- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #6.241
Kuzum hala adet olmadım doktora gittim hiçbir sorun gözükmüyor kist falan da yok yumurtaların da kaliteli dedi ama mevsimsel dediNaptın canım son durumun ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum hala adet olmadım doktora gittim hiçbir sorun gözükmüyor kist falan da yok yumurtaların da kaliteli dedi ama mevsimsel dediNaptın canım son durumun ne?
Demek ki herkes de farklı semptom gösteriyor olabilir benim hep öyledirBende tam tersi biliyorum yumurta catlayınca akıntı baslar canım
kuzum benimde 7 gün var insallah guzel haberler alirizYok kız Batı beklicem daha 6 gün var
Benimde akintim hafif artista son 1 haftadir ama gebelik belirtisimi bilememBende tam tersi biliyorum yumurta catlayınca akıntı baslar canım
Ama sivi akinti degil hic benim sarimsi beyazimsi gibiBende tam tersi biliyorum yumurta catlayınca akıntı baslar canım
Yok direk kan verdim sonra evde boşta bı tane test vardı sinirimi bozuyodu dedik en iyisi yapimde atım çöpe evde durup canımı sikacana dedim adet günü öyle kaset testte çıktı çizgi sonra kan verdim 158 çıktı ben şok ben iptal olduYok onu demiyorum kan testi 2.92 çıkınca ondan önce idrar testi yaptın mıydı.. känd çıkmayan idrrada çıkma diye biliyorum da ondan sordum
Yok kuzum daha o asmaaya gecmedik doktor ilaç verdi bana inofolic combi nöbetçi eczane buldum saat 9 da aricaklar gidip alcam eczaneden eğer gebelik olmazsa 3 ay içinde öyle takibe alçak herhal henüz bişi demedi banaİğne fln yoktu dimi iğne etkisi fln değil kuzum
Kız amin amin de henüz benim durum da belli değil ki daha 6 var bataAyy darısı benim basıma ya 11 mayıs doğgum günüm ya benimde
Bence çatladı bu YunisSıcağı sıcağına geldim yorum yapın bakalım çatlama başlamış mı sizce? Sanki koyuluk azalmaya başlamış gibi @dceke @Random3 @sultansultan90 M MavimireslMy_Moonlight06
Elif_edanur_61_61 @Mrs Electrical Engineer ve diğer kızlar
Yok canım bize bayram yok malesef eşim uzman jandarma çalışacak bayramda bende evde tek tek takılıcam işteNeler yapiyosunuz kizlar bayram telasindamisiniz
Ay ins bebistir eltime attım heycanlandi tutturdu özele gidek kan verekYok ya kistle hcg hormonunun ne ilgili var tatlim bebistir bi![]()
Öyle deme ya benim de ağrım varBende umudumu kaybettim şu ağri beni bi korkuttu sanki
Yaaaaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallahYok direk kan verdim sonra evde boşta bı tane test vardı sinirimi bozuyodu dedik en iyisi yapimde atım çöpe evde durup canımı sikacana dedim adet günü öyle kaset testte çıktı çizgi sonra kan verdim 158 çıktı ben şok ben iptal oldu![]()
Ben bu ay bir garip oldum nasıl desem akıntım çok oldu yumurta akı gibi uzayan cinsinden birde kasıklarımda sanki her an adet olacak gibi snacim oldu mide bulantısı da oldu ara ara ama hala adet olcakmiskm gibi sancım var ve akıntım devam ediyor beyaz gene geliyo seyirmeler kasılmalar öyle işte aklimd akalanlar bunlar balım ama bu ay ilk defa 2 kere yumurta akı uzayan şekilde geldi biri dün geceden beri geliyordu akşam gene değerlendirdim oburudu 15.ci gün geldi degerlendirmistim 14 ve 16 ci gunuBen de gördüm hafif çizgi inşallah vardır. Benim de bata 6 gün var belirtiniz var mıydı
Ay amin inşallah balimmmmmkuzum benimde 7 gün var insallah guzel haberler aliriz
Kız ilk defa böyle çıktı kuruma çizgisi hiç olmazdı bende ama varmı yokmu gorcem 6 gün sonrayaBenim gecen gun böyle cikti kuzum ama digerleri negatif ciktiinsallah pozitif tir senin
Balım bu tek test ve anind aboyle çıktı öbürü negatifti ama guvrnemedim batı beklicem mecburKuzu 2 testtede pozitif mi cikti![]()
Canim nasil anlatsam sezeryan yerimin sol tarafina sanki bisey batiriyolar icten o sekilde bi agri normal kasik agrisi degilÖyle deme ya benim de ağrım var
Yaaaaa çok sevindim canım benim hayırlı olsun inşallah![]()
Benimde az bişi ütüm vardi onlari hallettim cocuklari yikadim bu yani ara ara da uyuyorumYok canım bize bayram yok malesef eşim uzman jandarma çalışacak bayramda bende evde tek tek takılıcam işte![]()
Benimde öyle cikmisti bekle bence cikacak insallah aşkomBalım bu tek test ve anind aboyle çıktı öbürü negatifti ama guvrnemedim batı beklicem mecbur![]()