- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.581
Ya şöyle beklenen adetten çok erkeb oldum ve normalden kısa ve az sürdü. O yüzden şüphelendi doktor bir bakalım yine de dediAdet günü mü kanda çıkmadı kuzum. Var mı öyle ihtimal
Ahhh inşallahBence bekle sen 10 gün dikkat et kendinesana ihtiyacı olan bir miniğin tutunma çabası olabilir inşallah da oyledir
Anladımm hayırlısı bakalmYa şöyle beklenen adetten çok erkeb oldum ve normalden kısa ve az sürdü. O yüzden şüphelendi doktor bir bakalım yine de dedi
Kendi annem baana hamileyken bir ay adet görmüşAnladımm hayırlısı bakalm
Ben olsam çoktan yapmıştım testKızlar ya bende hala adet olmadımve benim ağzımın tadı hiç yok nedenki ya yarın test yapsam çıkarmı 31 gün olmuş oluyo normalde 28 günde bşr oluyorum idrarda çıkarmı varsa
Ohaaaa bu nasıl kuruma kız deli misin?Böyle çıktı, ama ilk yaptığımda yoktu bir şey, sonradan çıkmış.
Bu sabah da yaptım test bembeyaz
Yarın erken gebeliği yap canım iğnenin etkisi kalmaz artık 13. Gün olacak yaniErken gebelikle kaset test aldım ikisini mi yapayım yoksa birini yarın cumartesi diğerini mi yapsam
Yarın erken gebeliği yap canım iğnenin etkisi kalmaz artık 13. Gün olacakErken gebelikle kaset test aldım ikisini mi yapayım yoksa birini yarın cumartesi diğerini mi yapsam
Bende öyleydim canım ya 4 yıldır aynı hayal kırıklığı olunca pes ediyo insan.. Ama ne yalan sölim ilk defa bu kadar gecikti sanki hamileyim gibi hissediyorum ve acayip akıntım var uzayan ben adete yakın kurudum normalde çok heyecanlıyımBen olsam çoktan yapmıştım testbir gün geçmesi yeter bana heralde
Ayyyy hadi inşalllaahhhBende öyleydim canım ya 4 yıldır aynı hayal kırıklığı olunca pes ediyo insan.. Ama ne yalan sölim ilk defa bu kadar gecikti sanki hamileyim gibi hissediyorum ve acayip akıntım var uzayan ben adete yakın kurudum normalde çok heyecanlıyım
Sagol askoErken gebelik yap bence benim kimyasal olduğu zaman 13.gün erken gebelikle ilk yakalamıştım 15.gün kaset test yapmıştım
İnşallah canım hepimize nasip etsin inşallahAyyyy hadi inşalllaahhhgüzel haberleri bekliyoruuuz
Ay evet canım interentte de öyle yazmışlar evet canım normal ultasonla baktılar göbeğimden ve ultrason aketi çok eskiydi canımı çok sıktı doktor demekki daha yeni gelişecek ben zaten çok geç yumurtlayan bir insanım bu ayda geç yumurtladım çok teşekkür ederim içimi ferahlattığın içinYavrum benim kziimi doktor 6 haftalıkken göremedi 7 Co haftada gördü kesede ayrıca muayene sekili alttan mi üstten mi üstten hemen görünmüyor başka bir doktor görüşü daha al bence devlete kalsaydı kürtajla alacaklardı kızımı özele gittim başka bir doktor görüşü daha aldım kızım şuan 5 yaşında
Kuzum var bence ama sonradan cıktı diyince kafam da karıstı istersen sabah tekrarla testi ins çift çizgin devam etsinBöyle çıktı, ama ilk yaptığımda yoktu bir şey, sonradan çıkmış.
Bu sabah da yaptım test bembeyaz
Ne âdet günü geçilmiştim 10 gün filan yinede cikmadiAdet günü mü kanda çıkmadı kuzum. Var mı öyle ihtimal
Bende kasık ağrısı iğnenin ertesi günü başladı canım hala ara ara oluyor. Umarım güzeller sonuçlar alırız. İlaçlar iğneler derken alt üst oluyoruz resmen.Benim oldu canım ama sonra bel ve kasık agrısına cevirdi
Canım ertesi gün baslayan kasık agrısı çatlama kasık agrısı catlarken ben yürüyemiyrum bile cok sancı yapıyo iğnenin 9. Günü basladı kasık ve bel agrımBende kasık ağrısı iğnenin ertesi günü başladı canım hala ara ara oluyor. Umarım güzeller sonuçlar alırız. İlaçlar iğneler derken alt üst oluyoruz resmen.
Yavrum rica ederim de ben bu haftalarda 2.ci bir doktor görüşü daha tavsiyesine başvurulması dan yanayım en doğru sonuç için bu önemli 5 haftalıkken 5ci haftada üstten göremedi doktor alttan bakınca kese ve bebeği görmüştük 6ci haftada devlete gittjm o doktor görmemişti boş gebelik haftaya gel kürtaj edelim dedi oysa ben 5.ci haftada alttan muayene ile özelde görmüştük bebeği ve keseyi o yüzden diyorum 2.ci görüşe başvuruların diye bir doktor öyle dedi diye yanlış adım atmamak lazım sen bence başka doktora git bak tavsiyemi dinle daha yeni yeni yerleşiyor üstten eski bir aletle gormeyisi normal kuzum içini ferah tut o seninle insaAllah Rabbimin izniyleAy evet canım interentte de öyle yazmışlar evet canım normal ultasonla baktılar göbeğimden ve ultrason aketi çok eskiydi canımı çok sıktı doktor demekki daha yeni gelişecek ben zaten çok geç yumurtlayan bir insanım bu ayda geç yumurtladım çok teşekkür ederim içimi ferahlattığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?