- 5 Ocak 2017
- 1.419
- 1.048
- 133
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.461
Merhaba.Vücut ısısını termometreyle ölçerek ovulasyon gününüzü öğrene bilirsiniz.Her sabah yerinizden kalkmadan önce vücut ısınızı ölçeceksiniz ve kayd edeceksiniz.Araştırma yapa bilirsiniz.Bir de akıntınız ne zaman çoğalırsa ve yumurta akı gibi akıntı gelirse,o da yumurtaların büyüdüğünü ya da çatladığını gösteriyorAla ala ben zamaninda dogum kontrol hapi kullandim aman hamile kalmayayim diye tutmayacagini bilseydim hic bosuna kullanmazdim her ay yumurtlama olmuyor demek anaaa eee nasil ogrencem yumurta olcakmi olmayacakmi ovulasyon testine gelirsek 120 den fazla test almam lazim ki o gunu bulayim ona testmi dayanir 2 ayda bir adet olan biriyim duzensiz yumurtlama belki 3 ay olmayacak anaaa dusunsene ovulasyon testi 90 tane 120 tane test satin alman lazim tavsan gibi iki gundebir iliski yandık nerdeyse vazgecicem cocuktan hehehheehhe
Canım benim 3ünde regl olmam lazım 28 günde bir oluyorum çünkü. Ama hala olmadım senin regl ne zaman Dı tabiki regl olmadıysa umut vardır hepMerhaba. Bende de 3 gün sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu. Ped taktim uc gun biyunca ama hic pede ulasmadim. Sadece pecete ile silince geldi. Ve az az geldi. Kırmızı hiç gelmedi. Daha sonra kahverengi leke de kesildi. Şimdi sarımsı leke geliyor çok az az. Kahve leke gelirken, acilde kan testi yaptım. 0.5 cikti. Hamilelik cikmadi. Acaba hala umut var mıdır
Canım reglin 2 en geç 3. Gün git kontrole git.o zaman ki değerler daha doğru oluyor. Büyümeye başlayan yumurtan varmı bakar. Rahmine bakar. Klomen femara letu gibi yumurta büyüten ilaçlar var reglin 3. Günü başlayıp 5 gün sabah akşam kullanıyorsun sonra kontrole çağırıyor bakıyor büyünüşmü diye tercihine göre çatlatma iğnesi veriyor ilişki günlerini söylüyor. Ondan niye 12. Gün geldin demiştir ama yinede hiç hoş davramamış. İmkanın varsa değiştirebilirsin doktorunu. Ben bu süreçte sayısız doktor değiştirdim en sonunda buldum anlayışlı ilgili bir doktor.Gittim ya adrt bittiginde 12 gun sonra ne geldin buraya dedi basta dedim bebek dusunuyorum hani kontrol amacli geldim diyorum bana ne geldin diyor cocuk yapcsksan yap der gibi diyecektim ki senle yapicak degilm zaten diyecektim dilimin ucuna kadar geldi iyi gec dedi bakti folikul yok demist ama bayaga oldu gideli simdi tabi eger catladiysa dedi buradan goremeyiz dedi ovulasyon testi yap dedi ona testmi dayanir duzenli adet gormuyorum ben folik asiti bile zorla soylettim hee dedi evet onu mutlaka kullan dedi ne solemiosun diyecektim kist filan yok ama baska birsey demedi ya daha once troidlerim oynakti sonra normal degrrlerdeydi oynak diye ilac verilmedi birde sonuncusunda normal de cikinca.hastalik vs yok tutmasi gerekirdi aslinda adet bitiminden bu yana hep iki gunde bir iliski oldu ama yumurta yoksa yani iste ilgilenen doktor bulmak lazim devlete gitmistim ozele gitmek lazim muayne ucreti pahali bence ya o ne oylee amann
İnşallah 3 gün SONRA yumurtlama olucak yakalarız çok istiyorum bebek dua edin arkadaşlar@Ayrk @LadyRuby @vrllardanbirben @Maviyiseven @-Nesliii @Feyzaakncc B bebisim92 @Bebisimolsunnf @geceyagmuru @Htc 35
Kızlar sizler ne durumda sınız adet günleriniz gelmiş.. İnshaAllah bebiş haberleri getirirsiniz
Sgalik olsun canım İnshaAllah gerek kalmazBen dün regl oldum malesef önümüzdeki ay inşallah yoksa doğru doktora
Evet canım bitti hapın dün bitti işte bir kaç güne olurum sanırımBittimi hapın canım dün gene sag sol kasık vurdu ama suan bişeyim yok bende senin gibi araftayım kuzum ya test günü geldiya umutsuzlanmaya baslıyorum
Bazen olabiliyor böyle gecikmeler.. duphastron bittkten sonra adet olamzsaniz o zaman gebe olma ihtimaliniz yüksek olurBen yeni yıldan beri hamilelik düşünüyorum ciddi olarak ilk geçen ay ovulasyon testi yapıp denedik ama hamilelik yok fakat hasta olmadım 15 gün geçti doktor duphaston verdi onu kullanıyorum bu ay düşünüyorum yeniden. Adetim geçtikten 7 gün sonra kanda negatif sonucu gördüm fakat hala daha hasta olmadığım için acaba hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum böyle birşey yaşayan varmı
Ooooo hemde okadar çok varki öyle eski mesajları konuları bir okusan varya abooKizlar şimdi bir şey sorucam cahilligime verin çünkü ilk oğlum hemen olduydu yol bilmem iz bilmem adetime 1 2 gün kaldı ve dün negatif çıktı öyle çıkıp adet günü gelip olmayan sonra pozitif cikan oluyomu Varmi öyle birşey
İşte o zurna ve davul sesiyle hemen halaya dururum o andaO zurnacının sesiyle atlanır mı
Canım her ay yumurtlama gününe denk gelen ilişki de gebelik şansı zaten %28 dir yani tutmayabilir ama tutabilir de .. bence güzel değerlendirmişsinKizlar bilmiyorum bana dönen olurmu ama yaa sorum şu adetten hemen sonra oteki adet donemine kadar iki gunde bir iliski yasanirsa tutmama ihtimali varmi ya acaba benim o sekilde suan ama adet belirtilerim var bende grubunuza uyeyim bu arada
1 aydir dusunuyoruz daha ama tutmayacak diye dusunmeye basladim 2 gunde bir iliskiyi oyuzden yptik ovulasyon testi almamak icin zormus ama tutmayabiliyormus yumurta olur diyordum hakikatten her ay olmuyormus sanirimCanım istersen doktorla birlikte yumurta takibi yapabilirsin. Ovulasyon testleri düzenli regl olmayanlar için güzel aslında ama dediğin gibi çok uzun süre olunca hem maliyet hemde stres oluyor. Ne kadar süredir istiyorsun?
Ne negatif test mi yaptın adet mi oldun ?
Hehehe tavşan kac tazi tut oyunu oynuyoruz evde hay allahim yorucu oluyor ya aamann hehe doktorada gıcık oldum onsan boyle konusuyprum ya sinirlendirdi beni demek yüzde 28 hee düşükmus icimden bi ses bu ay tutmadi diyor neden dersen 10 gun vsr adete kaldi ki adetim gec gelir 10 gun kaldi desede tarih olarak daha gec geliyor ona ragmen adet belirtilerim erkenden başladı bayaga erken basladi gebelik belirtisi olsaydi okadar erken belieti vermezdi demeye basladim suan inancim azaldi bu ay icin bakalim beklicezCanım her ay yumurtlama gününe denk gelen ilişki de gebelik şansı zaten %28 dir yani tutmayabilir ama tutabilir de .. bence güzel değerlendirmişsin
Canım her ay yumurtlama gününe denk gelen ilişki de gebelik şansı zaten %28 dir yani tutmayabilir ama tutabilir de .. bence güzel değerlendirmişsin
İnşallah ablacımHer yeni adet yeni bi baslangic demek yeni heyecan insallahh bu ay sonu güzel haberler alalim
Teşekkür ederimTamam canım işim bitince gelicem listeyi o zaman güncellerim kuzumm
Bencede abooOoooo hemde okadar çok varki öyle eski mesajları konuları bir okusan varya aboo
Ya aynen tamda onu yaptim yani akinti surekli seffaf geldi aslinda dune kadar hala geliyordu okadar uzun sure seffaf akintimi gelir ya nerdeyse diger adet gunu geldi heheh ama bu ay tutmadi galiba erkenden adet belirtileri başladı hamilelik olsa bubkadsr erkenden belirti vermez bence degilmi vermez ya akinti takibi yaptim ama zaten iki gunde bir iliski oldu hep yani yumurtlama donemi kaçmış olamazMerhaba.Vücut ısısını termometreyle ölçerek ovulasyon gününüzü öğrene bilirsiniz.Her sabah yerinizden kalkmadan önce vücut ısınızı ölçeceksiniz ve kayd edeceksiniz.Araştırma yapa bilirsiniz.Bir de akıntınız ne zaman çoğalırsa ve yumurta akı gibi akıntı gelirse,o da yumurtaların büyüdüğünü ya da çatladığını gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?