Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar eşim anneler günü hediyesi almış yollamış bana keşke diyorum bende yarın öğrensek bebisimide bende ona hediye edebilsem gzuel bir hediye verebilsem çok isterdim rabbim hepimize nasip etsin böylesine güzel bebiş haberini vermeyi🤗🤲
Ayyy keşke 🥰🥰

Kardeşimin topiğinde yer almayacam da ne yapacam dedim 😍 İn şa Allah aynı anda alırız o güzel haberleri 🥹🥹🥹 sipariş ettim yoldalar 😍
Harikaaaa İnshaAllah onlarla daha emin adim.atacaksin canım İnshaAllah ve lütfen stress yapma kuzum .. bırak şal kendini olmaması için bir neden yok İnshaAllah olucak stress yapma ki o bu ay olsun 😍🤗

A

Ama korktuğum bugünde verdim yani en son dünden önceki gün vermiştim bugün 167 çıktı
Olsun hemen telaş etme düşmedi ya sonuçta.. yinede çıkmış iki güne bir verilmiyor muydu kan ? Biranda fazla da çıkabilir stress yapma cunki sana zarardan başka bir şey vermez

Merhaba kizlar yumurtlamami testle takip ettiğimde iki ay boyunca 15. Gün yumurtladigimi gördüm. Yumurtlamanin tahmini saatinden 34 saat önce ilişki oldu. 24 saat önce ilişki oldu ve 12 saat sonra ilişki oldu sizce şansım var mı
Tabiki var canım.. İnshaAllah bebiş haberi alırız 🥰🤲🏻🌺

Kızlar kızlar 😊 Bugün kahve ile ilgili bir muhabbet geçmişti. Az önce bir belgesel izledim orda geçen bi bölümde kahveden bahsetti 😊 gebelikte kahvenin azaltılmaso önerilir çünkü kahvenin içindeki kafein plesantadan bebeğe geçermiş ve bebeğin kalp atışlarını hızlandırırmış. Sizinle de paylaşmak istedim bunu 😊 Eğer merak ederseniz Netflixde İnsan diye bir belgesel var onun bir bölümü Doğum konusunda bence bir göz atın derim
Evet aynen öyle benim de bildiğim zaten günde bir bardak oda sütlü sanırım..

İnshaAllah bu arada sen de hoşgeldin 🥰🌺
Listeye ekleyimmi seni de eğer istersen sadece bana son adet tarihini ve beklediğin adet tarihini yaz ve birde ne zamandır bebiş beklediğini ekleyim seni de 🤗
Hoşbuldm 🤗 21 Nisan Son adet tarihim.
Tekrarlayan gebelik kayıplarım var 1 senedir sağlıklı gebelik için uğraşıyorum. Olur ekleyebilirsin kısmet artık 😔♥️

Hoşbuldm 🤗 21 Nisan Son adet tarihim.
Tekrarlayan gebelik kayıplarım var 1 senedir sağlıklı gebelik için uğraşıyorum. Olur ekleyebilirsin kısmet artık 😔♥️
Kaybın icin çok üzgünüm 😔.. İnshaAllah sağlıklı bir gebelikle bebeğini kucağına alırsın 🥰🤲🏻🌺

Şimdi beklediğin adet tarihi ne zaman ?

kızlar merhaba 11 nisanda laparoskopik ameliyat ile çikolata kisti aldırmıştım hatırlayanlar olur son adet tarihim 22 mart neden adetim gecikti acaba bu kadar fikri olan varmı 45 gün oldu sadece ameliyat haftası lekelenmem oldu acaba o adetmiydiki

Bilgisi olan yazabilirmi?

Back