Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
My_Moonlight06 Ben bu ay elendim canim 28. gunde adet oldum ilk defa bu kadar erken adet olmama sevindim
Canım sağlık olsun .. ben de senin bukadar olumlu olmana sevindim ne güzel böyle devam et

Haziran ayı topiği var eğer katılmak istersen

Evet biliyorum sorunlarin olmus baya ama hayirlisiyla İyi insan cikmis karsina ozaman yerinde olsam kesinlikle zaman kaybetme derim aşılamani ol.. benim eşim cok istiyor bebek senelerdir istiyor bende artik tamam dedim.Cocuklarim büyüdü aslinda Öğretmenim ve senelerdir çalışmıyorum eşimlede bi skntim yok maddi durumum cok şükür iyi bi cocuga bakabilecek durumdayim cocuklarim zaten sabah 9 da cikiyolar aksam 6 da eve geliyorlar sıkılıyorum bana bi arkadas olur gezmesini seven bi kadinim hic bi cocugum bana engel olmadi ne bakimimda ne gezmemde olursa bebek kendime ait arabamda var koyarim arkaya gezsin benimle büyüsün saglikli olsunda bence 3 cocuk fazla degil onlar bizim gelecegimiz Rabbim hayirli evlat nasip etsin

Yok çok şükür eşimden çok razıyım..Ben 12 sene çalıştım hep..hemşireyim..burda çalışmıyorum..çocuk olsun..çocuğa bakmak için..ben çocuk büyütmesinde takintiliyim..Ben anladım seni..İn şa Allah olur..çok gördüm..çocukları oluyor..ikinci hamilelik biraz geç oluyor..ama sonda oluyor.Kızlarımızın aşılaması tutarsa daha çok umut olur bana

Hic takilma o kadar iyi guzel biseyki cocuk büyütmek sevgiyle buyutuyosun 2 cocugumada bir gün bile ne annem ne baska biri bakti eşim kucukken cok yardimci oldu sağolsun geceleri kalkti verdi kucagima emzirdim geri koydu ilgilendi ama genel olarak hic kimse yardımcı olmadi ve suan kocaman oldular insallah seninde öyle olacak ve cok saygili simarik cocuklar degildir kendi cocugumu övme amacli demiyorum ama bizler nasil yetistirirsek öyle oluyolar sevgi dolu cocuklar kendi aralarinda bogusuyolar arada onu saymiyorum normal bence hic takinti yapacak bisey degil cocuk buyutmek oyle düşünüp olumsuzluk cagristirma eminimki cok ilgili sevgi dolu bi anne olacaksin evlatlarinda sana arkadaş olur zamani gelince.. bu ay gruptan cok umutluyum bu hafta bol bebis haberi alicaz insallah ama yerinde olsam aşılama yi kesinlikle biran önce yaptırırım vakit kaybetme arkadasim ne gerekiyosa durumun yettigince yap eşin sperm testi falan verdimi bi sorun yok dimi

Doktor dedi film yeni çektirdin 2-3 ay bekle..sonra aşılama edek..bizde böyle karar verdik..belki kalırım diye..hem bu Azerbaycan'da enişte geliyor..kafam karışık olucak...ama doktora gidicem..ben bu güne kadar hiç yumurta takibi yapmadım..bu defa yaptırmak istiyorum.Ovulyasyon testle yumurtayı ve çatlamayı görüyorum.Eşimde sorun yok.Banada öyle dedi.Bir tek AMH 1.36 çıktı..çok yüksek çıkmadı.Cocuk konusunda takıntılı yani..Allah nasip ederse .olursa ben çalışıb ve mesela onu kreşe koyamam..hemşire olduğum için..sağlık konusunda her şeyi yedirmem..terbiye konusunda çok hassas noktam..Bana diyorlar senin cocuğun çok kültürlü olucak..diyorum bir olsunda..elimizden gelenini ederiz.Zaten sen iyi etdin..kendin büyütürken daha iyi oluyor...aileler karışınca terbiyesine..çocuk anne babayı dinlemiyor

Teşkkür ederim canm gidiyorum oraya❣

@e Degerin kötü degil gayet iyi ama tüp filmini cektiren kadinlarin cogu hemen hamile kalıyor bunu cok duydum..kres konusu cok küçük degilde okul öncesi olarak gönderdim gitmesi gereken dönemde.. ama herseyi yedirme konusunda cocuklar disariya acilmaya baslayinca pek engel olamiyosun maalesef..Bazen annemde kalmaya gittiğimiz de bile 2-3 gunde huy degistiriyor cocuklar babanneler ananeler dedeler cok isteklerini karsiliyor şımarıyolar valla bide gunlerce bakip büyüttüklerini hic dusunemiyorum

Aynen ben kız kardeşimin çocuklarından görüyorum..annem onlara her şey izin veriyor..kardeşim sinirleniyor..ama zamanında biz annemizden çok korkardım.Valla 2 ay beklerim..sonra aşılama..ama işte aşilamayla kesin sonuç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…