Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg grubumuydu yoksa bende seni hatırladım da neyse grubu hatırlayamadım. 😀
Yok canım düşük oldu benim, kürtaj oldum şubatta şimdi yeniden deniyoruz bakalım senin durumlar nasıl 😊😊
evet evet 1 aralıkta hsg çektirmiştim ben sonraki 2 ay olmayınca ümidi kesmiştim malum doktor hamile kalman çok zor demişti🙄. Yapma yaaa çok üzüldüm ne güzel çok sevinmiştim senin için neden oldu düşük bişey derdimi doktorlar. Ben bu ay hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başlayınca ümitlendim sanırım yani inşallah bu defa boşuna umutlanmıyorum gibi regl den hemen sonraki gün yumurtlama oldu bu ay reglden21 gün sonra da önce pembe sonra kahverengiye dönen akıntım oldu dedim neoluyoruz🤭 28 günde bir gelen adetim hala gelmedi bu gün 30.gün ve hala uzayan berrak renkli bazen de hafif sarımsı yoğun akıntım var yarın test yapıcam bakalım. Hayırlısı🥰 sen nasılsın

Benim doktorun özel muayenehanesi var fulyada, acıbadem yada ota jinemedde yapıyor işlemleri.. bende embriyo dondurma çözdürme yok taze transfer.. 4500 doktor, 15500 jinemed, ilaçlar da sanırım 15-20000 arası tutacak.. 40bin civarı. Üzdü 🥺🥺🥺
Ah gelenler ne pahalıya geldiklerini bir bilseler canını sevdiklerim. Sonunda mutluluk var tesellin bu olsun canım benim

Moralim çok bozuk kızlar. Eşimin sperm test sonucu bunlar. Çok düşük dimi : (((((😔 bilenler bi yorumlayıversin. Ne iyi gelir napalım fikirlere açığım
Canım ben çok anlamıyorum ama aşılama yaptığımız da verdiğimiz örnek de yıkanmadan önce 20 milyon du sperm sayısı
Yapsak mı kız yarına
Ayy yapalım kız bende erken gebelik testi yapacam benimde 12. Günüm İğnenin 🤗🤗🤗

Canım ben çok anlamıyorum ama aşılama yaptığımız da verdiğimiz örnek de yıkanmadan önce 20 milyon du sperm sayısı

Ayy yapalım kız bende erken gebelik testi yapacam benimde 12. Günüm İğnenin 🤗🤗🤗
Kız siz yarın yapın inşallah çift çizgi çıkar sonra ertesi gün sizden gaz alıp bende yaparım 🤣

Ben de sizler için kendim kadar istiyorum yaa kaderdaşlarım 🥰🥰🥰
Canım benim hepimiz gönlümüzdekine kavuşalım inşallah 🙏🏻🤗
Hayırlı akşamlar kızçeler 🤣 Kahve krizim tuttu bir tanecikten bişey olmaz bee diye dolanıyorum ortalarda
Ay ben kahveyi çok içiyorum ya içmeyelim mii 😯😯
Sağol canım benim 🤗 225 gonal-f ve 150 meriofert iğne göbişten şimdilik bu kadar.. ptesi kontrol var canım.. bu arada tabi vitamin vs. takviyelere devam ediyorum
Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah canım benim 🤗🙏🏻
Kizlar iyi aksamlar anca firsat bulabildim randevuya gittim iyikide gitmişim profesörden almişti zaten annem randevuyu işi biliyomus kadin afferim anacigima🥰☺️😃 A dan Z ye anlattim ne zamandir korunmuyoruz daha önce kullandığım ilaclar amh degerim testlerim vs vs hepsini kontrol etti ve yapisiklik oldugunu dile getirdim teshisi kim koydu diye sordu dogumumu yaptiran doktorum dedim sancilarimdan bahsettim kontrolü amacli 4 aydir gittigim doktorun doğal yolla hamile kalabilecegimi soyledim bana ilk söylediği Karin içi yapisikligi olan kadinlarin doğal yolla hamile kalma sansinin cok cok dusuk oldugunu hsg filmi cektirmem gerektigini hatta gebelik planimin başında cektirmem gerekliymis karin içi yapisikliklar tuplere giden kismi hatta bazen tuplerde yapisiklik yaptigini soyledi sen 4 aydir boşa kürek cekmissin dedi .ben sana ilac verip yollayamam boşa zaman kaybi olur ikimiz icinde dedi eşimin sperm testi ve hsg sonucuma göre yani tuplerde karin icinde fazla yapisiklik yoksa 2 sefer aşılama yapilacak eger tuplerde sknti varsa yapisiklik tarzi duruma göre direk tüp bebek dedi
Yaa iyi doktora denk gelmene çok sevindim canım inşallah çok güzel ilerler aşamaların 🙏🏻
Kız siz yarın yapın inşallah çift çizgi çıkar sonra ertesi gün sizden gaz alıp bende yaparım 🤣
Hadi inşallah 😂

Canım benim hepimiz gönlümüzdekine kavuşalım inşallah 🙏🏻🤗

Ay ben kahveyi çok içiyorum ya içmeyelim mii 😯😯

Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah canım benim 🤗🙏🏻

Yaa iyi doktora denk gelmene çok sevindim canım inşallah çok güzel ilerler aşamaların 🙏🏻

Hadi inşallah 😂
Ya bilmiyorum eşim nerden hangi hocadan duyduysa kahve ve bitki çayları tutunma sırasında olumsuz etkiliyor diye içmemi istemiyor. Bende çok seviyorum bu akşam biraz şirinlik işve cilveyle ikisi bir arada içmeme izin verdi yudum yudum içiyorum bitmesin diye 🤣

Yaaa ne güzel bi haber bu ❤️ hangi iğneyi verdi, kaç gün yapacaksın? Ayy çok heyecanlı be, bu ayı da senin heyecanınla ve güzel haberinle kapatacağız inşallah 🙏🥰
Niye sadece benim olsun belki senin güzel haberinle mayısa bay bay deriz 🤗
gonalf 225 meriofert 150.. ptesi kontrol ve 2 günde bir kontrollere göre dozaj değişecekmiş. 10 güne toplarız yumuşları dedi 😬😬😬 5 gün sonra da transfer.. oldu bittiye gelecek yani..

evet evet 1 aralıkta hsg çektirmiştim ben sonraki 2 ay olmayınca ümidi kesmiştim malum doktor hamile kalman çok zor demişti🙄. Yapma yaaa çok üzüldüm ne güzel çok sevinmiştim senin için neden oldu düşük bişey derdimi doktorlar. Ben bu ay hiç yaşamadığım şeyler yaşamaya başlayınca ümitlendim sanırım yani inşallah bu defa boşuna umutlanmıyorum gibi regl den hemen sonraki gün yumurtlama oldu bu ay reglden21 gün sonra da önce pembe sonra kahverengiye dönen akıntım oldu dedim neoluyoruz🤭 28 günde bir gelen adetim hala gelmedi bu gün 30.gün ve hala uzayan berrak renkli bazen de hafif sarımsı yoğun akıntım var yarın test yapıcam bakalım. Hayırlısı🥰 sen nasılsın
Ayyyy hadii inşallah. Doğal yolla oldu dimi yani olacak inşallah bak Allah söyletti heralde 🤩
Bana bişey demediler bebek gelişememiş 8+6 da kürtaj oldu. Bikaç bişeye baktırdık kan pıhtılaşma vs sorun çıkmadı çok şükür. Olabilir sağlıksızmış dediler.

Biz de bu ay başladık 27de yumurtlama oldu değerlendirdik belirtim yok o zaman da yoktu aslında asabiyet dışında. Bugün biraz adet ağrısı gibi ağrım olup gidiyo ama bakalım 7gün var 😊
İnşallah yine beraber alırız hayırlı güzel haberleri. Ama senin iş olmuş 😉 sağlıkla devam etsin kucağına al inşallahhhh ☺️

Malesef ilişkiye girememek. Evliliğimin 5. Ayından sonra tam olarak ilişki başladı ama çok zor bir süreçti. Allah kimseye vermesin çok kötü günlerdi
Evet ya o ilk kısım dimi harbiden bencede kolaybdegil ya haklisin onda ya atlattin ama şükür insallah bebekde olur saglikli bir sekilde en kisa zamanda hamile kalirsin bana gelince hala belirtilerdeyim okadar erkenden hamilelik belirtisi olmaz ki ya ve okadar yogun olmaz bence bilemedim vala test filan hic almicam adet gecene kadar 😗😗😗🤗

Ya bilmiyorum eşim nerden hangi hocadan duyduysa kahve ve bitki çayları tutunma sırasında olumsuz etkiliyor diye içmemi istemiyor. Bende çok seviyorum bu akşam biraz şirinlik işve cilveyle ikisi bir arada içmeme izin verdi yudum yudum içiyorum bitmesin diye 🤣
Aa ben şok kız ben günde en az 3 fincan içiyorum korktum valla 😂

Aa ben şok kız ben günde en az 3 fincan içiyorum korktum valla 😂
Kuzum dediğim gibi bilimsel bi dayanağı varmı ben bilmiyorum. Ama eşimin de durduk yere beni kahve bitki çayı konusunda kısıtlayacağını düşünmüyorum bir araştır istersen. Bitki çayının gebelikte içilmemesi gerektiğini biliyorum burda da okumuştum o yüzden adete 5 kala falan içmezdim ama kahveyi bırakamazdım hamileliği öğrenince bırakırım derdim 🤣

Kuzum dediğim gibi bilimsel bi dayanağı varmı ben bilmiyorum. Ama eşimin de durduk yere beni kahve bitki çayı konusunda kısıtlayacağını düşünmüyorum bir araştır istersen. Bitki çayının gebelikte içilmemesi gerektiğini biliyorum burda da okumuştum o yüzden adete 5 kala falan içmezdim ama kahveyi bırakamazdım hamileliği öğrenince bırakırım derdim 🤣
Bitki çayı içilmiyor diye biliyorum bende ama kahveyi bilmiyordum valla inşallah bebeğin tutar da iyi ki kahvesiz kaldım Dersin 🙏🏻🤗

Back