• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin 🥰🌺
Tabi eklerim son adet tarihini de yazar mısın?

İnshaAllah güzel haberlerini alırız
Hoşbuldum 💐
Son adet tarihi : 4 mayıs
İnşallah hepimiz, tüm emek veren herkesin sonuçları çok güzel olur, Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🌺🥰🥰

Eklentiler

• F0C082B8-970C-47A4-ACFE-361F79FC47B9.jpeg
    F0C082B8-970C-47A4-ACFE-361F79FC47B9.jpeg
    142,2 KB · Görüntüleme: 87
Doğum gününüz kutlu olsun kızlar iyiki doğdunuz @sultansultan90 miraclebeyb miraclebeyb Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 @Niqu yeni yaşınız size bebişler getirsin inşallah❤❤😍😍
Ay çok teşekkür ederim canim benim çok mutlu oldum mesajını görünce balım bugün sabah beri herkes beni arıyor hediyeni aldın mı diye oysa negatifti o değer yükselmez boşuna umutlandırdı kar beni ne bilim ee gelen giden yok gene yumurta akı gibi akıntım oldu herhalde 3 kere yumurtluyo olamam demi kesin bişi var içerde ama ne bebek ki kist mi yoksa ney🤔

Kuzum çok hayali bişey gördüm gibi ama 15 gün için daha belirgin görmek gerekmez mi 🤔 inşallah geç döllenme olmuştur 🙏🥰

Tatlım ben çok erken havlu attım. Aşılamadan 10 gün sonra regl oldum, bitti. Zaten bu aydan sonra tedaviyi bırakacaktım. Artık sadece sizinle olmak için takılıyorum buralarda ☺️ geçmiş olsun tatlım, tedavini güzelce düzenli uygula, en azından teşhis konulmuş geçmişler olsun 🙏 çalışmalara devam mı?
Ahhh bırak ya çok sevinemedim zaten lekelenme başladı regl oluyorum galiba. Ama testi görsen bayağı net oldu sonradan. Su tuttum gitmedi de. Hayırlısı olsun be

Eklentiler

• IMG_20220512_235216.jpg
    IMG_20220512_235216.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 76
Ya nasıl görüyosunuuz benim testede bi bakın ya belki bende de görürsünüz 😂😂😂 herkesin gördüpiüğünğ ben görmüyorum kaç kişinin testinde oldu bu böyle 😂Eki Görüntüle 3064942
Ay sanki görüyorum ama emin de değilim gibi ya hayal görüyorsam kendimde çok hayal gördüm de korkuyorum emin olamadım inşallah vardır kuzu bebişin ❤❤

Back