- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.421
Ohaaa yani kadının düşmanı yine bir kadın ne yazikki sen duyma bana kısır biel dediler salla gitsin umrumuzda bile değil onlar sen Allah'a sigin. İnan veriyor rabbim hepimize versin bir arkadaşım beni görmüş rüyasında oğlun olcak senin erkek kıyafeti vardı pakette falan sen hamileymisisn gibisinden ya hayirlisi bakalım zaman gösterecekİyi bayramlar bu arada günaydıngaliba bende artık öyle yapacağım olmuyorsa olmasin çünkü gerçekten cok zor bir süreç bu bir yandan her gelen geçen diyor işte sen tembel çıktın yok mu bişey e neyi bekliyorsunuz. Sanki keyfimizden yapmıyorz daha da strese sokuyorlar beni. Benim adet takibimi yapanlar var ya önümüzdeki ay ne zaman olacak diye
Kuzum daha. Bişi belli değil ya Batı beklicem hayirlisi olsun bat günü gelemzse kan vercemGeçmiş olsun canim sana da Allah şifa versin. Kismet değilmiş bu ayda senin icin bekleyeceğiz artik cok şükür senin ilk değil o yüzden rahat ol bize göre
Amin inşallah canım nasibi ne zaman varsa o zaman gelecek. Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah herkeseAy evet evet ya çok şükür binler şükür olsun bir problem çıkmadı problem benim kafamda galiba. Çok istiyorum diye sürekli bir bekleyiş içine girdim sürekli ovulasyon döneminden sonra gebeyimşim gibi davrandım benim hatam. Bu ay çok fazla umursamayacaksın korunma kararı almıştım ama vazgeçtim ondan da hayırlısı olsun nasipte ne zaman varsa o zaman olur
Allah'ım ne büyük terbiyesizlik ya bende hamileyim biliyosunuz kızlar daha yeni köye gittim bayram hazırlığı yapıcaktık anneme yardım amaçlı dedikdoucu teyzeler geldi soruyo biri geliyo eşinin yanında hamilemiisin hani düşükten sonra hamile dedilerdi annemde istemiyorlar şimdi niye souyosunuz daha yeni evli o dedi sürekli sordular söylemiyoruz bizde öyle bilsinler boşver olsa da söylemeyin onların sizi kısır bilmeleri daha iyi gözleri değmez fesat hepsi kalpleri pas tutmuş elbette olacak bir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsunOhaaa yani kadının düşmanı yine bir kadın ne yazikki sen duyma bana kısır biel dediler salla gitsin umrumuzda bile değil onlar sen Allah'a sigin. İnan veriyor rabbim hepimize versin bir arkadaşım beni görmüş rüyasında oğlun olcak senin erkek kıyafeti vardı pakette falan sen hamileymisisn gibisinden ya hayirlisi bakalım zaman gösterecekinan neler duydum neler boşver balım insnalar konuşur torba değil ki agizlarini dikelim
adetin geçmiş test yapabilirsin varsa çıkacaktır. Garantiye alayım dersen bugünde bekle yarın sabah yapMerhaba arkadaşlar bişey danışmak istiyorum elimde bir testim var dün bat tı sadece leke geldi bir defa bugün gelen giden yok sizce beklemelimiyim karnım şiş ama ağrı yok adet dönemindeki gibi
Canım 10 ve üstü olunca hamile oluyosun ama öyle şu kadar olmalı diye bişey yok belki geç döllenme olur felankızlar çatlatma iğnesinin 13.günü hamilelik varsa beta ortalama kaç olmalı?
canım çok sağol benim 121 çıktı o zaman inşsllah normal bi değer demiCanım 10 ve üstü olunca hamile oluyosun ama öyle şu kadar olmalı diye bişey yok belki geç döllenme olur felan
Sen ne güzel yürekli insansın öyle tertemiz kalbini seviyim senin şöyle kuzum kimseye bir süre dualarında bizi unutmadigin için ayrıca teşekkür ederim sana güzel kalplim inşallah erken gebelik testi yaptım sabah bişi çıkmadı önceki neydi ben anlamadım ama belirtiler devam ediyor arkadaşım rüyasında görmüş beni düşündüğümü bilmiyordu birde bat 7 Mayıs hayırlısı ne kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil bugün deliler gibi eğlendim kafa dağıtmak için gezmeye gittik iyide oldu hayirlisi inşallah hepimiz annis olalım bunu inan bend ecok istiyorum veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallahAllah'ım ne büyük terbiyesizlik ya bende hamileyim biliyosunuz kızlar daha yeni köye gittim bayram hazırlığı yapıcaktık anneme yardım amaçlı dedikdoucu teyzeler geldi soruyo biri geliyo eşinin yanında hamilemiisin hani düşükten sonra hamile dedilerdi annemde istemiyorlar şimdi niye souyosunuz daha yeni evli o dedi sürekli sordular söylemiyoruz bizde öyle bilsinler boşver olsa da söylemeyin onların sizi kısır bilmeleri daha iyi gözleri değmez fesat hepsi kalpleri pas tutmuş elbette olacak bir gün hepimizin bebeği siz mesela şimdi benim bebeğimi burda öğrendik ya hemen oldu gibi görebilirsiniz ama emin olun bende 6 ay çok zor süreç geçirdim nasibi bu aymış ama inanın kursağımda geçmedi sizin de olsun çok istiyorum her gün giriyorum buraya sizleri de çok merak ediyorum Mayıs ayı bebişleriyle gelsin herkes anne olsun
Evet evet şimdi iki günde bir kan verirsin kesnleşir gebeliğin ilk gebeliğimde öyle olmuştu benimcanım çok sağol benim 121 çıktı o zaman inşsllah normal bi değer demi
Hayırlısı olsun hiç belirti arama belirtisiz de hamile kalabilirsin herkes belirti yaşamıyo bende dahil ama şuan yaşıyorum tabiki aşırı uyuyorum ve miğdem çok yanıyo onun dışında bi de kasıklarımda arada ağrı bak düşün yani hamilelik olunca belirti yaşıycaksın diye bişey yok Allah olmayan kullarına da nasip etsin diye her gece dua ediyorum yaramazlar yolu bulamıyorlar tek sorun buSen ne güzel yürekli insansın öyle tertemiz kalbini seviyim senin şöyle kuzum kimseye bir süre dualarında bizi unutmadigin için ayrıca teşekkür ederim sana güzel kalplim inşallah erken gebelik testi yaptım sabah bişi çıkmadı önceki neydi ben anlamadım ama belirtiler devam ediyor arkadaşım rüyasında görmüş beni düşündüğümü bilmiyordu birde bat 7 Mayıs hayırlısı ne kuzum nasipten öteye yol yok demişler boşuna değil bugün deliler gibi eğlendim kafa dağıtmak için gezmeye gittik iyide oldu hayirlisi inşallah hepimiz annis olalım bunu inan bend ecok istiyorum veeee seni canı gönülden tebrik ediyorum rabbim sağlıcakla kucaklamayi nasip etsin inşallah
Ya kesinlikle öyle karşıdaki insanın ne hissettiğini hiç önemsemiyor lar Ben belki kısırım belki benim çocuğum olmayacak niye benim yaramı deşiyorsun yaOhaaa yani kadının düşmanı yine bir kadın ne yazikki sen duyma bana kısır biel dediler salla gitsin umrumuzda bile değil onlar sen Allah'a sigin. İnan veriyor rabbim hepimize versin bir arkadaşım beni görmüş rüyasında oğlun olcak senin erkek kıyafeti vardı pakette falan sen hamileymisisn gibisinden ya hayirlisi bakalım zaman gösterecekinan neler duydum neler boşver balım insnalar konuşur torba değil ki agizlarini dikelim
İyi bakalım hadi hayırlısı neyse senin için olsunKuzum daha. Bişi belli değil ya Batı beklicem hayirlisi olsun bat günü gelemzse kan vercem
inşallah canım hayırlısı olur sende hamilesin demi?Evet evet şimdi iki günde bir kan verirsin kesnleşir gebeliğin ilk gebeliğimde öyle olmuştu benim
Evet canım hamileyim bendeinşallah canım hayırlısı olur sende hamilesin demi?
Hayırlı bayramlar canim ve diger arkadaşlarimin da bayramini kutlarım RABBIM dualarımızı bu guzel gunde kabul olan dualardan eylesinALLAH razi olsun canım RABBIM sizlere de nasip etsin
ayy maşallah kaç aylık sağlıkla gelsin inşallahEvet canım hamileyim bendeamin inşallah sağlıklı olsun da önemli değil bebişler
Daha yeni teyzesi benimki de 5 haftalık şuanayy maşallah kaç aylık sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?