- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.401
Kızlar pazartesi kan verdim de bugün de versem mi var mi yok mu diye kafayı yicem testlerim hala silik çıkıyor 2 günde bthcg yükselir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum çok kafana takma oluruna bırak üzme kendini ummadığın anda gelir sana bebeğinKızlar geldi kırmızılar doktora gidiyorum ben morelim cok bozuk yoldayım smdi cıkınca bakıcam buraya
Varsa mutlaka yükselir canım. Aklında kalacağına testi ver rahatla benceKızlar pazartesi kan verdim de bugün de versem mi var mi yok mu diye kafayı yicem testlerim hala silik çıkıyor 2 günde bthcg yükselir mi?
Çok geçmiş olsun canım bu son olsun inşallahKızlar geldi kırmızılar doktora gidiyorum ben morelim cok bozuk yoldayım smdi cıkınca bakıcam buraya
Ayyy inşallah canım benim. İlk defa içimde olmuş gibi bir his var inşallah yanilmiyorumdurCanım oluyor çok normal renginden anlarsın zaten korkulacak bir şey yok. Ama tabi ki yerleşme kanaması olsa ne ala![]()
İnşallah kuzum inşallahAyyy inşallah canım benim. İlk defa içimde olmuş gibi bir his var inşallah yanilmiyorumdur![]()
Tamam canim net karari bekliyoruzBelirti dersek eğer özellikle sabahları kasık ve bel ağrım çok yoğun adet olacakmış gibi bazen zonklama tarzinda oluyor aşağıdan. Haftasonu makattan sol bacağıma ağrı saplanıp durdu. En belirgin olanlar bunlar. Gebelik varsa literatüre ekleriz![]()
Ah kuzum. Bilgi ver merakta bırakmaKızlar geldi kırmızılar doktora gidiyorum ben morelim cok bozuk yoldayım smdi cıkınca bakıcam buraya
Gittim dedim kan sonucu mu yanlis çıktı diye gebelik normal kaset test yapalım önce dediler yaptım o da silikti kan verip kendini hirpalama dediler pazartesi günü verecem artık.Varsa mutlaka yükselir canım. Aklında kalacağına testi ver rahatla bence
Benim de pek akıntım olmaz ama yumurtlama oluyor kuzum sen gene değerlendir nolur nolmaz havuç ye günde 1 tane ovulasyon zamanları çatlamaya yardımcı olurKızlar birşey soracağım size. Adetleri düzenli ve ovulasyon genelde 13-15.günler arasında olur. Geçen ay 1 hafta yumurtlama akıntısı gördüm hepsini değerlendirdik fakat negatif sonuçlandı. Bu ay ise adetin 18.Günü olmasına rağmen hiç akıntı olmadıtest ile kontrol edenler akıntı görmeden yumurtlama yakalamışlar mı?
Kaç gün gecikti adetinGittim dedim kan sonucu mu yanlis çıktı diye gebelik normal kaset test yapalım önce dediler yaptım o da silikti kan verip kendini hirpalama dediler pazartesi günü verecem artık.
Ben görüyorumBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesin @dceke @Random3Childdevelopment
Rainbowcolours @miresl @Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
![]()
Yumurtlamanın 14 gün catlamadan 12 gün bugün valla tahminen 15 Mayıs en geç olmam lazım eğer yoksa. 6 ay boyunca ilaç kullandım düzensizlik yaptı reglimi sonra bıraktım bu ay hiç birşey kullanmadım.Kaç gün gecikti adetin
dedin dedin sonunda getirdin sıkma canını her döngü yeni başlangıç demekKızlar geldi kırmızılar doktora gidiyorum ben morelim cok bozuk yoldayım smdi cıkınca bakıcam buraya
İlk defa biri testime efekt yaptı çok romantikBen görüyorumbide böyle bakk
sadece siyah beyaz efekt yaptım o kadar
![]()
Hem senin bat'a daha varmış normal böyle çıkması. Sen daha net görüyorsundur ben dünkü testte de gördüm bugünkü testte de. Geliyor inşallah civcivİlk defa biri testime efekt yaptı çok romantik![]()
ya kuzum dünden daha belirgin bir çizgi var ama nasip kısmet işte
BilmiyordumBende canım çünkü belirti döllenme sonrası hemen başlıyor galiba
görüyorum bende kuzuuummmmmBebekler günaydın şimdi cart curt yapmadan filtresiz foto ekliyorum görebilen varsa beni cimciklesin @dceke @Random3Childdevelopment
Rainbowcolours @miresl @Elif_edanur_61_61 @sultansultan90 @Veziir G Gzmyts53 ve ekleyemediklerim
![]()
Her saBelirti dersek eğer özellikle sabahları kasık ve bel ağrım çok yoğun adet olacakmış gibi bazen zonklama tarzinda oluyor aşağıdan. Haftasonu makattan sol bacağıma ağrı saplanıp durdu. En belirgin olanlar bunlar. Gebelik varsa literatüre ekleri
Her sabah adet olcam kesin hissi oluşuyor dimi bi ağrıyla uyanıyorum arada hissediyorum ama geçiyorBelirti dersek eğer özellikle sabahları kasık ve bel ağrım çok yoğun adet olacakmış gibi bazen zonklama tarzinda oluyor aşağıdan. Haftasonu makattan sol bacağıma ağrı saplanıp durdu. En belirgin olanlar bunlar. Gebelik varsa literatüre ekleriz![]()