• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen yine de biraz azalt kahvesini 😊 ben normalde gün içinde en az 3 4 fincan kahve ve işte milyonlarca kez çay içerim 😂😂 azalttım günde bire düştüm şükür.
Benimde 9 günüm var ve felaket bel ağrısı karın ağrısı yaşıyorum 🤔 göğüslerim acayip azıyo dokundukça
Bendede var agrilar dun biraz azaldi ağrı ama genelde vardi gerçi cok gec gelcek olsa adet belirtielr bu kadar erkenden başlamazdi yumurta varmiydi yokmuydu bu ay acaba ya hic sanmiyorum dollenme oldugunu ya 🙄🙄🙄🙄🙄

Bendede var agrilar dun biraz azaldi ağrı ama genelde vardi gerçi cok gec gelcek olsa adet belirtielr bu kadar erkenden başlamazdi yumurta varmiydi yokmuydu bu ay acaba ya hic sanmiyorum dollenme oldugunu ya 🙄🙄🙄🙄🙄
Benim de anca adet olcağım gün ya da bir iki gün önce olur belirtilerim. Ama bu ay çok erken geldi 🤔 cidden aşırı merak içindeyim

Benim de anca adet olcağım gün ya da bir iki gün önce olur belirtilerim. Ama bu ay çok erken geldi 🤔 cidden aşırı merak içindeyim
Evet bende seffaf akıntım oldu nerdeyse tüm donem ...tum donem surmez ki birmalde benim bildigim arti benim asla seffaf akintim olmazdi oda ayri konu bakalim ne olcak

Kızlaaaar gazam mübarek olsun 😁 ben tüp bebeğe resmen başladım, ilk iğnelerimi de oldum 🤗🤗🤗
R Random3 @Venev hepsonradan hepsonradan My_Moonlight06 My_Moonlight06

Ne cabuk kuzum. Hadi hayirlis olsun. Cok iyi olmus, basariyla sonuclanacagina eminim 💙 Stres buyuk faktor cunku. Simdi daha rahat olursunuz insallah.

Oyle pat diye baslaniyor mu, surecini biraz paylasir misin. Benim doktorum bi dahaki ay hap+igne yapalim dedi. Hsg cekindigim icin bir kac ay daha dogal yoldan deneyebiliriz dedi ama biz cok strese girdik, ilaclar bosa gidiyor resmen. Bir de hapla bile kist olustu. Igne konusunda da cok az doz verecegiz, ohss olabilir filan diye de korkuttu. Cok akli basinda biri degil zaten, igne kullanacaksam da bu doktorla devam etmek istemiyorum.

Kızlar beni silin yaa bembeyaz cıktı erken gebelik demekki olmadı ben gene korona olcam heralde belim ondan agrıyo bulantım var bide bu çatlatma iğnesi beni hasta ediyor sanırım şubat ayında vuruldugum da böyle şiddetli bel agrısı bulantıya çevirdi sonra korona oldum anlamadım vallahi bişeyden
Yaa lütfen öyle düşünme adet olana kadar Umut var belki geç döllenmedir sakın üzülme 🙏🏻

Bugün çatlatma iğnemin 12. Günü sanırım daha etkisi geçmemiş kızlar.

Eklentiler

• IMG20220506090642.jpg
    IMG20220506090642.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG20220506090612.jpg
    IMG20220506090612.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG20220506090611.jpg
    IMG20220506090611.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 61
Niye sadece benim olsun belki senin güzel haberinle mayısa bay bay deriz 🤗
gonalf 225 meriofert 150.. ptesi kontrol ve 2 günde bir kontrollere göre dozaj değişecekmiş. 10 güne toplarız yumuşları dedi 😬😬😬 5 gün sonra da transfer.. oldu bittiye gelecek yani..
Ohh iyi iyi bir sürü bebiş olacak 🥰 ayy ne güzel beklemeden şipşak her şey oluvericek, beklerken tükeniyor insan zaten. Çok heyecanlandım 🤗 biz tedaviyle de tedavisiz de çok denedik kuzum artık öyle bir umudum yok, en azından bikaç ay umut etmeyi bıraktım

Ne cabuk kuzum. Hadi hayirlis olsun. Cok iyi olmus, basariyla sonuclanacagina eminim 💙 Stres buyuk faktor cunku. Simdi daha rahat olursunuz insallah.

Oyle pat diye baslaniyor mu, surecini biraz paylasir misin. Benim doktorum bi dahaki ay hap+igne yapalim dedi. Hsg cekindigim icin bir kac ay daha dogal yoldan deneyebiliriz dedi ama biz cok strese girdik, ilaclar bosa gidiyor resmen. Bir de hapla bile kist olustu. Igne konusunda da cok az doz verecegiz, ohss olabilir filan diye de korkuttu. Cok akli basinda biri degil zaten, igne kullanacaksam da bu doktorla devam etmek istemiyorum.
Benim doktorum belliydi zaten kuzum aralıktan beri kontrollü ilerliyoruz her ay.. spermlere 3 kere bakıldı, hsg çekildi, kan testleri kromozom testleri falan yapıldı, 6 aydır avuçla takviye içiyoruz. Yumurtaların sayısını kontrol ediyorduk sürekli, bu ay sayı iyiyse başlayalım demiştik. Reglin 2. günü gittim dün, normalin üstünde çıktı çok şükür hemen iğnelere başladık… doktora karar verme aşamasında görüşmeler zaman alıyor, bir de başladığında testler kontroller yapılacaksa 1-2 ay erteleyebilir. Ama bazen sorun yoksa direkt de başlanabiliyor.. senin yumurta hassasiyetini anlayıp düzgün tedavi yapacak bir doktor lazım.. benimki aşılamadan biliyor tepkisini yine de 2 günde bir kontrol ederek devam edeceğiz.

Ohh iyi iyi bir sürü bebiş olacak 🥰 ayy ne güzel beklemeden şipşak her şey oluvericek, beklerken tükeniyor insan zaten. Çok heyecanlandım 🤗 biz tedaviyle de tedavisiz de çok denedik kuzum artık öyle bir umudum yok, en azından bikaç ay umut etmeyi bıraktım
Sizinki kontrolü sevmiyor özgür ruhlu bir bebek gelecek.. doktorla hesap kitapla uğraşmadan aşk çocuğu olmak istiyor belli ki annesi 🤭🤭

Bugün çatlatma iğnemin 12. Günü sanırım daha etkisi geçmemiş kızlar.
😍😍😍 iğne 12 ye kalmaz genelde canım.. ama 14 güne kadar iğne etkisi kalabilir diyorlar.. boş umut da vermek istemem ama doktorum 11 e kadar bile etkisi kalmıyor yeni iğnelerin demişti 😁😁 ay sevinsek mi ne yapsak bilemedim 🤗

Benim 7 gün sonra bile etkisi kalmamıştı kuzum ayy inşallah bebiştir 🙏❤️ yarın bi daha yap hatta yarın kan da ver. Geldi bizim minnoş bence
Yarın sabah aynı marka test alıp tekrar yapacam duruma göre kan verecem canım ayy heycan yaptım bebiş midir ki 🤗🤗🤗
12. Gün iğne etkisi kalacağını sanmıyorum canım inşallah bebiştendir ☺️
Ay inşallah ya çok da heveslenmek de istemiyorum var mıdır ya 🤔
Test yaptın mııııı
Eveeeettt diğer sayfa da kaldı resmim 🤗
😍😍😍 iğne 12 ye kalmaz genelde canım.. ama 14 güne kadar iğne etkisi kalabilir diyorlar.. boş umut da vermek istemem ama doktorum 11 e kadar bile etkisi kalmıyor yeni iğnelerin demişti 😁😁 ay sevinsek mi ne yapsak bilemedim 🤗
Kızzz gerçekten mi yaa yarın olmaz şimdi bana 3 yıl oldu olsun artık ya 🤗🤗🤗

Yarın sabah aynı marka test alıp tekrar yapacam duruma göre kan verecem canım ayy heycan yaptım bebiş midir ki 🤗🤗🤗

Ay inşallah ya çok da heveslenmek de istemiyorum var mıdır ya 🤔

Eveeeettt diğer sayfa da kaldı resmim 🤗

Kızzz gerçekten mi yaa yarın olmaz şimdi bana 3 yıl oldu olsun artık ya 🤗🤗🤗
Gördüm canım inşallah bebisin ilk merhaba deyişidir sana 😍 Ya bizde kahvaltıya gidiyoruz merkeze gitmişken kan versem çıkar mı ki yaa iğnenin 11. Günü aşılamanın 10. Günü

Canım benim hepimiz gönlümüzdekine kavuşalım inşallah 🙏🏻🤗

Ay ben kahveyi çok içiyorum ya içmeyelim mii 😯😯

Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah canım benim 🤗🙏🏻

Yaa iyi doktora denk gelmene çok sevindim canım inşallah çok güzel ilerler aşamaların 🙏🏻

Hadi inşallah 😂
Sagol canim insallah basladim arastirmaya hsg filmini falan kizlar anestezilimi yaptirdiniz yaptiranlar yoksa anestesizmi korkarim kac dkka sürdü korkarim tansiyonum düşer diye endişe ediyorum

Back