Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anestezisiz yaptırdım normal muayeneden farkı yokki normalde acı eşiğim düşüktür ☺️
Asko ayrica tarih bu ayin 24 üymus doktor eşimin tanidigi cikti 😂 aradik sorduk ortak tanidiklardan tanidik varmis küçük yer olunca herkes birbirine ulasiyor attik fotoyu zaten arayinca isim verince tanidi bu ayin 24 unde dedi

O umutsuzluk, üzülmemek için kendimizi korumak için.. hepimizde var o, ama bir yanımız da ya varsa ya olduysa diye umutlanıyor 🤗 iki tarafı dengelemek en güzeli.. inşallah vardır 🙏🏼
İnşallah canım heyecanım gitgide artıyor 😍 Yine negatif çıkarsa Çarşamba herşey belli olur bakalım hayırlısı 🌹

Kuzum test tekrarlamadinmi sen sabrindan öptüğüm 😘
Tekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altında

Eklentiler

• IMG_20220506_220551_157.jpg
    IMG_20220506_220551_157.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20220506_220635_853.jpg
    IMG_20220506_220635_853.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 59
Burda gölge bile yok üzüldüm ya ama tüm belirtiler hamileliğe işaretti ben hiç yaşamadım şeyleri bu ay yaşadım psikolojik değil resmen yaşadım normal olmayan şeyler var bende demekki pazartesiye kan veririm olmazsam tabi 13 Mayıs'ta da doktor kontrolüne gidecem

Eklentiler

• 16518645015334913789731779044797.jpg
    16518645015334913789731779044797.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 52
Tekrarladim yavrum ne hikmetse başta çıkan hayali çizgi yok şimdi naisote yokmuş kızlar olsaydı bu erken gebelik testi muhakkak çıkardı sanırım erkenden elendim üzüldüm ama baksanıza yok bisicuk ama nedne benim göğüsler patlamaya hazır bomba gibi niye aciyo uçları böyle veeeee neden baygınlık geliyo ara ara yarın bat günü bu işte bir terslik var kist mi gitmedi aşağıda neler oluyor beyninde deli sorular moral sıfırin altında
Bu erken gebelik testleri yanıltıyor insani cok fazla ben daha almiycam erken gebelik eger alirsam miratech erken gebelik alirim..Sana bişi diyimmi bende ayni sekildeyim asla yoğurt yemem canim gecen gun yoğurt istiyordu kisa süreli bas donmelerim oluyor bayginlik geliyo banada ve tiksinti var hatta arada sigara icerdim binde bi, ondan bile tiksindim..Ama asla umudunu kaybetme gec dollenmedir belki moralini bozma

Canım inşallah gebeliktendir ama prolaktin değeri yüksek olunca da göğüs ağrısı kaşıntı çok oluyor.

Geç döllenme olduğunu umut ederek adet olmamayı bekleyelim bakalım inşallah aşağıda yolundadır her şey 😕

Bu erken gebelik testleri yanıltıyor insani cok fazla ben daha almiycam erken gebelik eger alirsam miratech erken gebelik alirim..Sana bişi diyimmi bende ayni sekildeyim asla yoğurt yemem canim gecen gun yoğurt istiyordu kisa süreli bas donmelerim oluyor bayginlik geliyo banada ve tiksinti var hatta arada sigara icerdim binde bi, ondan bile tiksindim..Ama asla umudunu kaybetme gec dollenmedir belki moralini bozma
İyide kuzum bat yarın erken gebelik zimbirtisinda olsa çıkmaz mıydı ben kızıma hamileligimi bat günü normal kaset tipi testte öğrendim hemd ehic belirti yoktu sadece 2. Kere baş dönmem olduydu ekmekten tiksinmistim şimdi goguslerime dokunamiyorum bile

Back