- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #10.581
Umarım canım. Evet 2 gün erken oldum bu ay yine geçen ayda 4 gün erken olmuştumÜzme kendini canım en azından daha geç olmadın geçtikçe insan unutlanıyoönümüzde haziran ayı var haziran bizimdir
Yeni bitti bugün adetimin 5 ci günü kuzu son adet tarihimi mi söyleyimE sende süyleyesinnnn adet tarihini de yazammn bura beaaa
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlanır bir sıkıntı çıkmaz kuzumMalisef oldum ben. Haftaya nasipse rahim filmi olacam
benimde 6. Günüm bugunYeni bitti bugün adetimin 5 ci günü kuzu son adet tarihimi mi söyleyim
Aaa ozaman sen hazirana denk geliyorsun bende Mayıs filan sandım.. hayırlısı bebitommmYeni bitti bugün adetimin 5 ci günü kuzu son adet tarihimi mi söyleyim
Tamam canimBirazdan güncelleme yapacağım kuzummm
İşte bizimki düzenli değil be canım eşim çok yoğun çalışıyor eve geç geliyor çok yorgun oluyor bu sebeple bi düzenimiz yok maalesef haftasonu da canlı müzik yapıyor. Şansımı seveyim lh testlerim de hep haftasonu pik gösterdi. Ama napayım bu ay şansa artıkAnkara canım. Bence de ovulasyon takibini bırak insanı strese sokuyor. Ben hiçbir gebeliğimde kullanmadım. Düzenli ilişki olduğu sürece denk gelir zaten kuzum
Amin çok teşekkür ederim,gaz belirtisi ne zamandan başladı?bende çatlama gününden once başladı gaz, göğüs şişkinliyi ve kasik ağrıları, çatlamadan iki gün sonra ağrım gitdi,2gun sonra yeniden başladıÇok teşekkür ederim rabbim en kısa sürede sizede nasip etsin inşallahbenim gaz dışında bir belirtim yoktu daha yeni yeni başlıyor belirtiler. Mfk işe yarar umarım
Yok kuzum martta histeroskopi oldum ben doktorum haziran sonuna kadar doğal yolla kendimiz denememizi söyledi deniyoruz rast gele artıkAaa ozaman sen hazirana denk geliyorsun bende Mayıs filan sandım.. hayırlısı bebitommmne yaptın bu ay yumurtlama takibi filan mı
Bir de beni tekrardan eklermisin canım demiştim ama yoğunluktan arada kaynamış .
Sat: 3 Mayıs
Bat : 28 mayıs
İnşallah bu sefer olur akışına bıraktım takdir Allah’tan
Kusra bakma ablacım baktım ama görmemişim teşekkür ederimHayır tatlimmmm ekledim çoktan sen görmedin alt tarafa bakman lazım assagida yeniden yazıyor ismin
Rica ederim kuzucummmm yirim seni napıyon bakım anlatKusra bakma ablacım baktım ama görmemişim teşekkür ederim
İnshaAllah olur canisimmmm vallaha nasib yaaa takmamak lazım stress çok engelliyor.. sal gitsinYok kuzum martta histeroskopi oldum ben doktorum haziran sonuna kadar doğal yolla kendimiz denememizi söyledi deniyoruz rast gele artıkolmazsa doktoruma tekrar gideceğim
Merhaba, ben de şubatta histereskopi oldum. Bizim de hazirana kadar beklememizi söyledi. Ben bu ay da olmazsa gidip tüp istemeyi düşünüyorum. Eşim haziranı da görelim diyroYok kuzum martta histeroskopi oldum ben doktorum haziran sonuna kadar doğal yolla kendimiz denememizi söyledi deniyoruz rast gele artıkolmazsa doktoruma tekrar gideceğim
My_Moonlight06 SAT 25 Nisan, BAT 20 Mayıs. İkinci çocuğumuz olacak kısmetse. Denemenin 4. Ayındayız. Listeye eklersen sevinirim
Son adet tarihi mayıs 3 beklenen adet tarihi 27 mayıs bebek bekleme 2 ayü
Merhaba 1 aydır gebelik düşünüyorum Bat 27 Mayıs SAT 27 Nisan
Kızlar hoşgeldinizMerhaba bende aranıza yeni katıldım bat 27 mayıs rabbim isteyen herkese nasip etsin minik pamuk tanelerini kucağımıza almayı
ben geçen ay letu ve ovitrelle kullandım ilk defa ilaç kullandım 2 yumurtam oluştu daha önceleri hep tek oluşurdu ve sonuç olarak kimyasal bir gebelik geçirdim. Bu ay kendi haline bıraktı doktorum ama yumurtlama zamanı inanılmaz ağrılar çektim ayağımı karnıma doğru harekt ettiremedim orda bi yumru vardı sanki ve çok sancı çektim bu şekilde 2 gün sürdü.Ovulasyon takibi yapıyorum ama çatlamayı tam anlamıyorum aslında çünkü koyu iki çizgş çıktıktan daha sonrada ikinci çizgi silikte olsa hep çıkıyor. Umarım isteyen dileyen herkes bebişlerini kucaklarına alır:))
Bat 9 Mayıs 12 Mayıs'ta kan verdim 481 değerim
Stres havanın değişimi çok etkiliyo bende geçen ay 4 gün geç olmuştum bide ilaç falanda kullanmıştımUmarım canım. Evet 2 gün erken oldum bu ay yine geçen ayda 4 gün erken olmuştum
İnşallah çok teşekkür ederimmmKızlar hoşgeldiniz
Sizleri de ekledim listeye... İnshaAllah güzel haberlerinizi alırız
Ahhhh inşallaaah aminnnnKızlar hoşgeldiniz
Sizleri de ekledim listeye... İnshaAllah güzel haberlerinizi alırız
Yok kuzum âdetlerim düzenli hep günü gününe oluyor diye yapmadım tahmini 11. Günde çatlama görüyorum ona göre degerlendiriyorumİnşallah peki sende ovülasyon testi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?