- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #7.141
İlac biteli 4. Güne girmiş bulundumKız bende seni düşünüyordum.. senin ilaç biteli kaç gün oldu.. bugün benim son ilacı içtim bakalım ne olacak.. seni de çok merka ediyorum yaaa
Ya sanki ben de o ruh hallerindeyim ama Allah'tan ümit kesilmezBen kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..sanki adetimi bekliyorum..doktor yanına gitmek için
Kesilmez tabi..ama sabrım yokYa sanki ben de o ruh hallerindeyim ama Allah'tan ümit kesilmez
Canım sağlık olsun .. ben de senin bukadar olumlu olmana sevindim ne güzel böyle devam etMy_Moonlight06 Ben bu ay elendim canim 28. gunde adet oldum ilk defa bu kadar erken adet olmama sevindim
Evet biliyorum sorunlarin olmus baya ama hayirlisiyla İyi insan cikmis karsina ozaman yerinde olsam kesinlikle zaman kaybetme derim aşılamani ol.. benim eşim cok istiyor bebek senelerdir istiyor bende artik tamam dedim.Cocuklarim büyüdü aslinda Öğretmenim ve senelerdir çalışmıyorum eşimlede bi skntim yok maddi durumum cok şükür iyi bi cocuga bakabilecek durumdayim cocuklarim zaten sabah 9 da cikiyolar aksam 6 da eve geliyorlar sıkılıyorum bana bi arkadas olur gezmesini seven bi kadinim hic bi cocugum bana engel olmadi ne bakimimda ne gezmemde olursa bebek kendime ait arabamda var koyarim arkaya gezsin benimle büyüsün saglikli olsunda bence 3 cocuk fazla degil onlar bizim gelecegimiz Rabbim hayirli evlat nasip etsinKuzum ben bir defa bura yazmıştım..ben 27 yaşında aslında evlendim..sorunlar olduğu için boşandım..zaten kısırlık birde vardır..ondan çocuk olmadı..ikinci evlilikte çok kısa sürdü..5 ay..eşim kanser oldu..amalıyatdan çıkmadı..bu üçüncü ve bu çocuk hasreti senelerdi bende var..şimdi esimdede hiç çocuğu yok ilk evlilikten..Aşılamayı düşünüyorum..tük bebek en sonda.Gönül isterki aşılamasız hamilelik olsun..çünkü sabır kalmadı..bunu yaşamayan anlamaz.Ben senin yerinde kesinlikle 3 düşünmem)Yinede kuzum sen bilirsin tabi
Yok çok şükür eşimden çok razıyım..Ben 12 sene çalıştım hep..hemşireyim..burda çalışmıyorum..çocuk olsun..çocuğa bakmak için..ben çocuk büyütmesinde takintiliyim..Ben anladım seni..İn şa Allah olur..çok gördüm..çocukları oluyor..ikinci hamilelik biraz geç oluyor..ama sonda oluyor.Kızlarımızın aşılaması tutarsa daha çok umut olur banaEvet biliyorum sorunlarin olmus baya ama hayirlisiyla İyi insan cikmis karsina ozaman yerinde olsam kesinlikle zaman kaybetme derim aşılamani ol.. benim eşim cok istiyor bebek senelerdir istiyor bende artik tamam dedim.Cocuklarim büyüdü aslinda Öğretmenim ve senelerdir çalışmıyorum eşimlede bi skntim yok maddi durumum cok şükür iyi bi cocuga bakabilecek durumdayim cocuklarim zaten sabah 9 da cikiyolar aksam 6 da eve geliyorlar sıkılıyorum bana bi arkadas olur gezmesini seven bi kadinim hic bi cocugum bana engel olmadi ne bakimimda ne gezmemde olursa bebek kendime ait arabamda var koyarim arkaya gezsin benimle büyüsün saglikli olsunda bence 3 cocuk fazla degil onlar bizim gelecegimiz Rabbim hayirli evlat nasip etsin
Hic takilma o kadar iyi guzel biseyki cocuk büyütmek sevgiyle buyutuyosun 2 cocugumada bir gün bile ne annem ne baska biri bakti eşim kucukken cok yardimci oldu sağolsun geceleri kalkti verdi kucagima emzirdim geri koydu ilgilendi ama genel olarak hic kimse yardımcı olmadi ve suan kocaman oldular insallah seninde öyle olacak ve cok saygili simarik cocuklar degildir kendi cocugumu övme amacli demiyorum ama bizler nasil yetistirirsek öyle oluyolar sevgi dolu cocuklar kendi aralarinda bogusuyolar arada onu saymiyorum normalYok çok şükür eşimden çok razıyım..Ben 12 sene çalıştım hep..hemşireyim..burda çalışmıyorum..çocuk olsun..çocuğa bakmak için..ben çocuk büyütmesinde takintiliyim..Ben anladım seni..İn şa Allah olur..çok gördüm..çocukları oluyor..ikinci hamilelik biraz geç oluyor..ama sonda oluyor.Kızlarımızın aşılaması tutarsa daha çok umut olur bana
Adet olmadım lekelenmem bitti evime daha geçmedim geçtiğim gibi doktora randevu alicam@dnmycl canım senin kan testi sonucun ne oldu ?
R Reyyanalmd kanaman vardı senin de canım ne oldu adet oldun mu?
--------------
Kızlar batlarınız çoktan geçmiş bile son durumlar nedir bildirir misiniz?
@Beyazmelek11 @Fehva @hyl10 @altinkiz2404 @Ozlenenhanim @E L B A @Zeyno2734 @Annesiyim123 @Eses1 @Mucize1357 @Ayrk @Mehmetugba
Ayyy İnshaAllah gelmezz yaaaİlac biteli 4. Güne girmiş bulundumpazar günü bitmişti ilacım, sabah ola hayrola
Tamam canım İnshaAllah gebelik vardir o zaman ya.. test te yaparsın eve geçinceAdet olmadım lekelenmem bitti evime daha geçmedim geçtiğim gibi doktora randevu alicam
İnşallah öyledir olmazsa da öğrenmiş olurum neden öyle olduğumu bildiğin normal adet olamadımTamam canım İnshaAllah gebelik vardir o zaman ya.. test te yaparsın eve geçince
Merhaba belirtilerini Z var mıydı ve kaset test yaptınız mi hiçÇok üzülüyordum bu ay hiç beklemediğim bi şekilde oldu sürekli buralarda takılıyordum gerçekten çok şaşkınım Allahım aziz mübarek bayram günü hepinize yaşatsın bu duyguyu
Aynen canım doğru iyi olur gitmen bence deİnşallah öyledir olmazsa da öğrenmiş olurum neden öyle olduğumu bildiğin normal adet olamadım
Yaa canım regl olmadığın sürece tabiki ümit varCevap verecek kimse yok mu ?
Teşkkür ederim canm gidiyorum oraya❣Canım sağlık olsun .. ben de senin bukadar olumlu olmana sevindim ne güzel böyle devam et
Haziran ayı topiği var eğer katılmak istersen
Gebeliğe Hazırlık - 2022 Haziran Ayı Gebelik Planlayanlar 🫂🎊🎉
İnshaAllah öyle olur ben de gebeyimdir dicem ama pek ümidim yok bu ay için 😁 İnşallah ya sende durumlar nasil var mi belirti bize burdan belirti anlatırsın 😍😍www.kadinlarkulubu.com
Degerin kötü degil gayet iyi ama tüp filmini cektiren kadinlarin cogu hemen hamile kalıyor bunu cok duydum..kres konusu cok küçük degilde okul öncesi olarak gönderdim gitmesi gereken dönemde.. ama herseyi yedirme konusunda cocuklar disariya acilmaya baslayinca pek engel olamiyosun maalesef..Bazen annemde kalmaya gittiğimiz de bile 2-3 gunde huy degistiriyor cocuklar babanneler ananeler dedeler cok isteklerini karsiliyor şımarıyolar valla bide gunlerce bakip büyüttüklerini hic dusunemiyorumDoktor dedi film yeni çektirdin 2-3 ay bekle..sonra aşılama edek..bizde böyle karar verdik..belki kalırım diye..hem bu Azerbaycan'da enişte geliyor..kafam karışık olucak...ama doktora gidicem..ben bu güne kadar hiç yumurta takibi yapmadım..bu defa yaptırmak istiyorum.Ovulyasyon testle yumurtayı ve çatlamayı görüyorum.Eşimde sorun yok.Banada öyle dedi.Bir tek AMH 1.36 çıktı..çok yüksek çıkmadı.Cocuk konusunda takıntılı yani..Allah nasip ederse .olursa ben çalışıb ve mesela onu kreşe koyamam..hemşire olduğum için..sağlık konusunda her şeyi yedirmem..terbiye konusunda çok hassas noktam..Bana diyorlar senin cocuğun çok kültürlü olucak..diyorum bir olsunda..elimizden gelenini ederiz.Zaten sen iyi etdin..kendin büyütürken daha iyi oluyor...aileler karışınca terbiyesine..çocuk anne babayı dinlemiyor
Canim umudunu kaybetme bak bende yaptim test negatif insallah gec dollenme olmuştur sende ama adette olursan üzülme yeni ay yeni baslangic bir adim daha yaklasiyosun test markasi icin bisey diyemicem ben sadece miratech erken gebelik testini cok sevdimCevap verecek kimse yok mu ?
Aynen ben kız kardeşimin çocuklarından görüyorum..annem onlara her şey izin veriyor..kardeşim sinirleniyor..ama zamanında biz annemizden çok korkardım.Valla 2 ay beklerim..sonra aşılama..ama işte aşilamayla kesin sonuç yok.@e
Degerin kötü degil gayet iyi ama tüp filmini cektiren kadinlarin cogu hemen hamile kalıyor bunu cok duydum..kres konusu cok küçük degilde okul öncesi olarak gönderdim gitmesi gereken dönemde.. ama herseyi yedirme konusunda cocuklar disariya acilmaya baslayinca pek engel olamiyosun maalesef..Bazen annemde kalmaya gittiğimiz de bile 2-3 gunde huy degistiriyor cocuklar babanneler ananeler dedeler cok isteklerini karsiliyor şımarıyolar valla bide gunlerce bakip büyüttüklerini hic dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?