- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #10.841
Kan mi versem acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gğn var ya adeteKan mi versem acaba
Bugün günümKaç gğn var ya adete
Evet çok silik görünüyor. Tebrikler Herhangi bir belirti yaşadınız mı?Eki Görüntüle 3066151 eşim goremiyo acaba benmi uyduruyorum ya
Benim de bugünn bi belirti yaşadınız mıBugün günüm
Birde idrara çok sikiyorum ve sabaha karşı çok gazın oluyoEvet iki üç gündür bacak aram çok agriyo kasıklarım ve belimde ama bunlar her ay oluyo dubsadece farklı olarak bu dün farkettim göçü uclarimda kararma var bu ilk defa olduğu için baya umitlendim
Ederim canım insallah güzel haberler vermek nasip olurHayırlısı canım haberdar et bizide Amin inşallah canım çok sağol teşekkür ederiz teyzesi ❤❤
Bebeğim saldık çayıra biliyosun gün falan takip etmeden kafamıza göre takılıyoruz. Kafadan atınca, düşünmeyince oluyormuş ya hani görücez bakalım bikaç gündür misafirlerim var zaten hiçbişeyi düşünecek zamanım da olmadı. Sen napıyosun peki?Kuzum naptın test fln yaptın mı ? Venev bebişim sende son durum ne kızzz haber verin bana eski tayfa napıyosunuzz A ad000 @miresl My_Moonlight06 @Niqu @iyilikperisi92 R Random3 @Hello Kity kuzum sen naptın yaptınmı test ? @Arianaa asko sen ne durumdaasınn kızlar özledim senii yazınnn
Ahahahah bende ole vallahi kafadan atmak en güzeli ben klomen letudan sonra son aşılama öncesi son cıkıstayım femaraya basladık bu ay da çarşamba kontrol var ama bu sefer bende saldım takmamak en iyisiymiş daha cok üzülüyoruz vallaBebeğim saldık çayıra biliyosun gün falan takip etmeden kafamıza göre takılıyoruz. Kafadan atınca, düşünmeyince oluyormuş ya hani görücez bakalım bikaç gündür misafirlerim var zaten hiçbişeyi düşünecek zamanım da olmadı. Sen napıyosun peki?
Ay bilemedim valla ya bugün kesildi gibi ama bakalım. Ben bu ay takip falan etmeyi düşünmüyorum valla kendi haline bırakacağımBen geçirmedim ama oluyo kuzum yada kisti atıyorsun ikisinden biri bitsin artık kanaman da basla tekrar ins kuzum kesilir kesilmeyen leke kisttir ben sogan kürü denedigimde ole olmustum 20 gün lekelenme kanama çekmiştim
Regl le beraber 14. CÜ gün yumurtlama diyebiliyorum bu aralar sürekli değerlendirme yapmalisin sanirim bu konuları bende yeni yeni öğreniyorumAy hadi inşallah kuzum bu ayda olmazsa alicam ben de ovulasyon testi. Benim dün reglin 11. Günüydü dun değerlendirdim bugün de degerlendirmeli miyim acaba
Büyük ihtimak kimyasal geçrdin geçen ay benimde 10.23 e çıkmıştı adetimde geciktikten 3 gün sonra geldi kırmızlar kan tahlili yaptı doktorum hastanede kimyasal geçiriyorsun değerin düşüyor demiştiKızlar kan değerim 0,1 e düşmüş bugün baktırdım dün çok kasık ağrım vardı kimyasal gebelik oldu sanırım
Hakkımızda hayırlısı olsun iyi tarafından bakıp gebelik ihtimali bir sonraki aylar için var demekki diye düşünmek lazımBüyük ihtimak kimyasal geçrdin geçen ay benimde 10.23 e çıkmıştı adetimde geciktikten 3 gün sonra geldi kırmızlar kan tahlili yaptı doktorum hastanede kimyasal geçiriyorsun değerin düşüyor demişti
Bende 3 ay içtim folik asit Şubat ayındsn beri. Nisan sonu bitti ara verdim çok olmasın diye. Yeniden başlıcam şimdi:)Ya cok kötü geçmiş gitmiş olsun inşallah ❤ İçiyorum canım folik asit bakalım faydası olucak mı
Evet evet ben rahim filmi çektircektim hatta gerek yok demekki kanallar açık gebe kalabiliyorsun demişti ilaç bile kullandırtmadı bu ay kalma şansın daha yüksek diyerekten. Sadece biraaz olumlı olmak lazım ya ben direk adet bittikten sonra bu ayda olmucak kesin başlıyordum çalışmalara ama çok yanlış yapıyormuşum onu anladım o yüzdenn kırmızılarla birlite miss gibi yeni umutlarda bizimle olsyn inşallahHakkımızda hayırlısı olsun iyi tarafından bakıp gebelik ihtimali bir sonraki aylar için var demekki diye düşünmek lazım
Aynen öyle Allah nasip ettiyse yiyecek ekmekleri içecek suları varsa gelecekler zaten dünyaya inşallahEvet evet ben rahim filmi çektircektim hatta gerek yok demekki kanallar açık gebe kalabiliyorsun demişti ilaç bile kullandırtmadı bu ay kalma şansın daha yüksek diyerekten. Sadece biraaz olumlı olmak lazım ya ben direk adet bittikten sonra bu ayda olmucak kesin başlıyordum çalışmalara ama çok yanlış yapıyormuşum onu anladım o yüzdenn kırmızılarla birlite miss gibi yeni umutlarda bizimle olsyn inşallah