- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #9.481
Bildiğin çift işteBugünkü testim bu test 2 buçuk kusur Hcg ölcuyorsa helal olsun vallakafam allak bullak oldu beaEki Görüntüle 3063584
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin çift işteBugünkü testim bu test 2 buçuk kusur Hcg ölcuyorsa helal olsun vallakafam allak bullak oldu beaEki Görüntüle 3063584
Kız benim testler saatler sonra kuruma çizgisiydi. Senin gibi değildiİnşallah canım benim senin testler de pozitifti amagerçi bunda yalancı çıkran duymadım ama belli de olmaz. İnşallah vardır yanıltmaz bizi
Testim yok canım bu ay hiçbir şey yapmama kararı vermiştim. Hicte bir belirtin yoktu adet sancım yalnizca adet günü olur o yüzden yumurtlmaa olabilir mi acaba diye düşündüm degerlendiricem bugünü deDeğişebiliyor belirti vermeden yumurtan oluşmuş da olabiliyor. Bu ağrı adete yakınolduğu için adeti de gösterebilir. İnş yumurta ağrısıdır. Testin var mı? 2 li ovulasyon testi alabilirsin eczaneden kaçırmamak için. Ben de bu ay belirtilerim olmadı ovulasyonda. İnş kaçırmayız canım
![]()
Evet 2.56 adetin gecikmismiydiEki Görüntüle 3063585
Ben mi yanlış görüyorum 2,56 değil mi sonuç
Ay insallah vardır bakalımBildiğin çift iştehangi marka test bu nereden aldın canım?
Adetime 4 gün var canımEvet 2.56 adetin gecikmismiydi
TeşekkürlerOvulasyon testini internetten al canım. Bir gebenin günlüğü, labaquick filan var marka olarak. 30 tanesi 120 liraydı en son galiba
Benim de 2.58 çıkmıştı doktor 5 altında bir değer bekle dedi adetin 5 gün geçsin öyle gel demişti adet olmustum ama belki senin yükselir adetin 5 gün geçsin bekle belkide değerin artar hamilesindir kuzum erken yapmışsın testi belki gec dollenmedir daha yeni yeni artiyordur bilemeyiz bence 10 gün bekle ve hiç bir test yapma gebelik testi felanda yapma strese girmeEvet 2.56 adetin gecikmismiydi
Canım benim arkadaş 2.0 di hiç umudu yorku iki gün sonra 50 oldu hcgAdetime 4 gün var canım
Benimde adetim gecikti 4 gün benimde negatif çıktı idrar testim sizin kaç gün gecikmistiSonuç 0.11 negatif yine kist oldu demekki hayırlısı buymuş morlaim çok bozuk bir süre yokum
doğum günü kutlu olsun canımÇıktım kuzum 3 e tamamlamadan aşılamaya geçemeyiz dedi son kez smd femara aldım yarın baslıyorum sonra gene catlatma iğnesi eger bidaha gebelik olusmazsa asılama direk geçiyoruz dedi aslında diyor cok güzel yumurtaların herşeyin catlamıs durumda kist de yok dedi tedavi güzel gidiyor sonuca gidemiyoruz bir türlü mfk eş paketi de söyledim smdi
Valla o kadar agladımki kuzum eşim direk mfkyı al hadi dedi kendi aldırttı bide özele gidiyorum hastane sürekli para vallahidoğum günü kutlu olsun canımregl de gelecek günü bugün mü bulmuş allahım ya.
Haziranda gelsin güzel haber inşallah. Mfk eş paketi ben de baktı da inanılmaz pahalı ya, almadım ben elim gitmedi almaya. Nasıl kıydın onca paraya : (
Hahahhaah kafayı yedirten cinsten predictor bebeğim pahalı olandanİlk kez gerçek anlamda hayalet çizgi gördüm testinde. Bakıyorum görüyorum, bidaha bakıyorum yok, bidaha bakıyorum yine varvar kuzum bence belirginleşecek de daha. Hangi test bu seninki?
Şimdi aldım ben trendyoldan innovita.Hangi marka tavsiye edersiniz, ilk defa kullanacağım da.
Umarım işe yarıyordur kuzum, umutlarımızla oynamasınlar da korkum o benim. Bir kaç aya olmazsa ben de alırım gibi geliyor. Ağlama nolur, kıyamam ya doğum günün senin bugün. Yeni ay yeni başlangıç hadi bakalımValla o kadar agladımki kuzum eşim direk mfkyı al hadi dedi kendi aldırttı bide özele gidiyorum hastane sürekli para vallahi
Aldım bile canım sağolasınAy insallah vardır bakalımTrendyol dan canım innovita markası çok hassas bir test tavsiye ederim
PAHALI olandansa tam bana göre ben de alayım lahadkdhkdkHahahhaah kafayı yedirten cinsten predictor bebeğim pahalı olandan![]()
yarın bidaha kan testi verseneAdetime 4 gün var canım