Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar regl bu gün olmam lazımdı test yaptım kaset testmiş gerçi 28 günde bir olduğumu düşünürsek 3 gün önce olmam lazımdı 9 gün önce lekelenmem olmuştu önce pembe sonra kahve rengi bu gün göğüs uçlarının çevresinde büyüme var ve arasıra acıyor normalde reg olacağım zaman göğüslerimde bişey hissetmem hafif kasık ağrım ve bel ağrım var. Ne düşünüyorsunuz sizce varmı bişeyler benim pek ümidim kalmadı 🙄 bu arada test bozuk gibi beyaz Bi boşluk var ucunda 🤔

Eklentiler

• Screenshot_20220506_174138_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220506_174138_com.android.gallery3d.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar regl bu gün olmam lazımdı test yaptım kaset testmiş gerçi 28 günde bir olduğumu düşünürsek 3 gün önce olmam lazımdı 9 gün önce lekelenmem olmuştu önce pembe sonra kahve rengi bu gün göğüs uçlarının çevresinde büyüme var ve arasıra acıyor normalde reg olacağım zaman göğüslerimde bişey hissetmem hafif kasık ağrım ve bel ağrım var. Ne düşünüyorsunuz sizce varmı bişeyler benim pek ümidim kalmadı 🙄
Eeee hafiften bir çizgi var ben görüyorum 😁 bebiş geliyoreeee

Hoşgeldin 🥰🌺

Bende aynı Şubat'ta düşük yaşadım senin için de geçmiş olsun.. benim kendiliğinden düştü kese gelişmemişti bebek zaten beni görmemiştik.. İnshaAllah bu ay güzle haberi alirisn ve sağlıklı olur İnshaAllah Aminnn 🤲🏻🤲🏻🥰
Ne kadardır bebiş için deniyorsun?
Son başlangıç adet tarihinin ve beklenen adet tarihini yaz ekleyim seni de listeye 🤗
Ah canım teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun. Ben 1,5yıllık evliyim hiç korunmadık şubatta oldu ama oda seninki gibi gelişemedi nasip olmadı. İnşallah birlikte güzel haberler almak nasip olsun ☺️
Beklenen adet tarihim 13 Mayıs canım. Kasıklarımda ağrılar hissediyorum özellikle bugün çok yoğundu ama tam adet ağrısı gibi de değil acaba enfeksiyon mu diye tereddütlerim var ama idrar da yanma vs de yok bakalım az kaldı 🤗

Araştırdık elbetteki. Pıhtılaşmam yok. Nasip 😰 Siz neden kaybettiniz
Benim de belli degil canım ilk düşükte detaylı araştırma yapmıyorlar malum. Yine de pıhtılaşmaya baktırdık sorun yoktu. Sağlıksızmış demek diye yorumluyorlar. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back