- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.281
Benim ki adet sancısı canım bide beyaz sarımsı krem gibi akıntım var inşallah bebiştir yaCanim nasil anlatsam sezeryan yerimin sol tarafina sanki bisey batiriyolar icten o sekilde bi agri normal kasik agrisi degil
Yaaa burdaki herkes hamile kalır insallh bu ayOhh MashaAllah oldu oldu mayisa gelmeden hatta canım bak listeye orda var birkaç gebemiz çok şükürbugün yeni gebemiz Cicek63
Ay yok artık o terziyi valla olay cıkartırdım benBen o işi geçenlerde halletmistimhatta sinirim bozuk kendime tunik almistim cok sahane yirtmaci biraz derindi isaretledim anlattim terzime dedimki bunun yirtmacini kapatirmisin verdim sagolsun gömlek boyuna getirmis tamamen kesmiş tuniği sinirimde bozuk param boşa gitti popo uzerinde duruyo ve benim onu giymem imkansiz
Teşekkürler kuzum insallah senindekide saglıkla tutunsunYaaa burdaki herkes hamile kalır insallh bu ay
Ben 1 haftadır salıverdim kociş dört dönüyo arkamda ama napiyim hevesim kaçtıBence de napıyoruzzzzzzz bu geceyi de boş geçmiyoruz
Benim bazen bembeyaz tamamen bazen se süt kesigi gibi çözemedim vallahi bendeBenim ki adet sancısı canım bide beyaz sarımsı krem gibi akıntım var inşallah bebiştir ya
Ooo hosgeldin bebeğim napıyosunn kızzz verseneee ne nazlanıyosunBen 1 haftadır salıverdim kociş dört dönüyo arkamda ama napiyim hevesim kaçtı
Amin amin canım benimTeşekkürler kuzum insallah senindekide saglıkla tutunsun
hoşbulduk canımcımmmOoo hosgeldin bebeğim napıyosunn kızzz verseneee ne nazlanıyosun
O akıntı bi tek bende yok yaaaBenim ki adet sancısı canım bide beyaz sarımsı krem gibi akıntım var inşallah bebiştir ya
Bende de yok kuzum hep yeşil varsa da anlamadım gitti bi terslik varO akıntı bi tek bende yok yaaa
Kız bişe kalmamıs varmı belirtin flnhoşbulduk canımcımmm
Ay napiyim ya valla hiç istek yok bata da 2 gün kaldı 1 haftadır akşamdan uyuyorum oda dört dönüyo dün uyandırmış geri yatmışım bekar hayatıma döndüm resmen
Yeşilse kuzum enfeksiyon durumun var doktora gitmen lazımBende de yok kuzum hep yeşil varsa da anlamadım gitti bi terslik var
Sen nasılsın kuzucum nasıl hissediyorsunO akıntı bi tek bende yok yaaa
Evet sultanın dediği gibi yeşilse sıkıntı olabilir, dikkat etBende de yok kuzum hep yeşil varsa da anlamadım gitti bi terslik var
Bende bişey yok tatlım yaa, belirgin tek şey meme uçlarında hassasiyet, hiç geçmedi.. ki bende asla olmaz çatlatma iğnesi den sonra da, regl öncesinde de.. hayırlısı diyelimSen nasılsın kuzucum nasıl hissediyorsun
Kız versene yazık günah adamaBen 1 haftadır salıverdim kociş dört dönüyo arkamda ama napiyim hevesim kaçtı
Kız az önce sağ tarafımda sadece bir noktaya bir ağrı girdi başıma ilk kez böyle bişe geliyor yoksa bu bir işaret miBenim bazen bembeyaz tamamen bazen se süt kesigi gibi çözemedim vallahi bende
Canım bende var ama her ay adetten 1 hafta 10 gün önce gelen akıntı bende çok güvenemiyorumO akıntı bi tek bende yok yaaa
Yok canım testler pozitifti 1 hafta önce sonra negatife döndü 2 gün sonra bende acile gittim kimyasal dedi drKız bişe kalmamıs varmı belirtin fln
Tatlım enfeksiyon olabilir ve bu durum bebeğin tutunmasına da engel olabilir yeşil renk iyi değil sen adetinle birlikte dr a git fitil ve ilaç verir belki eşine de kullanması için ilaç verirBende de yok kuzum hep yeşil varsa da anlamadım gitti bi terslik var
Kız meme ucunda hassasiyet varsa kesin hamilelikEvet sultanın dediği gibi yeşilse sıkıntı olabilir, dikkat et
Bende bişey yok tatlım yaa, belirgin tek şey meme uçlarında hassasiyet, hiç geçmedi.. ki bende asla olmaz çatlatma iğnesi den sonra da, regl öncesinde de.. hayırlısı diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?