Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gittik canım problem yok dedi ama detaylı araştırma değildi. Yazın başında rahim filmi çektireceğim. Valla bu süreçte kaç kere tatile de gittik yoğun geçen zamanlarda oldu bazen kafama hiç takmadım ama yine de bir kere bile insan hamile kalamayınca artık iyice üzülmeye başlıyor. Zaten ben sadece regl gününe birkaç gün kala düşünüyorum.

Canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyormuş. Öncesi ve sonrasını değerlendirdiysen zaten spermlerde 72 saate kadar yaşıyor inşallah tutmuştur. Erken gebelik testi yap onda çıkar sonuç

Canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyormuş. Öncesi ve sonrasını değerlendirdiysen zaten spermlerde 72 saate kadar yaşıyor inşallah tutmuştur. Erken gebelik testi yap onda çıkar sonuç
Ama ertesi günki ovülasyon testinde çatlamayı gördüm. Testi öğleden sonra yaptım ve gece birlikte olduk ramazan olduğu için yani bence olmamıştır sadece ilk kez lekelenme oldu bende

Ama ertesi günki ovülasyon testinde çatlamayı gördüm. Testi öğleden sonra yaptım ve gece birlikte olduk ramazan olduğu için yani bence olmamıştır sadece ilk kez lekelenme oldu bende
Bazen Yumurta çatladığında lekelenme oluyor. Yada ilişki ile alakalıdır belki. Yumurta çatlamadan önceki yaşadığın birliktelik veya yumurta çatladıktan sonra yaşadığın birliktelikte hamile kalma ihtimali var.

Hayırlısı olsun o zaman inşallah. Umutlanmadan reglimi bekleyeceğim ben.

Ayyy evet hala başladığıma inanamıyorum yarın 3. iğnelerimi olacağım sende gelen giden yok hala di mi???
Pazatesiye kadar dayanacak mısın test yapmadan
Hadi hayırlı olsun canım kolaylıkla gelsin geçsin güzel sonuçlansın inşallah haha hala gelen yok bugün biraz ağrım oldu bel ve karın. Hayır dayanamadım geç döllenme ihtimaline karşı erken gebelik testi aldım sabah yapacağım

3 4 gün önce yaptım negatif ti korkuyorum yapmaya yarında gelmezse ozaman belki bir umut
Benimde son 1 gün bat yarin ben yinede Allahtan ümit kesilmez diye bugun son testlerimi yaptim erken gebelik yaptim prodoctor vardi evde bide artimed kaset test vardi kız testin cizgileri test yapmadan bile belliydi ne adi bi test o artimed ikisinide yaptm zaten ona guvenemedigmden iki tane yaotim Ama maalesef yok yok yok bakalim kirmizilar gelmedikçe doktor bile olmaz desede Allahtan ümidi kesmiyorum

Kuzum test tekrarlamadinmi sen sabrindan öptüğüm

Ooooo harika sabah gözlerimiz çift çizgiyle ışıldar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…