Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yerleşme kanaması olabilir.. İnshaAllah öyledir

My_Moonlight06 Bat 28 veya 29 mayıs, beni de ekle canım Sat 2 mayıs, 1,5 senedir bekliyorum
Ayyyy ayyyy ayyyyyyy kimleri görüyorum yaaaaağğğğ beeeeeen hoşgeldiiiiinnnnn datlummmmmmm

Tamam canım birazdan listeyi güncelleycegim..

Yaaaaaaa İnshaAllah şurada güzel haberler alirim senden Rabbim yalvarırım nasib et

Ne yaptın bu arada aldın mı ovu testlerini

Kardeşimin topiğinde yer almayacam da ne yapacam dedim İn şa Allah aynı anda alırız o güzel haberleri sipariş ettim yoldalar

Hayirli olsun, gebesin. Zaten cok erken test yapmissin. Hicbisey olmaz, niye kafan karisti korktun boyle. Saglicakla, tebrikler
Ya ne bileyim internette okudum video izledim böyle erken bellimolqn gebeliklerde heveslenmeyin kimyasal veya dış gebelik olursa üzülürsünüz demisler bende korktum

Kızlar kızlar Bugün kahve ile ilgili bir muhabbet geçmişti. Az önce bir belgesel izledim orda geçen bi bölümde kahveden bahsetti gebelikte kahvenin azaltılmaso önerilir çünkü kahvenin içindeki kafein plesantadan bebeğe geçermiş ve bebeğin kalp atışlarını hızlandırırmış. Sizinle de paylaşmak istedim bunu Eğer merak ederseniz Netflixde İnsan diye bir belgesel var onun bir bölümü Doğum konusunda bence bir göz atın derim

Ben bunu bildiğim için..hiç kahve içmiyorum(((

Ay yetişin hanımlar gideyrum ben baş ağrısı miğde bulantisi kasık karın ağrısı migrenim tuttu herhalde gelen gidende yok adette olamadım daha deliricem hastaneye de gidemiyorum

Ay yetişin hanımlar gideyrum ben baş ağrısı miğde bulantisi kasık karın ağrısı migrenim tuttu herhalde gelen gidende yok adette olamadomdaha deliricem hastaneye de gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…