Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sabırsız cıkıcaksın gibi bi his var bak suan ahsjsjskd hakim ol kendine ahaha
Oo hemde nasıl ablamın evinin yanında özel hastane var cuma günü kan verecem diyorum izin vermiyor mecbur testlere kaldım
Benim eşim bu testlerin hangisi ovü hangisi gebelik anlamıyor bende ovülasyon alırken gebelik de alıyorum İnternetten bişe diyemiyor

Devlet de üni. Hastanelerinde var canım şart. Tabi özellerde olmayabilir o konuda bilgim yok. Sorunun olmaması da çok kötü bir sorun olsa üzerine düşüp halledeceksin ama öyle bi sorun yok. Bende de pko engel değil diyor her doktor en kolay danışan grubu pkolular diyorlar ama olmuyor işte. Ya bizim işimiz nasip diyorum ben daha zamanı var diyorum Başkada bi şey yok yani Rabbim böyle uygun görmüş bizim imtihanımız bu demekki

BEnim bugün adet günümdü olmadım. Bende 2 3 gündür öyleyim başım dönüyor desem dönmüyor. Midem bulanıyormuş gibi bulanmıyor. Erken test yapmayı sevmediğim için evde bulundurmuyorum. 4 5 gün gecikmeyi bekleceğim. Ağrım falan yok sadece sol gögüsde hafif bir ağrı var. Dediğin gibi hamilelik yoksa neden böyle oluyoruz.

Allah korusun, rabbim huzurunuzu bozmasın yani hiç birimizinkini bozmasın, bilmiyorum vallahi berbat bir gün geçiriyorum

Kız benimki çakal yaa daha hiç tedavi uygulamamışız doktora gittik testler yapıldı bize deneyin olur dediler benimki araştırmış geldi yanıma ovulasyon testi diye bişey varmış diye bana anlatıyor ben o zamanlarda hani bu kadar deli gibi istemiyorum olsa güzel olur havasındayım doktor da pko var ama bu çok büyük engel değil demişti. Ovulasyon testini o aldırdı bana

Bende tam seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye :) bende adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı

Şuan adetli misin ? Yoksa henüz gelmedi mi?

Cunki sat sende 2 Nisan

Aynen canım inan öyle en kötüsü sebepsiz olması bende öyleyim bazen belkide hiç olmayacak diyorum inan kısmet nasip birakmamakta gerek tabi yakın arkadaşımın 7.tüp bebeği tuttu sabır işi birazda Allahimda böyle sınıyor demekki bizi de

Senden ümidim büyük canım bekleyenler gerçekten muradıne eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…