- 21 Nisan 2022
- 1.222
- 1.414
- 53
- 25
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.301
Fitil kullan kuzum ilişkiye de girmeyin 3-4 gün
Ayenn kuzum randevu aldım bakalım artık ne dicek inşallah çok kötü bi sonuçla dönmemTatlım enfeksiyon olabilir ve bu durum bebeğin tutunmasına da engel olabilir yeşil renk iyi değil sen adetinle birlikte dr a git fitil ve ilaç verir belki eşine de kullanması için ilaç verir
Fitil daha öncede verdi ama antibiyotik alerjim var acaba oda alerji yaparmı korkusu ile kullanamadımFitil kullan kuzum ilişkiye de girmeyin 3-4 gün
Sanmam hepimizin başına geliyor bu durum tampon günlük ped derken flora bozuluyor ya da eşler bakımına dikkat etmemişse falan. Çiçek gibi olur çıkarsın tedaviden sonraAyenn kuzum randevu aldım bakalım artık ne dicek inşallah çok kötü bi sonuçla dönmem
Kaç gün kaldı bataKız meme ucunda hassasiyet varsa kesin hamilelikbende suanlık akıntı ve mide yanması var ay geçsin artık günler ya
Ya ben vajinal duş alıyorum engelleyemiyorum kendimi bu konuda heleki ilişkiden sonra sabahı bile beklememeden duş alıp defalarca kez sabunla yıkıyorumSanmam hepimizin başına geliyor bu durum tampon günlük ped derken flora bozuluyor ya da eşler bakımına dikkat etmemişse falan. Çiçek gibi olur çıkarsın tedaviden sonra
Ya ben vajinal duş alıyorum engelleyemiyorum kendimi bu konuda heleki ilişkiden sonra sabahı bile beklememeden duş alıp defalarca kez sabunla yıkıyorumkaç kez engellemeye caliştim kendimi olmuyor pis gibi hissediyorum biraz titizlik problemim var evde de aynı sırf bunu yenmek için işe girmeyi düşünüyorum sanki herşey pis gibi gelmeye başladı 1 haftadır ev temizleyip günlük duş alıyorum bebiş gelmezse kafayı yicem bu şekilde ilerlersem
Geliiyooreee dındın dındın dındınEvet sultanın dediği gibi yeşilse sıkıntı olabilir, dikkat et
Bende bişey yok tatlım yaa, belirgin tek şey meme uçlarında hassasiyet, hiç geçmedi.. ki bende asla olmaz çatlatma iğnesi den sonra da, regl öncesinde de.. hayırlısı diyelim
Amin canım sağol bebişi yapıştırcam birazdan isminin yanınaÇok sagol canim darısı senin başına insallh bekliyicem biraz daha perşembe kan vermeye giderim simdi köydeyim istesemde gidemem
Adetin 4. Gününden itibaren de başlanıyor doktor vardır sanırım öbür günBen açamam kuzum ya geçen açtım ılgıleneemdım ins nasıp doktor da yarın yokmus napıcam ya
Sağlık olsun canım .. Rabbim hayırlisi ile en kısa zamanda nasib etsin isnhaAllahBenim kırmızı lar geldi maalesef bu ay da olmadı
Yinede öyle adet gibi çok değil ya bu ay neden böyle olduBenim kırmızı lar geldi maalesef bu ay da olmadı
Ay teşekkür ederim canım amin tüm istenlere inşallahSağlık olsun canım .. Rabbim hayırlisi ile en kısa zamanda nasib etsin isnhaAllah
Rica ederimSon adet tarihi 26 Nisan
Bekledigim tarih 26 mayis tsk ederim
Benim adetten önce de akıntım olmaz zatenKız versene yazık günah adama
Kız az önce sağ tarafımda sadece bir noktaya bir ağrı girdi başıma ilk kez böyle bişe geliyor yoksa bu bir işaret mi
Canım bende var ama her ay adetten 1 hafta 10 gün önce gelen akıntı bende çok güvenemiyorum
Kız meme ucunda hassasiyet varsa kesin hamilelikbende suanlık akıntı ve mide yanması var ay geçsin artık günler ya
Kızlar yaa ama o gün çılgınlık yapıp kan verdiğimde de vardı aynı hassasiyet. Yani HCG biraz yükselince olur ya o ağrı, benim negatifken de vardıGeliiyooreee dındın dındın dındın
Aynen öyle vallaha az önce bayram alışverişinden geldim neden son dakikaya bırakırız anlamamNeler yapiyosunuz kizlar bayram telasindamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?