Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba buraya yazmıştım Cuma akşamı iki defa kahverengi lekelenmem olmuştu bir daha olmadı diye. Bugün yine aynı şekilde lekelenmem oldu ve yine birşey yok. Yerleşme kanaması bu şekilde aralıklı olabiliyor mu yoksa ben ümidimi keseyim mi artık

Bence geç değil canım yerleşme için. Ben 4. Gün pembe akıntı gördüğümde çok araştırdım. Aşılamadan sonra 6. Gün ve 14 gün arasında tamamlarmış yerleşmeyi ve zaten bildiğimiz gibi yerleşme kanaması adetten 3 4 gün önce olur. Yani kızlar hep öyle diyordu. Yine de fazla ümitlenmeden sakince bekleyelim Rabbim büyük ❤Boş bol dua oku kendine rahmine inşallah güzel bebiş yatağını hazırlıyordur rahminde ❤

Tabi ki değil canım benim de bata 4-5 gün kala olmuştu yani senin şuan tam zamanı bunu yaşaman için. inşallah miktarı artmaz ve 1-2 gün lekelenme şeklinde olup biter

Tabi ki değil canım benim de bata 4-5 gün kala olmuştu yani senin şuan tam zamanı bunu yaşaman için. inşallah miktarı artmaz ve 1-2 gün lekelenme şeklinde olup biter
İnşallah canım kızlar öyledir böyle damla damla leke gibi de değil ilginç, çok soluk kahverengi gibi akıntı, tam regl öncesindeki gibi değil yani. 1-2 gün daha sabırla beklicez, Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Ben 3 gebelik yaşadım, hiçbirinde olmadı şaşırdım, o yüzden de regl geliyor heralde dedim. İnşallah öyledir kuzum yaa
Biri birini tutmazki, annem hep anlatır iki cocuğunda tam ters belirtiler yaşamış herşeyi tamamen farklıymış hatta galiba bu erkek ondan böyle demiş ama onda kız gelmiş düşünme hiç regli megli.. ben de wcye gidiyorum geldiler diye ama sarı-krem akıntı geliyor. Normalde regl günü kesilir benim akıntım hayrolsun amiiiinnn

Kizlar aklima takilan birsey var simdi ben adetin 16. Günü duphastona basladim 10 gün boyunca içtim sahurda ve iftarda. Pazar günü bitti ilacım. Normalde bittikten sonra 4. Gün adet olurum. Duphastona göre 2 günüm kaldı adet olmama. Ama 18. Gün yumurtlama görmüştüm. Şimdi ben yumurtlamaya göre mi adet olurum duphastona gore mi?

Canım benimde adetin 21.gün oldu lekelenmem ama benim 2 gün sürdü. Şimdi yarın öbürgün adet olmam lazım hala akıntım devam ediyor ama normal akıntı sarımtrak tekrar olmadı kahverengi lekelenme ama adet tarihinde tekrar olabileceğini duymuştum ben inşallah adet olmazsın

Kuzum bence cok erken hala 13. Günğ bekle bari

Normal bat tarihin neydi kuzum ona göre hesapla bence

Rengi kalsın öyle inşallah gelemesinler

Ayy ins yerleşmedir kuzum yaa takip et bakalım yarın nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…