- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #7.621
Kız bişe mi olurki ben günde 2 tane içerimHayırlı akşamlar kızçelerKahve krizim tuttu bir tanecikten bişey olmaz bee diye dolanıyorum ortalarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bişe mi olurki ben günde 2 tane içerimHayırlı akşamlar kızçelerKahve krizim tuttu bir tanecikten bişey olmaz bee diye dolanıyorum ortalarda
Kese 1500 lerde görünüyor salı göremeyebilirsinizSizce salı keseyi görme ihtimalim varmı insan çok merak ediyor
İnşallah ablacım![]()
Kızlaaaar gazam mübarek olsunben tüp bebeğe resmen başladım, ilk iğnelerimi de oldum
@Random3Venev @sumuhallebisi
My_Moonlight06
İnşallah canım benim hakkımızda hayırlısı olsun. İnternetten baktım görmeyen sonradan gören çok varmış biraz olsun içim rahat etti![]()
Hayırlısı olsun kuzucum herşeyin yolunda gitsin insallah ilk seferde hemencik tutsun![]()
Hemen tutsun allahım inşallah aminsevinçli haberler en kısa sürede gelsin amin
![]()
Ee sen baştan su koyvermişsin anacım dur bakalım daha 1 ay olmuş tutar inşallah güzel düşün olumsuzlukları at kafandan ❤ Bak ben 2.5 sene oldu 3 sene 5 sene bekleyen ve umudunu kaybetmeyenler var Lütfen güzel düşün güzel olsun![]()
Hoşgeldin
Amiiin İnshaAllah canım.. sat ne zamandı knuda şöyle ekleyim hepsini birden
Kizlar iyi aksamlar anca firsat bulabildim randevuya gittim iyikide gitmişim profesörden almişti zaten annem randevuyu işi biliyomus kadin afferim anacigimaM Mavimiresl kuzum bugün dr günündü var mı gelişme?
Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah❤
Harika canım, ne güzel bir doktora denk gelmişsinKizlar iyi aksamlar anca firsat bulabildim randevuya gittim iyikide gitmişim profesörden almişti zaten annem randevuyu işi biliyomus kadin afferim anacigimaA dan Z ye anlattim ne zamandir korunmuyoruz daha önce kullandığım ilaclar amh degerim testlerim vs vs hepsini kontrol etti ve yapisiklik oldugunu dile getirdim teshisi kim koydu diye sordu dogumumu yaptiran doktorum dedim sancilarimdan bahsettim kontrolü amacli 4 aydir gittigim doktorun doğal yolla hamile kalabilecegimi soyledim bana ilk söylediği Karin içi yapisikligi olan kadinlarin doğal yolla hamile kalma sansinin cok cok dusuk oldugunu hsg filmi cektirmem gerektigini hatta gebelik planimin başında cektirmem gerekliymis karin içi yapisikliklar tuplere giden kismi hatta bazen tuplerde yapisiklik yaptigini soyledi sen 4 aydir boşa kürek cekmissin dedi .ben sana ilac verip yollayamam boşa zaman kaybi olur ikimiz icinde dedi eşimin sperm testi ve hsg sonucuma göre yani tuplerde karin icinde fazla yapisiklik yoksa 2 sefer aşılama yapilacak eger tuplerde sknti varsa yapisiklik tarzi duruma göre direk tüp bebek dedi
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah şifa versin çok geçmiş olsun
Senin bebişe götürecek en kısa yol neyse hayırlısıyla o olsun canım. İlk seferde olur inşallah senin de ne güzel işte için rahat etmiş olduKizlar iyi aksamlar anca firsat bulabildim randevuya gittim iyikide gitmişim profesörden almişti zaten annem randevuyu işi biliyomus kadin afferim anacigimaA dan Z ye anlattim ne zamandir korunmuyoruz daha önce kullandığım ilaclar amh degerim testlerim vs vs hepsini kontrol etti ve yapisiklik oldugunu dile getirdim teshisi kim koydu diye sordu dogumumu yaptiran doktorum dedim sancilarimdan bahsettim kontrolü amacli 4 aydir gittigim doktorun doğal yolla hamile kalabilecegimi soyledim bana ilk söylediği Karin içi yapisikligi olan kadinlarin doğal yolla hamile kalma sansinin cok cok dusuk oldugunu hsg filmi cektirmem gerektigini hatta gebelik planimin başında cektirmem gerekliymis karin içi yapisikliklar tuplere giden kismi hatta bazen tuplerde yapisiklik yaptigini soyledi sen 4 aydir boşa kürek cekmissin dedi .ben sana ilac verip yollayamam boşa zaman kaybi olur ikimiz icinde dedi eşimin sperm testi ve hsg sonucuma göre yani tuplerde karin icinde fazla yapisiklik yoksa 2 sefer aşılama yapilacak eger tuplerde sknti varsa yapisiklik tarzi duruma göre direk tüp bebek dedi
Amin canım benim çok sağ olCanımm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inshallah![]()
Amin inşallah canım dua edin bana inşallah hepimiz için hayırlı ve güzel bir süreç olurKese 1500 lerde görünüyor salı göremeyebilirsinizhayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşall
Kuzum biliyormusun aslında bu benim aklıma takılmıştı yakışıklık meslesi ama Hsg yaptırmışsindir diye üzerinde durmadım yoksa benim de bildiğim çok düşük ihtimal gebe olmak bu durumda.. ama.ben sen yaptırmışsindir ve ona göre doktor kalabilirsin dedi sandım .. neyseki doğru yolu buldun canım isnhaAllah en kısa zamanda nasib olucak Allah'ın izniyleKizlar iyi aksamlar anca firsat bulabildim randevuya gittim iyikide gitmişim profesörden almişti zaten annem randevuyu işi biliyomus kadin afferim anacigimaA dan Z ye anlattim ne zamandir korunmuyoruz daha önce kullandığım ilaclar amh degerim testlerim vs vs hepsini kontrol etti ve yapisiklik oldugunu dile getirdim teshisi kim koydu diye sordu dogumumu yaptiran doktorum dedim sancilarimdan bahsettim kontrolü amacli 4 aydir gittigim doktorun doğal yolla hamile kalabilecegimi soyledim bana ilk söylediği Karin içi yapisikligi olan kadinlarin doğal yolla hamile kalma sansinin cok cok dusuk oldugunu hsg filmi cektirmem gerektigini hatta gebelik planimin başında cektirmem gerekliymis karin içi yapisikliklar tuplere giden kismi hatta bazen tuplerde yapisiklik yaptigini soyledi sen 4 aydir boşa kürek cekmissin dedi .ben sana ilac verip yollayamam boşa zaman kaybi olur ikimiz icinde dedi eşimin sperm testi ve hsg sonucuma göre yani tuplerde karin icinde fazla yapisiklik yoksa 2 sefer aşılama yapilacak eger tuplerde sknti varsa yapisiklik tarzi duruma göre direk tüp bebek dedi
Allahümme amin inşallahRabbim safi ismi ile şifa versin inşallah annecine kuzum![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah acil şifa versin canım inşallah
Amin amin amin inşallah çok sağ olunEn kısa sürede şifa bulsun inşallah![]()
Kuzum bende 3 u bir arada içiyorum dayanamdimmmm
Kahve mi yasakkime nasıl neden ne zaman yasak???
Kız bişe mi olurki ben günde 2 tane içerim
Ay benim kahvesiz çaysız günüm bitmez kiYa eşim içmemi istemiyor araştırmış aşılamada dikkat edilmesi gereken şeylere reglden beri bir kere içtim. Kötü olan şey bitki çayı da içme diyor yahu. Bitki çayı yada kahve olmayınca derse oturasım gelmiyor
İnshaAllah canım nasib Hakkında hayırlısı olsun canımCanim maalesef ben dun akşam adet oldum,sabahta kan vermiştim oda 0.01 çıktı nasip inşallah bi daha ki aya,adeti daha gelmeyen arkadaşlar insallah hepiniz hamilesinizdir![]()
Gün aşırı zaten tavsiye edilmez normalde 2 gunde bir ilişki veya 3 günde bir canımSelam kızçeler çalışmalar nasıl gidiyor. Ben bu ay saldım tamamen sadece programa göre bu aralar yumurtlama zamanlarım. Bedenimde herhangi bir belirti anlamıyorum yumurtlamada zaten döngümde uzadı bu ara. Grubada fazla bakmadım kafam rahattı. Bakalım bu ay ne olcak. Tahmini bat 20 mayıs. Eğer olursa tamamen umursamaz olduğum için diyecem. Çünkü geçen ay gün aşırı yaptığımız halde olmadı.
son 3 aydır 24 günde adet oluyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 8 gün gecikmedeyim ama olmadı beyaz akıntım ve hafif hafif adet sancım var test yapmadım kanda vermedim ne yapmam lazım
Test yap bence korkunun bir faydası yok sana kafan rahatlar en azındankorkuyorum olumsuz sonuç almaktan(
Öğretmen değilim ama bende az tiryaki değilimAy benim kahvesiz çaysız günüm bitmez kien azından günde bir tane içmem lazım araştırdığım kadarıyla günde bir tanede sorun olmaz ya. Biz öğretmenlerin yakıtıdır çay kahve
![]()
Ohaaaa bu nasıl kuruma kız deli misin?maşallahı var annem bunun çok net daha ne olsun
Ben de anlamadım nasıl çıktı bu kadar çizgi sonradan. Baya belirgindi, test bozuktu sanırım. Ondan sonra test yaptım zaten tertemizdi.Kuzum var bence ama sonradan cıktı diyince kafam da karıstı istersen sabah tekrarla testi ins çift çizgin devam etsin![]()
Senin bebişe götürecek en kısa yol neyse hayırlısıyla o olsun canım. İlk seferde olur inşallah senin de ne güzel işte için rahat etmiş oldu
İnanirmisiniz bi abi edasiyla o kadar cok bilgi verdiki bana size anlatamam.. ayin 24 üne randevu yazdi ki normalde o doktora randevu cok zor bulunuyor sonuclarini getir degerlendirelim boşa kürek çekmeyelim dedi..Yumurtalarimin cok iyi oldugunu soyledi yapisiklik sebebis ile dogumumu orda yani arastirma hastanesinde kendi yapacagini söyledi bazen yapisikliklar tup filminde acilacagini hamilelik olabilir dedi..Ama işi sansa bırakmak istemiyorum burada ucretsiz 2 aşılama hakkin var ben sana uyguluycam dedi.. Eşimin sperm testini o hastanede vermemi istedi not yazdi hic sira beklemeden bunu gosterip versin dedi arastirma hastanesinde yani… hsg biz cekmiyoruz ama Düzce de çeken bayan doktor arkadaslarimiz var dedi isimlerini saydi yada özel hastane var dedi hangisini tercih edersen adetin bitsin banyonu yap ilk haftasinda cektir dedi..Harika canım, ne güzel bir doktora denk gelmişsinbenim doktorum da sperm testi ve hsg öncesi hiç bir tedavi uygulayamam demişti.. inşallah doğru yolda en kısa sürede bebişine kavuşacaksın canım eminim
![]()