Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah canım. Seninde hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. Peki ne kadar sürdü lekelenme birde adete kaç gün kala oldu
Teşekkür ederim canım sağol inşallah adetten 1 hafta önce başladı iki gün sürdü
İnşallah sizlerde güzel haberler alırsınız bu ay

Şimdi gire bildim bu gün..bilmiyorum bütün günü ayaktamı oldum ondanmi..uykusuzlukmu nemi..kasıklar..karnım..belim ağrıyor.adet olucam gibi...yada hakikatan çok yoruldum ondan..yarın yine misafirlik deyim..hiç gidesim yok..sanki hep aklım adet gününde

Kızlarrrrr cok yoruldum orayı buraya gitmekten dönüyorum sonunda eve napıyorsunuz var mı belirtileriniz bugün canlar
Benim bugün ilk defa deliler gibi belim ağrıyor. 3 gündür de o kadar çok koşturdum ki korktum bi yandan. Erkenden regl de olabilirim bilmiyorum. Yarın aşılamadan sonra 10.gün sabah bi denicem şansımı sen nasılsın, var mı bişeyler?

Yarın kan mı vereceksin beybim yoksa evde mi test yapacaksın

Gece sag kasıgımın agrısıyla uyandım canım bgn de çok belim agrıyo benimde inanılmaz hemde

Ahh o bel agrısı bgn beni mahvetti canım ya az kaldı dayan

Bende cmtsi günü yapcam canım test

Yarın kan mı vereceksin beybim yoksa evde mi test yapacaksın
Yok tatlım yaa evde takılıcam yine bişey görmek için şaşı beş olucam
Gece sag kasıgımın agrısıyla uyandım canım bgn de çok belim agrıyo benimde inanılmaz hemde

Bende cmtsi günü yapcam canım test
Ayy hadi hayırlısı.. ne var görsek şu ikinci çizgileri yaaa benim akıntım da yok, tek taraflı falan ağrım da yok. Arada bir adet sancısı gibi oluyor geçiyor. Bi de belim işte...

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir aydan başka bir ayın topigine sürekli sürükleniyorum 2 yıldır tutturamadik bir türlü hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen şu an ki adet tarihim 18 Mayıs bugünler yumurtlama günlerim bakalım hakkımızda hayırlısı bekliyoruz sizde durumlar nasıl?

Ben de kac ay kendi kendime hamile zannedip belirtiler gormusum bu ay hic beklemeden belirtisiz hamile kalmisim adete 6 gun kala kan testinde ogrenmistim persembe keseyi gormeye gidecegiz

ayy maşallah kaç aylık sağlıkla gelsin inşallah
Kızlar hayırlı olsun hamilelikleriniz rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah ya bişey sorucam hiç su gibi akıntınız oldu mu. Benim aşılamanın 6. Günü dün 2 kez ve bu sabah su gibi akıntım oldu regl oldum sandım . Var mı sizde böyle bi belirti

Ooooo sabah şenlenecek hep buralar
ben de regl takibi yapıcam yarın milli piyango gibi hissediyorum valla ya çıkarsa…

Ben de kac ay kendi kendime hamile zannedip belirtiler gormusum bu ay hic beklemeden belirtisiz hamile kalmisim adete 6 gun kala kan testinde ogrenmistim persembe keseyi gormeye gidecegiz
Ayy maşallah darısı bizlere olsun .. zaten bu iş bekleyince olmuyor nasılsa hiç ummadığın anda birden oluveriyor peki yumurtlama gününde ilişki hergun mu oldu gün aşırı mi?

İyi akşamlar Kızlar bende 28 günde bir adet oluyorum yarın olmam lazım test yapsam çıkarmı acaba Nisan 4- 28 gün oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…