- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.961
Olumsuz etkisi oldu mu hic pekiUyğuladım..malesef olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumsuz etkisi oldu mu hic pekiUyğuladım..malesef olmadı
Klomen yumurta geliştirmek için kullanılan bir ilaç sonrasında çatlatma iğnesi uyguluyorlar geneldeKusur bakmayın bilmediğim için soruyorum klomen ne için kullanılıyor
Letu ne canım ? O şeytan niye olsun deluuu hahahahKız beni şeytan dürtüyor yaaa. Ben bu ay bişey yapmıycam diye kontrole gitmedim ama evde letu var kullanacam galiba ya
Teşekkür ederim cevap içinKlomen yumurta geliştirmek için kullanılan bir ilaç sonrasında çatlatma iğnesi uyguluyorlar genelde
Tamam kuzumCanım ben daha hasta olmadım bu ayı bekliyom eğer olursam haberdar edicem hastaneye gidemedim işe başladım
Bende olmadıOlumsuz etkisi oldu mu hic peki
Adetime 1 hafta kala benim google arananlar listesi:
Yerleşme kanaması ne nasıl olur?
Adete 1 hafta kala gebelik belirtileri?
Pembe lekelenme ne anlama gelir?
:)))) günler geçsin de yapayım şu testi.
Benim doktorum her ay en iyi şartlar halinde gebelik ihtimali %18 dedi. Kendisi de gebe kalmaya çalışıyor hemen olmuyor dedi. Zor bir sabır süreci.Ya hem Ovulasyon takip edenler hem de sağlık sorunu olmayanlar var mesela onların neden çocuk olması aylar alıyor. Tabi ki her şey Allahtan ama tıbbi yanını merak ediyorum. Gittiğiniz de doktorlarımız açıklama yapıyor mu ? Yani mesela o ayki yumurta ya da sperm kalitesi mi düşüyor acaba
Hepimizin benzer aramaları var Gebelikten sonra internete bakmıcam herşeyi evham yapmıcam diyorum ama kesin dayanamamAdetime 1 hafta kala benim google arananlar listesi:
Yerleşme kanaması ne nasıl olur?
Adete 1 hafta kala gebelik belirtileri?
Pembe lekelenme ne anlama gelir?
:)))) günler geçsin de yapayım şu testi.
Haklısınız Allah herkese nasip etsin istediği zamandaBenim doktorum her ay en iyi şartlar halinde gebelik ihtimali %18 dedi. Kendisi de gebe kalmaya çalışıyor hemen olmuyor dedi. Zor bir sabır süreci.
Bencede ya bakmadan yapamıyoruz eşime süpriz yaparım diye ne olur ne olmaz ekran görüntlerini sildim, aradığım şeyleri falan. Mesela şuan bir tane sivilcem çıktı acaba adet mi olucam derdine düştümHepimizin benzer aramaları var Gebelikten sonra internete bakmıcam herşeyi evham yapmıcam diyorum ama kesin dayanamam
Ve tabi ki psikolojik olarak iyi hissetmek gerek.Bu ay planlama yapanlara ufak bir tavsiyem ; birliktelik sonrası bacakları yukarıda 20dk kadar bekletmeleri. Biz dört aydır deniyoruz, bunu yapmadan kendiliğinden hamile kalmak istedim önce(çüünkü ilkinde bebek istediğimizde geçen yıl yapmıştım ve o da hemen hamilelikle sonuçlanmıştı ancak kimyasal ile sonuçlandı maalesef) bu ay aynı taktiği uyguladım. Pek inanmazdım ama sanırım biraz etkisi var. Yaşım 31. Herkese sağlıklı hamilelik dilerim. İsteyen herkese de tez zamanda nasip olsun.
İnşallah sürpriz yapabiliriz. Ben kesin belli eder sürprizi bozarım gibiBencede ya bakmadan yapamıyoruz eşime süpriz yaparım diye ne olur ne olmaz ekran görüntlerini sildim, aradığım şeyleri falan. Mesela şuan bir tane sivilcem çıktı acaba adet mi olucam derdine düştüm
Ben testte pozitif çıkarsa doktora gideyim diyorum gizlice kan testine ilaç yazdırcam ayağına kan testine bu arada pozitifi görünce mi gitmeliyiz yoksa adet geçince mi ? Olmazsak (yine birşey soruyorum)İnşallah sürpriz yapabiliriz. Ben kesin belli eder sürprizi bozarım gibi
Kuzuucumm ben tüp için doktor arayışındayım.. Biriyle görüştüm içime sinmedi haziran adetiyle başka bir doktorla görüşeceğim.. Köprüden önceki son çıkışta bebem kendiliğinden gelse mucize olsa diye umutt ediyorum.Teach_Mavi kuzumm sen nasılsın ne yaptın