• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iki gün gecikme ve sonuç sizce normal mi çok merak ediyorum doktorda yok bayram olduğu için

Eklentiler

• 20626391-EB3E-46C3-B805-72EAFE32F739.jpeg
    20626391-EB3E-46C3-B805-72EAFE32F739.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlısı olsun hiç belirti arama belirtisiz de hamile kalabilirsin herkes belirti yaşamıyo bende dahil ama şuan yaşıyorum tabiki aşırı uyuyorum ve miğdem çok yanıyo onun dışında bi de kasıklarımda arada ağrı bak düşün yani hamilelik olunca belirti yaşıycaksın diye bişey yok Allah olmayan kullarına da nasip etsin diye her gece dua ediyorum yaramazlar yolu bulamıyorlar tek sorun bu 🥰nazlı bebişler teker teker hayırlı ayda gelsinler en önemlisi sağlık benim ilk ayımda oldu düştü mesela olupta düşmesi de çok çok acı canım benim evlat başka bişey sağlıklı olsunlar inşallah💗
Amin kuzum amin ben o düşük acisinida bilirim çok iyi hemde rabbim önce sağlık sıhhat versin herkes bayramlasirken bana seni rüyamda gördüm sende kesin var diyo bugün bir arkadaşım bide erkek olcak gir bak dedi dedim ki bende bı dur önce bı olsun sonra sağlıklı olduğunu bileyim cinsiyetin hiçbir önemi yok deidm ve hala öyle sağlığı yerind eolsun da sağlıcakla kucakla yakında cinsiyetin cidden önemi yok😍

Ya kesinlikle öyle karşıdaki insanın ne hissettiğini hiç önemsemiyor lar Ben belki kısırım belki benim çocuğum olmayacak niye benim yaramı deşiyorsun ya
Malesef bunu anlamakta zorlanıyorlar yanibempati duyguları yok düşünceleri yok hayatım boyunca kendimi hiç kendi yerine koyamadim hep başkasını yerine koydum başıma gelse napardim diye öyle adım attım hep ama karşıma boykesi az çıktı😔

Çok üzülüyordum bu ay hiç beklemediğim bi şekilde oldu sürekli buralarda takılıyordum gerçekten çok şaşkınım Allahım aziz mübarek bayram günü hepinize yaşatsın bu duyguyu
Üzülme lütfen bebek kadar güzel şey mi var bak biz burdaki çoğu kadın deli gibi uğraşıyoruz rabbim sana nasip etmiş emanetini vermiş. Senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki 2.5 yıldır yapmadığım bi tüp bebek kaldı o kadar diyim ne yıkımlar ne umutsuzluklardan geçip her adette yeniden tutunduk bu hayale. Lütfen üzülme❤

Kızlarrrrr cok yoruldum orayı buraya gitmekten dönüyorum sonunda eve napıyorsunuz var mı belirtileriniz bugün canlar
Balık şimdi sana en son belirtimi soyliyimmi bugün dah göğüs uçları çok fena aciyo sizliyo dokunamiyorum ve ben ne bilim içimde yokmuş gibi bir his var yani bu ay o ay değilmiş gibi geliyor prolaktin malum yüksek 38 tutar mı ki bata kaldı an itibari ile 4 dünkü test negatif çıktı önceki test pozitif kafam karıştı 🤯

Kızlar iki gün gecikme ve sonuç sizce normal mi çok merak ediyorum doktorda yok bayram olduğu için
Gözün aydın canım benim geç döllenme olmuş belliki 2 gund ebir takibini yap rabbim 5 e katlasin değerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰

Kızlar iyi bayramlar 😍 simdi benim adetim biteli 14 gün oldu dünden beri kasik ağrısı mide yanması yaşıyorum sol bacağımda değişik Bi sizlama var ve göğüslerim hasas du ara yumurtlama dönemim yüksek ihtimal akıntı sulu şeffaf Bi şekilde bugün birazda başım döndü napicagimi şaşırmış hı sekildeyim

Kızlar hayırlı bayramlar,hayırlı geceler♥️

Adetim bugünle beraber 7 gün gecikti,bel ağrım,göğüs hassasiyeti,sık idrar,adet ağrısı , dize vuran sol kasik ağrısı ve fazlaca uyku hali var.Adetten bir gün önce test yaptım negatifti daha sonra da yapmaya korktum negatifdir diye, 2 senedir istiyorum 1 boş gebeliğim var sizce hamile olabilir miyim geçen ayda 10 gün gecikmisti yarın kan versem sonuc çıkar mı☺🦋

Ole valla ben cok yoruldum eşimin tarafını gezdik yarın da anne tarafım
Ben bayram gezmesini çok severim ya ne güzel 🙏🏻 benim eşim güvenlik görevlisi olduğu için ona izin vermiyorlar. Benim bugün her an adet olacak gibi sancım şiddetlendi ya aslında bu kadar erken de olmaz ama bilemedim bide akıntı da devam ediyor başka da hiç belirtim yok.
Benim bugün ilk defa deliler gibi belim ağrıyor. 3 gündür de o kadar çok koşturdum ki korktum bi yandan. Erkenden regl de olabilirim bilmiyorum. Yarın aşılamadan sonra 10.gün sabah bi denicem şansımı ☺️ sen nasılsın, var mı bişeyler?
Yaa çok heyecanlı bende 10. Gün yapmayı düşünüyorum hemen haber ver bize 🤗🤗

Kızlar hayırlı bayramlar,hayırlı geceler♥️

Adetim bugünle beraber 7 gün gecikti,bel ağrım,göğüs hassasiyeti,sık idrar,adet ağrısı , dize vuran sol kasik ağrısı ve fazlaca uyku hali var.Adetten bir gün önce test yaptım negatifti daha sonra da yapmaya korktum negatifdir diye, 2 senedir istiyorum 1 boş gebeliğim var sizce hamile olabilir miyim geçen ayda 10 gün gecikmisti yarın kan versem sonuc çıkar mı☺🦋
Hayırlı geceler 🌸 kan testinde çıkar hem doktorda kontrol eder baya geçmiş çünkü adet üstünden. İnşallah hamilesindir 🌸

Kızlar iyi bayramlar 😍 simdi benim adetim biteli 14 gün oldu dünden beri kasik ağrısı mide yanması yaşıyorum sol bacağımda değişik Bi sizlama var ve göğüslerim hasas du ara yumurtlama dönemim yüksek ihtimal akıntı sulu şeffaf Bi şekilde bugün birazda başım döndü napicagimi şaşırmış hı sekildeyim
Bence bu günleri değerlendirin yumurtlama dönemi çünkü 🤗🤗🤗

Ya çok yoruldum gerçekten aylarsir hüsrana uğramaktan çocuk mevzusu benim cok psikolojimi etkiledi sürekli gun sayiyorum belirti ariyorum hep negatif hep negatif çok üzülür oldum o yüzden ara vermek istiyorum olmuyorsa olmasin be dedim artik
Anlıyorum canım.. Tamam ara ver de korunma neden korunacaksin ki keyfi takıl belki o arada olur canım

Back