- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- 333
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.421
Papatyam inşallah olsun bu sefer açılsın yollarımızgörüyorum bende kuzuuummmmm![]()
![]()
![Blossom :blossom: 🌼](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Papatyam inşallah olsun bu sefer açılsın yollarımızgörüyorum bende kuzuuummmmm![]()
![]()
Aynen öyle canım gelmesinler inşallahHe
Her sa
Her sabah adet olcam kesin hissi oluşuyor dimi bi ağrıyla uyanıyorum arada hissediyorum ama geçiyor![]()
Mekanın sahibi firarda..Sayfanın sahibi nerde yok ortalıkta![]()
İnşallah inşallaahAynen öyle canım gelmesinler inşallah
Ben gördüm kız hayalide olsa silik gene var orda bende acile cikiyorum otobüs bekliyorum şuan çok kötü bogazlarim şişti balgam var hala adet olmadım 5 gün oldu aha kan ver sende bence varBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ @Random3 @Cgh
Rainbowcolours @miresl
Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
![]()
Canım çok geçmiş olsun kan tahlilini de yaptırmış olursun böylece. Hayırlı haberlerle gel inşallahBen gördüm kız hayalide olsa silik gene var orda bende acile cikiyorum otobüs bekliyorum şuan çok kötü bogazlarim şişti balgam var hala adet olmadım 5 gün oldu aha kan ver sende bence var
Hiç yok canım inankiBilmiyordumyeni bir şey daha öğrenmiş oldum. Belirti hissetmeden hamile olanlarda var. Tabii onlar istisnadır
Sizde de belirti yok o halde.
Hayırlısı olsun ne diyelim :)Hiç yok canım inanki
Kızlar benim size bir sorum olacak. Dün smear testi yaptırdım ve akşam ilişki sonrası çok açık pembe lekelenme oldu. Aranızda testi yaptırıp bu şekilde olan var mı? Çünkü benim reglime 1hafta kaldı ve test yüzünden mi yoksa yerleşme ile ilgili mi anlayamadım. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım
Benim de böyle olmuştu.Kızlar benim size bir sorum olacak. Dün smear testi yaptırdım ve akşam ilişki sonrası çok açık pembe lekelenme oldu. Aranızda testi yaptırıp bu şekilde olan var mı? Çünkü benim reglime 1hafta kaldı ve test yüzünden mi yoksa yerleşme ile ilgili mi anlayamadım. Daha önce hiç böyle birşey yaşamadım
Canım bende görüyorum çizgiyiBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesinpartalina_ @Random3 @Cgh
Rainbowcolours @miresl
Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
![]()
Çıkar çıkmaz haber ver canım hiç üzülme bu ay olsun inşallahKızlar geldi kırmızılar doktora gidiyorum ben morelim cok bozuk yoldayım smdi cıkınca bakıcam buraya
Sağol bacım yapmadı uyuz karı aile hekimine yolladı serum takati hamilelik supheme karşı bende serum bitsin özele gidecem buldum kan parasinjCanım çok geçmiş olsun kan tahlilini de yaptırmış olursun böylece. Hayırlı haberlerle gel inşallah
Ah balım ya uğraştıracak seni desene neyse hadi sakin sakin git de hallet kurtul şu acabadanSağol bacım yapmadı uyuz karı aile hekimine yolladı serum takati hamilelik supheme karşı bende serum bitsin özele gidecem buldum kan parasinj
Yaaa hadi inşallah yanılmayalımCanım bende görüyorum çizgiyi
Çıkar çıkmaz haber ver canım hiç üzülme bu ay olsun inşallah![]()
evet adet bitiminde başlayıp duruma göre 8-10 gün yapılıyor internetten al bence daha uyguna geliyorKızlar şimdi rczaneye gittik ovulasyon testi almak için, 2 markanın var ve ikisi de 2 li şeklinde.
2 tane çok az değil mi, en az 8-10 gün takibi yapılmıyor mu bunun ?
Hangi marka tavsiye edersiniz, ilk defa kullanacağım da.evet adet bitiminde başlayıp duruma göre 8-10 gün yapılıyor internetten al bence daha uyguna geliyor
İnternetten laboquick öneririm 20 ovulasyon 2 gebelik hediyesi oluyor fazlaca yetiyor hem eczane pahalıdır almayınKızlar şimdi rczaneye gittik ovulasyon testi almak için, 2 markanın var ve ikisi de 2 li şeklinde.
2 tane çok az değil mi, en az 8-10 gün takibi yapılmıyor mu bunun ?
Kesinlikle innovita. Trendyol'da var instagramda da minnakkurabiyelerr satıyor canım. Bende aldım dün başladım çok hassas.Hangi marka tavsiye edersiniz, ilk defa kullanacağım da.