• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnan bende aynı kendi ailem tembellik yapmayın yapın bi çocuk diyor . Eşimin ailesiyle iftardaydık geçen hafta orda bi kadın kayınpederim kayınlarımın yanında çocuk yokmu cocuk olmuyorsa iyi bi dr bulalım falan diye gülerek konuştu yerin dibine girdim yok henüz düşünmüyoruz gezecez dedim napiyim🤷🏻‍♀️
Ay ne edepsi hadsiz insanlar varya

bir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsun💞🥺🐣
Ayyy canımmmm benim bize dua et yeter kuzucummmm :KK60: :KK36:

Kızlar hayırlı bayramlar,hayırlı geceler♥️

Adetim bugünle beraber 7 gün gecikti,bel ağrım,göğüs hassasiyeti,sık idrar,adet ağrısı , dize vuran sol kasik ağrısı ve fazlaca uyku hali var.Adetten bir gün önce test yaptım negatifti daha sonra da yapmaya korktum negatifdir diye, 2 senedir istiyorum 1 boş gebeliğim var sizce hamile olabilir miyim geçen ayda 10 gün gecikmisti yarın kan versem sonuc çıkar mı☺🦋
Canım korkunun bir faydası yok.. boşuna eziyet etme kendine varsa vardır yoksa yoktur, sen geciktirirsen bir şey değişmeyecek.. Bence test yapmalısın

Kızlar iyi bayramlar 😍 simdi benim adetim biteli 14 gün oldu dünden beri kasik ağrısı mide yanması yaşıyorum sol bacağımda değişik Bi sizlama var ve göğüslerim hasas du ara yumurtlama dönemim yüksek ihtimal akıntı sulu şeffaf Bi şekilde bugün birazda başım döndü napicagimi şaşırmış hı sekildeyim
Canım adetine iki hafta filan var, bukadar erken belli etmez sanırım.. ama İnshaAllah bebiş seninledir 🥰

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bir aydan başka bir ayın topigine sürekli sürükleniyorum 2 yıldır tutturamadik bir türlü hiç bir sıkıntı olmamasına rağmen 😐😐😐 şu an ki adet tarihim 18 Mayıs bugünler yumurtlama günlerim bakalım hakkımızda hayırlısı bekliyoruz 🙏🙏🙏 sizde durumlar nasıl?
İnsallah canım hayırlısı olur bizimde 9 aydır olmuyo sebepsiz yere insallah bu ay pozitifleri görürüz

Kızlar hayırlı olsun hamilelikleriniz rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah🤲 ya bişey sorucam hiç su gibi akıntınız oldu mu. Benim aşılamanın 6. Günü dün 2 kez ve bu sabah su gibi akıntım oldu regl oldum sandım . Var mı sizde böyle bi belirti
Kuzum benim bir kere su gibi oldu sonra süt kesigi gibi oldu kestiremiyorum artık vallahi ins bebişten oluyodur bunlar baska varmı belirtin

Back