- 22 Ocak 2017
- 5.652
- 7.046
- 198
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.901
Evet gittik canım problem yok dedi ama detaylı araştırma değildi. Yazın başında rahim filmi çektireceğim. Valla bu süreçte kaç kere tatile de gittik yoğun geçen zamanlarda oldu bazen kafama hiç takmadım ama yine de bir kere bile insan hamile kalamayınca artık iyice üzülmeye başlıyor. Zaten ben sadece regl gününe birkaç gün kala düşünüyorum.Doktora gittinizmi eşin ve sen bilmiyorum ama bi sorun varsa halledilir sorun yoksa da kafanda bitiriceksin onu yapamadığımız için olmuyo zaten çok stres altındagız beyinle yumurtalıklar bağlantılı çalışıyor ama biz bu beynimizi hiç boşaltamadığımız için etkileniyor yumurtalıklar da haliyle..
Canım yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyormuş. Öncesi ve sonrasını değerlendirdiysen zaten spermlerde 72 saate kadar yaşıyor inşallah tutmuştur. Erken gebelik testi yap onda çıkar sonuçSorumu da yazmamışım. Sizce yumurtlama günümü kaçırdığım halde gebelik olabilir mi. Test yapmam istemiyorum bu ay hiç yapmadım kendimi aşırı tuttum. Yapıp negatif görünce çok üzülüyorum çünkü.
Hayırlısı ya bı netlessin pazartesiye olmazsam adet kan vercemHayali de olsa pozitiftir o benimde ilk i öyleydi. Hayırlı olsun
Tamam yavrum atacamSen at kuşum eve geçince biz karar veririz
Ama ertesi günki ovülasyon testinde çatlamayı gördüm. Testi öğleden sonra yaptım ve gece birlikte olduk ramazan olduğu için yani bence olmamıştır sadece ilk kez lekelenme oldu bendeCanım yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyormuş. Öncesi ve sonrasını değerlendirdiysen zaten spermlerde 72 saate kadar yaşıyor inşallah tutmuştur. Erken gebelik testi yap onda çıkar sonuç
Bazen Yumurta çatladığında lekelenme oluyor. Yada ilişki ile alakalıdır belki. Yumurta çatlamadan önceki yaşadığın birliktelik veya yumurta çatladıktan sonra yaşadığın birliktelikte hamile kalma ihtimali var.Ama ertesi günki ovülasyon testinde çatlamayı gördüm. Testi öğleden sonra yaptım ve gece birlikte olduk ramazan olduğu için yani bence olmamıştır sadece ilk kez lekelenme oldu bende
Hayırlısı olsun o zaman inşallah. Umutlanmadan reglimi bekleyeceğim ben.Bazen Yumurta çatladığında lekelenme oluyor. Yada ilişki ile alakalıdır belki. Yumurta çatlamadan önceki yaşadığın birliktelik veya yumurta çatladıktan sonra yaşadığın birliktelikte hamile kalma ihtimali var.
Ayyy evet hala başladığıma inanamıyorumpartalina_ naptın canım başlamışsın galiba
Hadi hayırlı olsun canımAyyy evet hala başladığıma inanamıyorumyarın 3. iğnelerimi olacağım sende gelen giden yok hala di mi???
Pazatesiye kadar dayanacak mısın test yapmadan
Benimde son 1 gün bat yarin ben yinede Allahtan ümit kesilmez diye bugun son testlerimi yaptim erken gebelik yaptim prodoctor vardi evde bide artimed kaset test vardi kız testin cizgileri test yapmadan bile belliydi ne adi bi test o artimed ikisinide yaptm zaten ona guvenemedigmden iki tane yaotim Ama maalesef yok yok yok3 4 gün önce yaptım negatif ti korkuyorum yapmaya yarında gelmezse ozaman belki bir umut
Kuzum test tekrarlamadinmi sen sabrindan öptüğümKızlar eşim anneler günü hediyesi almış yollamış bana keşke diyorum bende yarın öğrensek bebisimide bende ona hediye edebilsem gzuel bir hediye verebilsem çok isterdim rabbim hepimize nasip etsin böylesine güzel bebiş haberini vermeyi
Ooooo harikaHadi hayırlı olsun canımkolaylıkla gelsin geçsin güzel sonuçlansın inşallah haha hala gelen yok bugün biraz ağrım oldu bel ve karın. Hayır dayanamadım geç döllenme ihtimaline karşı erken gebelik testi aldım sabah yapacağım
Kuzu gözüne kurban olsunlar ne gözmüş masallahEki Görüntüle 3061181
Yaaa çok az bir şey görüyorum işaretledim yerde foto yanıltıyor da olabilir tabi
Hala umudum olmasa da inşallah diyeyim canımOoooo harikasabah gözlerimiz çift çizgiyle ışıldar inşallah
Uzaklaştırınca vallahi de görülüyorYaa ben neden göremiyorum yaaa kör olacam
Harbiden bundan sonraUzaklaştırınca vallahi de görülüyorMy_Moonlight06 çizgi görüntüleme uzmanımız doğru yeri işaretlemiş
O umutsuzluk, üzülmemek için kendimizi korumak için.. hepimizde var o, ama bir yanımız da ya varsa ya olduysa diye umutlanıyorHala umudum olmasa da inşallah diyeyim canımetiketlerim
Bende çok merak ediyorum bugün hiç girmedi sayfaya S sultansultan90Napiyosunuz kizlar S sultansultan90 kuzum naptn yaptnmi tekrar test faln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?