Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ilk kez kullandım prefert jeli. Tesadüfe bak bakalım sonucum ne olacak. Gerçekten spermin su gibi akıp gitmesine engel oluyor. Daha yoğunlaştırıyor. Gerçi içeri kaçmasına bir damla bile yeter. Geriye de Semenin akması normal prostat sıvısı, enzimler spermi koruyan sıvı var.Ama hemen akmıyor işte

Ayy bende hep söyleniyorum burda 4-5 gündğr bel agrım var bugünde yazdım hatta bel agrım cok diye bide kasıklarım cok agrıyodu gece apandisitten gidicektim nerdeyse ins bebiştendir ya suan sende. Duyunca heveslendim gene

Ben sana özele yazıcam

Aa o ne jeli ki

Sen bana kendin yazarmisin..sana özel yazmak olmuyor

Bende mi denesem

Ben de hiç bilmiyordum canım. Ta ki bebek için karar alıp derin araştırmalara girdim. Her gördüğümü her duyduğumu asla denemedim. Doktora filan da gitmedim. Aklıma yatan Bi de Allah nasip ederse. Çok önceki başlıkları okudum prefet jeli hemen ilk ayda sonuç alan da var almayan da. Biraz pahalı Sekiz kullanımlıktı aldığım kutuda. Trendyolda veya botanik eczanın sitesinde satılıyor. Botanik eczadan daha uyguna getirttim gerçekten de çok ilgili yardımcı oldular. Uygulama şekli diğer jellerden farklı kutuda ayrıntılı yazıyor. Eğer sonuç alırsam ayrıntılı anlatırım burada. (Bu arada hem jelin ismini hem de site ismi verdim yasak mı bilmiyorum )

Arkadaşlar kan testim çıktı , beta sonuç 310 doktorumu aradım 2 gün sonra tekrar test yap kan dedi. Sizce neden
Değerinde artış olması gerekiyor diye biliyorum 2 kattan daha fazla artacak. 2 gün yeterli süre.ilk sonuç yine yüksek çıkmış baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…