- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #9.441
Dua edin Hemi bana burdkai hemşireler. Damrlarimi delik deşik etti serum taktılar şüphem va rdeidm zararı yoks erumun dedi hamileliğe aile hekimine git dedi kaltak karı hakediyo k bakmayın süslü Pakize bazıları görevini tam yapsa keşke baştan savma yapiyo daha önce geçen ay bakmislardi önceki ayda açıklık olunca bakmislardi bugün ki doktor açılın umursamaz birisiydiAh balım ya uğraştıracak seni desene neyse hadi sakin sakin git de hallet kurtul şu acabadan
ben loboquik ve bir gebenin günlüğünün testlerini kullandım ikisinden de memnun kaldım ama beni strese soktuğu için kullanmıyorum artık. bir gebenin günlüğünü instagramdan alabilirsinizHangi marka tavsiye edersiniz, ilk defa kullanacağım da.
çok geçmiş olsun özele gittiysen sen istediğinde yapmak zorundalar parası ile sonuçta devletse yapan normal burunlarından kıl aldırmıyorlar bazıları çok gıcık oluyorDua edin Hemi bana burdkai hemşireler. Damrlarimi delik deşik etti serum taktılar şüphem va rdeidm zararı yoks erumun dedi hamileliğe aile hekimine git dedi kaltak karı hakediyo k bakmayın süslü Pakize bazıları görevini tam yapsa keşke baştan savma yapiyo daha önce geçen ay bakmislardi önceki ayda açıklık olunca bakmislardi bugün ki doktor açılın umursamaz birisiydi
İnternetten laboquick öneririm 20 ovulasyon 2 gebelik hediyesi oluyor fazlaca yetiyor hem eczane pahalıdır almayın
Kesinlikle innovita. Trendyol'da var instagramda da minnakkurabiyelerr satıyor canım. Bende aldım dün başladım çok hassas.
Çok sağolun kizlar. Allah razı olsun.ben loboquik ve bir gebenin günlüğünün testlerini kullandım ikisinden de memnun kaldım ama beni strese soktuğu için kullanmıyorum artık. bir gebenin günlüğünü instagramdan alabilirsiniz
Malesef devlete gittim öksürük balgam oldu bende kızımdan geçti bana haliyle ilaç kullanmadım şüphe var yani testlerde bir var bir yok hesabiçok geçmiş olsun özele gittiysen sen istediğinde yapmak zorundalar parası ile sonuçta devletse yapan normal burunlarından kıl aldırmıyorlar bazıları çok gıcık oluyor
Ovulasyon testini internetten al canım. Bir gebenin günlüğü, labaquick filan var marka olarak. 30 tanesi 120 liraydı en son galibaKızlar şimdi rczaneye gittik ovulasyon testi almak için, 2 markanın var ve ikisi de 2 li şeklinde.
2 tane çok az değil mi, en az 8-10 gün takibi yapılmıyor mu bunun ?
İns pozitif olur ben bgn doğum günüm benimde ben kırmızıları gördümBetaya baktircam eğer varsa yarın doğum günüm kendime hediyem olacak
Hayalet cizgi var askomBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesin @dceke @Random3 @Cgh @Rainbowcolours M MavimireslElif_edanur_61_61 S sultansultan90 @Veziir @Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
Hayal mi görüyorum diye sabahtan beri gözüm çıktı. Korkuyorum kuzum ya gidip test almaya cesaret edemiyorum. Bir de bu teste güveniyorum ben bu da yanıltırsa artık koca karı yöntemlerini denerim gebelik var mı diye hiç değilse onlar masrafsızHayalet cizgi var askom
İnşallah kuzum hayirlsii Allah'tan 70 TL bayıldım tahlile 1 saat sonra çıkacak sonuç ins boş agitmez para bu ay sikisigiz herif ilaç parası verdiydi bende kana harcadim beyaz akıntı yoğun ins kist değilde bebek vardır rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsinİns pozitif olur ben bgn doğum günüm benimde ben kırmızıları gördüm
Bak işte bende buna yonelcem en sonunda bide bana diyolar ki ertele usa çok zam va rlan sanki zaman geçtikçe duscek herşey yukarı gidiyoHayal mi görüyorum diye sabahtan beri gözüm çıktı. Korkuyorum kuzum ya gidip test almaya cesaret edemiyorum. Bir de bu teste güveniyorum ben bu da yanıltırsa artık koca karı yöntemlerini denerim gebelik var mı diye hiç değilse onlar masrafsız
Sagol kuzucum teşekkür ederimCanım öncelikle doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yılların olsun inşallah. Yeni yaşın sana bicirik bir bebiş getirsin
Nice yaşlara kuzum seninde 4 kişinin dogum günü bgn benim seninBugün benimde doğum günümAllah'ım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah mutlu yıllar
Çıktım kuzum 3 e tamamlamadan aşılamaya geçemeyiz dedi son kez smd femara aldım yarın baslıyorum sonra gene catlatma iğnesi eger bidaha gebelik olusmazsa asılama direk geçiyoruz dedi aslında diyor cok güzel yumurtaların herşeyin catlamıs durumda kist de yok dedi tedavi güzel gidiyor sonuca gidemiyoruz bir türlü mfk eş paketi de söyledim smdiCanım bende görüyorum çizgiyi
Çıkar çıkmaz haber ver canım hiç üzülme bu ay olsun inşallah
Hepimizin musmutlu senelere inşallah yavrular versin rabbim bebiş nasip etsinNice yaşlara kuzum seninde 4 kişinin dogum günü bgn benim seninElif_edanur_61_61 ve Niqu hepimiz iyiki doğduk bebişlerle olsun yılımız
Sağol kuzum.Amin Allah.Sende iyiki doğuldun.Yeni yaşımız bize Uğur getirsin..evimizden bebiş sesi gelsin İn şa AllahNice yaşlara kuzum seninde 4 kişinin dogum günü bgn benim seninElif_edanur_61_61 ve Niqu hepimiz iyiki doğduk bebişlerle olsun yılımız
Doğum günün kutlu olsun bir dahaki evlatlı olsunSağol kuzum.Amin Allah.Sende iyiki doğuldun.Yeni yaşımız bize Uğur getirsin..evimizden bebiş sesi gelsin İn şa Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?