- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.441
Tamma gel sende Haziran postu a :) devam ediyoruz yolumuzaOldum kuzum maalesef ki bakalım bu ay ne olacak doktorumu değiştireceğim başka bir yere daha muayene olmak istiyorum
HoşgeldinBat 17 MayısMy_Moonlight06 eklersen sevinirim
Hoşbuldum ..Son adet tarihi 21 nisan, 3 aydır deniyoruzHoşgeldin
Tabi eklerim bana son adet tairini de yazar mısın bir nekadardir bebiş beklediğini
13 mayis ta benim bat tarihim. Benide eklermisinHoşgeldin
Tabi eklerim bana son adet tairini de yazar mısın bir nekadardir bebiş beklediğini
9 Aydır deniyoruz .burasi ugurlu gelsin herkese13 mayis ta benim bat tarihim. Benide eklermisin
1 gğn var daha adetime gecikme olmamıştıKaç gün gecikmeli üzerine yaptırdın canım değerin yükselsin diye demiştir ole
Ayy inşallah canım bakalım yarın sabah kan vercem inşallah olumlu sonuçlar hayırlı sonuçlar alırız hepimizAyy keşke
Hiç üzülme canım emin ol hepimiz öyleyiz ama dayanmak zorundayız
Ay belimin sağ tarafına bir ağrı girdi anlatamam yok canım valla adet bu
Canım kuruma çizgisi bu kadar net olmuyor bence kan ver
Yaaöok kötü gerçekten bende bu yaşıma kadar toplasan iki elin parmağı kadar ağrılı regl olmuşumdur. Zaten bekarken doğru dürüst regl olamıyordum pko yüzündenİğnelik olurum hemde ama bacaklarıma iner agrı
Heee ozaman yunurtlama olsada olmasada adet olunuyor anladim ozaman yumurta yok haydaaa amannn demekki ovulasyon testi alsaydim artk 120 tane almam gerekirdi heralde gec yumurtlama oluyordur bende kesin zaten 2 ayda bir adet oluyorum ona ovulasyon testimi dayanır oda varEvet canım öyle örnekler var. Geç döllenme olduysa batta çıkmayıp 5 6 gün geçince öğrenenler de oldu. Bak hatta burda bir arkadaş ilk gebeliğinde bata 4 gün kala negatif bat günü pozitif görmüştü. İsmini etiket yapamadım ama o görünce yazar kesin
Canım şöyle her ay rahmimiz eğer gebelik olursa diye belirli bir seviyeye kadar kalınlaşır döllenip gelen yumurta tutulabilsin diye. Eğer döllenme olmazsa yada yumurtlama olmazsa rahimde kendini adet kanaması ile temizler o kalınlığı atar. Yani doğru anlatabildim mi bilmiyorum ama yumurtlama olmasa da regl görebiliriz yani. Bende buradan öğrenmiştim.
Ala ala ben zamaninda dogum kontrol hapi kullandim aman hamile kalmayayim diye tutmayacagini bilseydim hic bosuna kullanmazdim her ay yumurtlama olmuyor demek anaaa eee nasil ogrencem yumurta olcakmi olmayacakmi ovulasyon testine gelirsek 120 den fazla test almam lazim ki o gunu bulayim ona testmi dayanir 2 ayda bir adet olan biriyim duzensiz yumurtlama belki 3 ay olmayacak anaaa dusunsene ovulasyon testi 90 tane 120 tane test satin alman lazim tavsan gibi iki gundebir iliski yandık nerdeyse vazgecicem cocuktan hehehheehheAma her ay yumurtlama olmaz demişti bi doktor bu isler kafa karisikligiama tutmuyo işte kimisi korunurken hamile kaliyor kimisi de bizler gibi kalamiyo
Doktor takibine gittinmi hic kuzumAla ala ben zamaninda dogum kontrol hapi kullandim aman hamile kalmayayim diye tutmayacagini bilseydim hic bosuna kullanmazdim her ay yumurtlama olmuyor demek anaaa eee nasil ogrencem yumurta olcakmi olmayacakmi ovulasyon testine gelirsek 120 den fazla test almam lazim ki o gunu bulayim ona testmi dayanir 2 ayda bir adet olan biriyim duzensiz yumurtlama belki 3 ay olmayacak anaaa dusunsene ovulasyon testi 90 tane 120 tane test satin alman lazim tavsan gibi iki gundebir iliski yandık nerdeyse vazgecicem cocuktan hehehheehhe
Doktor takibine gittinmi hic kuzum
Gittim ya adrt bittiginde 12 gun sonra ne geldin buraya dedi basta dedim bebek dusunuyorum hani kontrol amacli geldim diyorum bana ne geldin diyor cocuk yapcsksan yap der gibi diyecektim ki senle yapicak degilm zaten diyecektim dilimin ucuna kadar geldi iyi gec dedi bakti folikul yok demist ama bayaga oldu gideli simdi tabi eger catladiysa dedi buradan goremeyiz dedi ovulasyon testi yap dedi ona testmi dayanir duzenli adet gormuyorum ben folik asiti bile zorla soylettim hee dedi evet onu mutlaka kullan dedi ne solemiosun diyecektim kist filan yok ama baska birsey demedi ya daha once troidlerim oynakti sonra normal degrrlerdeydi oynak diye ilac verilmedi birde sonuncusunda normal de cikinca.hastalik vs yok tutmasi gerekirdi aslinda adet bitiminden bu yana hep iki gunde bir iliski oldu ama yumurta yoksa yani iste ilgilenen doktor bulmak lazim devlete gitmistim ozele gitmek lazim muayne ucreti pahali bence ya o ne oylee amannDoktor takibine gittinmi hic kuzum
Yok ya değildir sitede birçok yerde var zaten jelini ismi.Ben de hiç bilmiyordum canım. Ta ki bebek için karar alıp derin araştırmalara girdim. Her gördüğümü her duyduğumu asla denemedim. Doktora filan da gitmedim. Aklıma yatan Bi de Allah nasip ederse. Çok önceki başlıkları okudum prefet jeli hemen ilk ayda sonuç alan da var almayan da. Biraz pahalı Sekiz kullanımlıktı aldığım kutuda. Trendyolda veya botanik eczanın sitesinde satılıyor. Botanik eczadan daha uyguna getirttim gerçekten de çok ilgili yardımcı oldular. Uygulama şekli diğer jellerden farklı kutuda ayrıntılı yazıyor. Eğer sonuç alırsam ayrıntılı anlatırım burada. (Bu arada hem jelin ismini hem de site ismi verdim yasak mı bilmiyorum )
Sende var mı bir şeylerDenemekten zarar gelmez ben kutuyu aldım bir tüpünü denedim tesadüf mü bilmiyorum
Benim yengem adete 3 gün kala verdi onunda 1.20ydi günü geçince artti HCGŞimdi 10 gün var ama geçen ay için vermiştim kan erken olmuştum bir de baya az olmuştum adet o yüzden olabilir mi demişti doktor. Ama yok anladığım kadaroyla
Hadi yaBenim yengem adete 3 gün kala verdi onunda 1.20ydi günü geçince artti HCG
Canım ben pcosluyum. O yüzden adet tarihim belli değil maalesef.. ama ovulasyonla yumurtlamami gordum 17 nisanda. en son dün kahve kanama olmustu. Kan verdim 0.5 beta cikti.Bugün hiç gelmedi kan. Acaba yerlesme kanamasından kaç gün sonra beta yapilmali. Veya idrar testi yapılmalı:/Canım bende şuan o durumdayım cuma günü sadece iki defa oldu. Salı gününden beridir de sadece tuvalete gidince peceteye gelecek kadar oluyor sarı açık kahverengi gibi ama dün erken gebelik testi negatif. Bende merak ediyorum acaba bir ihtimal pozitif olur mu. Senin adete kaç gün kala oldu canım
Canım istersen doktorla birlikte yumurta takibi yapabilirsin. Ovulasyon testleri düzenli regl olmayanlar için güzel aslında ama dediğin gibi çok uzun süre olunca hem maliyet hemde stres oluyor. Ne kadar süredir istiyorsun?Heee ozaman yunurtlama olsada olmasada adet olunuyor anladim ozaman yumurta yok haydaaa amannn demekki ovulasyon testi alsaydim artk 120 tane almam gerekirdi heralde gec yumurtlama oluyordur bende kesin zaten 2 ayda bir adet oluyorum ona ovulasyon testimi dayanır oda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?