Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geç döllenme olduğunu umut ederek adet olmamayı bekleyelim bakalım inşallah aşağıda yolundadır her şey 😕
İnşallah bacım saat 8 gibi kafayı bı koymuşum yastığa yarım saat önce uyandım düşün bu haller normal değil eltimd ediyo onca belirtiyor fos cikarsa valla oturur ağlarım sinirimden diyo sen bu ay çok kötü oldun diyo kadında farkında noluyo ya bana

Bizler için her ay yeni bir umut ama keşke beynimizi de yönetebilsek. Psikoloji kaldırmıyor resmen. Allah yardımcımız olsun 😔
Aminnn Rabbim yardimcimiz olsun bizlere dayanma gücü versin bak ben hersey yolunda gebe kalman icin sorun yok diyen bi doktora gidiyordum aylardir ve dün bi doktora gittim karin ici yapisikligimdan tuplerimin kapali olabilecegini sadece aşilama yada tüp bebek yontemiyle hamile kalabilirsin diyen bi doktorla karsilastim inan aylardir bosuna vakit kaybi yasiyormusum heyecanla yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu veee simdi başa döndüm hersey yeni bastan tüp filmi cekilecek tekrar kontroller vs vs vs bu ay ve büyük ihtimal bidaki ay hep zaman kaybim olacak ve gerisi ne olcak belli degil..üzülme arkadasim guzel bi doktora git caresine bak eger uzunca donemdir bekliyosan

İyide kuzum bu ilkkez bu ay oldu geçen ay yüksekti 38 değer ama bugüne kadar hiç olmadı bu bana
Benim de Ocak ve Şubat'ta göğüslerim çok fenaydı o degerimden dolayı. Şuan göğüslerimde bişey yok mesela. Canım çabuk yükselen düşen bir değer malesef. Yani inşallah gebeliktir yinede. Ama eğer önceki aylarda da yüksekse bence bı kontrol ettir yinede

Benim de Ocak ve Şubat'ta göğüslerim çok fenaydı o degerimden dolayı. Şuan göğüslerimde bişey yok mesela. Canım çabuk yükselen düşen bir değer malesef. Yani inşallah gebeliktir yinede. Ama eğer önceki aylarda da yüksekse bence bı kontrol ettir yinede
13 Mayıs'ta kontrolüm var randevu aldım prolaktin değerini düşürmek için ilaç isticem doktor takibinde devam edecem hayırlısı bakalım dahada evime erken gebelik zıkkımın sokmam dünya para verdim o zikkimlara beklerim adeti gelmezse bişi veririm kan daha iyi

İyide kuzum bat yarın erken gebelik zimbirtisinda olsa çıkmaz mıydı ben kızıma hamileligimi bat günü normal kaset tipi testte öğrendim hemd ehic belirti yoktu sadece 2. Kere baş dönmem olduydu ekmekten tiksinmistim şimdi goguslerime dokunamiyorum bile
Bende kizima 6 gun varken ogrendim kaset testte ama bekleyelim gün dogmadan neler doğar.. Rabbimin verdiğine yada suanlik bizim icin uygun gormedigine razi olalim sakin uzulme olurmu

13 Mayıs'ta kontrolüm var randevu aldım prolaktin değerini düşürmek için ilaç isticem doktor takibinde devam edecem hayırlısı bakalım dahada evime erken gebelik zıkkımın sokmam dünya para verdim o zikkimlara beklerim adeti gelmezse bişi veririm kan daha iyi
Canım 38 ken değerin ilaç vermemiş miydi

Kızlar merhaba 4 aydır bebek düşürüyoruz. Korunmayı bıraktığımdan beri adetim normalde 27 günde olurken 24 günde olmaya başladı ve 7 gün sürer Ken 5 günde bitmeye başladı neden acaba bilen var mı ya da böyle olan

Kızlar ben majezik içsem nolur ki dişimin altısında öldüm 3 gündür geberdim daha dayanamıyorum ağrıya 😕 adetim bitti bugün 4. Günüm biteli ağrıdan geberiyorum bide size bişey daha sormak istiyorum ben dişimi çektirsem bişey olur mu hamile değilim nasılsa ama antibiyotik kullanmam gerekcek

Bende kizima 6 gun varken ogrendim kaset testte ama bekleyelim gün dogmadan neler doğar.. Rabbimin verdiğine yada suanlik bizim icin uygun gormedigine razi olalim sakin uzulme olurmu
Rabbim büyük kuzummmm vardır bir bildiği her serde bir hayır gizlidir nasip ya nasip insan yaşadığı onca şeyi düşününce üzülüyor az da olsa

Selamlar umarım hepiniz hayırlı haberler alırsınız benim bat 7mayis adete 5 gün kala beta HCG yaptırdım sürekli uyukluyorum yoruluyorum nefes darligim var 5.65 çıktı 2 gün sonra beta yaptırdım tekrar 24.73 çıktı evde hem erken hem kaset test yaptım 2. Çizgi bariz belli kasık ağrım var hafif regl olcakmisim gibi göğüslerim acıyor doktor 1 hafta sonra kese görünmesi lazım gel bakalım dedi çok korkuyorum ya kimyasal yada dış gebelik olursa diye 6 aydır planlıyorum ilk kez gebelik oldu sizce ne olur görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 💓
Olmaz inşallah canim neden olsun ki değerin güzel artmış

Kızlar ben majezik içsem nolur ki dişimin altısında öldüm 3 gündür geberdim daha dayanamıyorum ağrıya 😕 adetim bitti bugün 4. Günüm biteli ağrıdan geberiyorum bide size bişey daha sormak istiyorum ben dişimi çektirsem bişey olur mu hamile değilim nasılsa ama antibiyotik kullanmam gerekcek
Kiz çektir tabiki dis ağrısı cekilir mi

Vermedi malesef sadece inofolic combi v

Vermedi malesef sadece inofolic combi verdi
Nasıl vermez ya değer aralığına göre 30 üst sınır hemen ilaçla düşen bı deger zaten. Canım sen üzerinde dur valla ben resmen bir iki ay hamilelik belirtisi yaşadım prolaktin zimpirtisi yüzünden. Sana bide tavsiyem evde sütyen falan takma doktorum bana göğüslerine çok dokunma da demişti

Nasıl vermez ya değer aralığına göre 30 üst sınır hemen ilaçla düşen bı deger zaten. Canım sen üzerinde dur valla ben resmen bir iki ay hamilelik belirtisi yaşadım prolaktin zimpirtisi yüzünden. Sana bide tavsiyem evde sütyen falan takma doktorum bana göğüslerine çok dokunma da demişti
Bende bir bilsem neden vermedi ilaç bakalım gecikme olacak mı pazartesi ye kadar adet olmazsam kan vercem olursam zaten randevum var hayırlısı

Back