- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.630
- 248
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.821
Sağlık olsun İnshaAllah birdahakine olurMaalesef bu ayda olmadi
İnshaAllah bu ay müjdeyi haber vermek için yazarsın burayaHoşbuldumm iki senedir bekliyorum 2 düşüğüm var sat 27.04 bat 27.05
Canım kesin mi ? Devam ediyor mu kanaman.. hayırlısı olsun canım ne diyelim İnshaAllah olucak elbet bir günÖyle bir akıntı iyiye işaret, hadi inşallahve süper haber benden regl oldum
Regl oldum tatlım bitti bu iş
Evet kuzum tam gaz devam... Hayırlısı olsun ne diyelimCanım kesin mi ? Devam ediyor mu kanaman.. hayırlısı olsun canım ne diyelim İnshaAllah olucak elbet bir gün
Ayy ben eskiden çok kavga ettim tartıştım küstüm sonra biraz düzeldi ilk zamanlar daha beterdiKız yapış adama madem istiyor elini taşın altına koysun. Benim ki dün çok yoruldu eve gelir gelmez yattı uyudu değerlendirmemiz lazım diye bi kaç saat sonra uyandırmaya çalıştım minnoş minnoş baktım kalkmıyor hadi iyi geceler dedim döndüm totomu benim de uykum vardı sonra ondan atak geldi. Ben bazen haşlıyorum senin için kolay tabi Ben alıyorum bütün hormonları iğneleri. Sancısıydı ağrısıyla Ben çekiyorum sen kılını kıpırdatmıyosun diye.
Evde var 2 tane adet olmazsam yapicam ziyan etmek istemiyorumKuzum ovülasyon yerine gebelik testi alıp baksan
Ovulasyon varsa gebelik testi yapana kadar yap. O da test sonuçta ve onunla da öğrenen çok fazla en azından gebelik testlerini erkenden harcamamış olursunEvde var 2 tane adet olmazsam yapicam ziyan etmek istemiyorum
Ben 13.gün pozitifi yakalamıştım senin 16 gün olmuş varsada yoksada artık kesin çıkar test yapabilirsinHayırlı geceler, benim çatlatma iğnesinden sonra 16.günüm biraz daha bekleyeyim diyorum test için
Evet canim ayni bizim 21 iCanım sanırım seninle aynı adet tarihlerimiz
Canım beklemene gerek yokki artık yapmaman hataaa koşşşçHayırlı geceler, benim çatlatma iğnesinden sonra 16.günüm biraz daha bekleyeyim diyorum test için
İnşallah cümlemizeHayırlısı olur inshallah canim
Bizde baslamistik ama böbreginde tasi olan ve böbrek hastalari vitamin D yi doktor önerisi olmadan kullanmasin tehlikeli olabilir esim böbrek hastasi ameliyat olcak o sadece omega 3 almisti bi süre burdaki kadinlara tek önerim koenzimQ10 ister tüp bebek yaptiran olsun ister normal ilaclarla deneyen olsun bu koenzim Q10 yumurtalari gelistiriyor 1 senedir yumurtlama görmüyordum testlerim hep silik cikiyordu o günden beri testlerim koyulasiyor yumurtlama oldugunda hücreleri yenileyen bir etkisi var ayrica adet düzensizligini düzenliyor inofolic combi de kullanabilirsiniz icinde inositol var pko lu olanlar kullanabilirKızlrrrrr biz eşimle omega üç ve d vitsmınıen başladık sizde ihmal etmeyin takviye önemli
Kız senin testin çift çizgi değilmiydi kan niye vermiyorsun senGünaydınlar canım benim
Ahahahah hadi bakalım kuzum yeni belirtimiz de geldiHadi size benden ilk belirti gelsinrengi koyu olmayan sarı akıntı başladı herhangi bir yanma kaşıntı falan yok. Bende sarı akıntı da olmaz hatta önceki iki gebelikte akıntım kesildi kurudum resmen. Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?