yaa ne güzel özetlemişsin teşekkür ederimMerhaba canim.Ben yıllardir vucut ısısi takip ediyorum.Gebelikmi yoksa adet mi olucam anliyorum.Yumurtlama olduktan sonra vucut ısısi artiyor progesteron artdığı için 37 ,37.1 37.2 ... Adet gününe kadar bu ölçüde kalirsa ,adet günü geçtikden sonra da 37den yukari çikarsa gebeliktir.Yok eğer adet gününe kadar azar azar düşerse regl olucan demektir
Buyur canim.Evet acayip stres oluyorum ben ,gece gözüme uyku girmiyorYaa ne güzel özetlemişsin teşekkür ederimO zaman en iyisi stres olmamak için ateş basmadıkça ölçmeyeyim.
1 gün gecikti evet ara sıra geliyor akıntı hala korkuyorum sanki kanama gelecek gibi bir türlü hamileyim piskolojisine giremedimMaşaallah olsunadetinizin kaçinci günü şimdi? gün geçti mi? akintiniz varmı?
Yaa kıyamam ama o ağrılar bir süre daha devam ediyo canım korkutma kendini sağlıkla kucağına al inşallah1 gün gecikti evet ara sıra geliyor akıntı hala korkuyorum sanki kanama gelecek gibi bir türlü hamileyim piskolojisine giremedimçok bekleyince böyle oluncada insan kendinden emin olamıyor yani hala idrak edemedim hamileyim diye bebeği görünce herhalde içim o zaman rahatlayacak inşallah
Canım benimYaa kıyamam ama o ağrılar bir süre daha devam ediyo canım korkutma kendini sağlıkla kucağına al inşallah
Tez zamanda bebeği de görursün inşaallah1 gün gecikti evet ara sıra geliyor akıntı hala korkuyorum sanki kanama gelecek gibi bir türlü hamileyim piskolojisine giremedimçok bekleyince böyle oluncada insan kendinden emin olamıyor yani hala idrak edemedim hamileyim diye bebeği görünce herhalde içim o zaman rahatlayacak inşallah
Yumurtlama olduğundan bazen kırmızı, kahve renk akinti ola biliyor merak etmeyinKızlaar bi şey sorucam tam ovülasyon dönemindeyim. Bi kaç gündür de değerlendiryorum. Bugun akıntımın içinde kırmızı ip şeklinde kan vardı sebebi ne olabilir sizce ?
Kan testi vermismiydinCanım 9.gün geciktim inşallah öyledir. Gecikmenin 5.günüde yapmıştım ama o bembeyazdı o yüzden kafam karıştı bana öyle geldi heralde
Folic acid kullanin, demir ve vitamin d eksikliği zamani saç dökülmesi oluyor. İçtiyiniz ilaçlarin hormon etkisinden dolayi da döküle bilirKızlar bişey sorucam femara letu klomen kullanan arkadaşlar bakın bana ilaçlar sizde saç dökülmesi yaptımı farkettiniz mi ? Cok saçlarım dökülüyor yan etkilerinde yazıyo morelim bozuldu artık bırakıcam ya
Saçma gelecek ama 2 günde yerleşme olmaz herhalde :)Yumurtlama olduğundan bazen kırmızı, kahve renk akinti ola biliyor merak etmeyin
Saçma gelecek ama 2 günde yerleşme olmaz herhalde :)
İnşallah hep birlikteeeeTabi ki yerleşme değil ama o da olacak şimdi olan kırmızı akinti yumurtlama olduğu için
Canım bende folik asit b12 balık yaglı omepaq10 hepsi tavan aylardır kullanıyorum testlerim cok iyi bu hormon ilaçlarına basladıgımdan beri cok dökülmeye basladıFolic acid kullanin, demir ve vitamin d eksikliği zamani saç dökülmesi oluyor. İçtiyiniz ilaçlarin hormon etkisinden dolayi da döküle bilir
Yumurtlama ya olgunlaşmış ya da catlamis canım ve iyi bir yumurtlama demek bu inşallah tutunur BebişKızlaar bi şey sorucam tam ovülasyon dönemindeyim. Bi kaç gündür de değerlendiryorum. Bugun akıntımın içinde kırmızı ip şeklinde kan vardı sebebi ne olabilir sizce ?
Gecikmenin 2.günü vermiştim 1.20 çıkmıştıKan testi vermismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?