- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.821
Canım yerleşme kanaması olabilir.. İnshaAllah öyledirKızlar benim salidan beri lekelenme devam ediyor artış da yok sadece tuvalette oluyor bide moralim bozuluyo artık ya neden böyle oluyo benim adetlerimde başta lekelenme şeklinde başlar ama rengi koyulaşır ve pıhtı şeklinde de olur devamlı görürüm başladıktan sonra. Ardından kanamaya döner
Ay insallah kasmam ya güveniyorum kizlar size cok rahatlattinizKuzum anesteziye hiç gerek yok ben de yeni yaptırdım kolay oldu kasma kendini yeter.. hemen şipşak oluyor bitiyor
Ayyyy ayyyy ayyyyyyy kimleri görüyorum yaaaaağğğğ beeeeeen
Kardeşimin topiğinde yer almayacam da ne yapacam dedimAyyyy ayyyy ayyyyyyy kimleri görüyorum yaaaaağğğğ beeeeeenhoşgeldiiiiinnnnn datlummmmmmm
Tamam canım birazdan listeyi güncelleycegim..
Yaaaaaaa İnshaAllah şurada güzel haberler alirim senden Rabbim yalvarırım nasib et
Ne yaptın bu arada aldın mı ovu testlerini
Bende anestezisiz yaptırdım normal muayeneden farkı yokki normalde acı eşiğim düşüktürAy insallah kasmam ya güveniyorum kizlar size cok rahatlattiniz
Ya ne bileyim internette okudum video izledim böyle erken bellimolqn gebeliklerde heveslenmeyin kimyasal veya dış gebelik olursa üzülürsünüz demisler bende korktumHayirli olsun, gebesin. Zaten cok erken test yapmissin. Hicbisey olmaz, niye kafan karisti korktun boyle. Saglicakla, tebrikler
Ben bunu bildiğim için..hiç kahve içmiyorum(((Kızlar kızlarBugün kahve ile ilgili bir muhabbet geçmişti. Az önce bir belgesel izledim orda geçen bi bölümde kahveden bahsetti gebelikte kahvenin azaltılmaso önerilir çünkü kahvenin içindeki kafein plesantadan bebeğe geçermiş ve bebeğin kalp atışlarını hızlandırırmış. Sizinle de paylaşmak istedim bunu Eğer merak ederseniz Netflixde İnsan diye bir belgesel var onun bir bölümü Doğum konusunda bence bir göz atın derim
Ben bunu bildiğim için..hiç kahve içmiyorum(((
Yok ben tamamen kestim..valla resmen zararlı ne varsa yemiyorum..içmiyorumYüksek ihtimalle tamamen kesemem ama azaltıcağın kesin
Umarım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınızYok ben tamamen kestim..valla resmen zararlı ne varsa yemiyorum..içmiyorum
Ayy İn şa Allah canımUmarım emeklerinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız
Aa baya düşük doz bana 125 den başladı 3 gün sonra 150 verdiBende dün yani adetin 3. Günü gonalf le 37.5 üniteyle başladım pazartesi kontrolüm var geçen ay iptal oldu aşılamam bu ay sorunsuz olur inşallah
Ay Allah duysun sesini hepimiz gidelim inşallah orayaÖyledir öylediiiir minik kuş geldi, yarın seni annelere transfer edicez inşallah
Yaaa bana yarın olmaz şimdiBenim pek iğne ile tecrübem yok ama ben de öyle düşünüyorum bence bebiş geliyor canım
Aaayyyy hemen bi test yapıver o zaman ya bi bak bakalım. Merak ettiiiimmmmmAy yetişin hanımlar gideyrum ben baş ağrısı miğde bulantisi kasık karın ağrısı migrenim tuttu herhalde gelen gidende yok adette olamadım daha deliricem hastaneye de gidemiyorum
3 4 gün önce yaptım negatif ti korkuyorum yapmaya yarında gelmezse ozaman belki bir umutAaayyyy hemen bi test yapıver o zaman ya bi bak bakalım. Merak ettiiiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?