Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı geceler herkesee🌸
Ankara da oturan arkadaşlar doktor önerileriniz var mıdır 2 gündür araştırıyorum ama yardımcı olursanız çook seviniriim

Hayırlı geceler herkesee🌸
Ankara da oturan arkadaşlar doktor önerileriniz var mıdır 2 gündür araştırıyorum ama yardımcı olursanız çook seviniriim
Canım ben ankaraliyim ama Ankara da hiç doktora gitmedim yurtdışında yaşadığım için denk gelmedi.. ama olurda gitmek isteseydim iki tane doktor var Instagram'dan takip ettiğim yanlız özel de çalışıyorlar..

Canım ben ankaraliyim ama Ankara da hiç doktora gitmedim yurtdışında yaşadığım için denk gelmedi.. ama olurda gitmek isteseydim iki tane doktor var Instagram'dan takip ettiğim yanlız özel de çalışıyorlar..
Anladıımm hangi doktor bende özele gideceğim bu doktorum da özelde ama başka doktora daha gitmek istiyorum belki aynı şeyleri duyacağım ama yine de bir muayene olmak istiyorum belki yanlış giden birşeyler var içimde kalmasın diye düşünüyorum 🙈

Anladıımm hangi doktor bende özele gideceğim bu doktorum da özelde ama başka doktora daha gitmek istiyorum belki aynı şeyleri duyacağım ama yine de bir muayene olmak istiyorum belki yanlış giden birşeyler var içimde kalmasın diye düşünüyorum 🙈
Tamam özel sen yazayim sana isimlerini canim

Sultanım ne yapimmm az önce son hapı içtim duphastron hapını eğer adet olmazsa 4 gün içinde flan İnshaAllah o zaman umitlenirim. Şuan için araftayim 😁. Yumurtlama olduku olmadımi belli değil biliyorsun ya ondan .. hayırlısı İnshaAllah ..

Senin de belirtinmi yook bugün öyle okudum
Bittimi hapın canım dün gene sag sol kasık vurdu ama suan bişeyim yok bende senin gibi araftayım kuzum ya test günü geldiya umutsuzlanmaya baslıyorum 🤣🤣

Canım duphatn neden kullandın bu ay?geçen ay sende benim gibi geçikmistin ozaman doktor yazmıştı bu ay neden aldın ben bu ay da gecikecek gibiyim henüz yumurtlama görmedim çünkü takip ediyorum bu bir kaç gün içinde olacak gibi keşke sende kullanmadaydin adet yapıyor diye biliyorum dimi o ilaç 🙄 bilemediim ama keşke kullanmasaydin
Nasıl takip ediyorsun yumurtlmanı??

Aynen ben kız kardeşimin çocuklarından görüyorum..annem onlara her şey izin veriyor..kardeşim sinirleniyor..ama zamanında biz annemizden çok korkardım.Valla 2 ay beklerim..sonra aşılama..ama işte aşilamayla kesin sonuç yok.
Tam olarak aşılama ne oluyor bilgi verebilir misiniz

Back