- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #6.081
Benimki de bu ay bir alem anlamadim valla. Bizden bu ay birşey olmaz gibime geliyor kuzumBu ay istikrarlıyım bebişim. Adam nefes alsın yeter ben her şeyi halledeceğim
Evet canım gördüm işaretlemesen de bariz belli zatenHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
İnşallah kuzumm aminnÜzülme kuzum... Hem ben ne yazmışım Mayıs ayı için umutluyum yazmışım demekki mayis hepimizin ayı olacak hayırlısı ise olsun
Kuzum benim genelde akıntım olunca bir gün. Sonra falan yumurtlama oluyor , sen değerlendir mutlakaKızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Yumurta akı kıvamında akıntı gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor. Benim 3 gündür bu şekilde akıntım devam ediyor. Ovulasyon yapmadığım için bilemiyorumda.Venev M MiuLego partalina_ Papatyamveben-Mavi Pembeyuvam
Canım yumurtlama sürecine girdin mi hafiften akıntı başlıyor ama kıvamlı uzayan akıntı çatladığını gösteriyor diye biliyorum sen değerlendir bu günleri ne olacağı belli olmaz. Bak ben 2 gündür pik görüyorum yarına ne olur bilmem. Hatta geçen ay kıvamlı akıntı geldikten sonra benim test silikleşmiştiKızlar ovulasyon testi yapan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Yumurta akı kıvamında akıntı gördükten kaç gün sonra yumurtlama oluyor. Benim 3 gündür bu şekilde akıntım devam ediyor. Ovulasyon yapmadığım için bilemiyorumda.Venev M MiuLego partalina_ Papatyamveben-Mavi Pembeyuvam
Kız ben işi şans abirakmadim gün boyu gelen akıntı yüzünden bir daha yumurtluyorsam biri tutmazsa öbürü bari tutsun hesabı yaptım değerlendirdim sahuru bekliyorumCanım yumurtlama sürecine girdin mi hafiften akıntı başlıyor ama kıvamlı uzayan akıntı çatladığını gösteriyor diye biliyorum sen değerlendir bu günleri ne olacağı belli olmaz. Bak ben 2 gündür pik görüyorum yarına ne olur bilmem. Hatta geçen ay kıvamlı akıntı geldikten sonra benim test silikleşmişti
Kuzum 3 gündür ara ara devam eden akıntım vardı. Bugün bayağı bir yoğundu. Aslında 10. Gün ama erken yumurtlama olabilir belki. Perşembe ve bugün değerlendirdik hayırlısı bakalımCanım yumurtlama sürecine girdin mi hafiften akıntı başlıyor ama kıvamlı uzayan akıntı çatladığını gösteriyor diye biliyorum sen değerlendir bu günleri ne olacağı belli olmaz. Bak ben 2 gündür pik görüyorum yarına ne olur bilmem. Hatta geçen ay kıvamlı akıntı geldikten sonra benim test silikleşmişti
Hoşgeldin Gülten9 nisan sat. 2. Ay olcak istiyoruz. Allah isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Enaaaaammm MashaAllah ne o bebiş mi ooooKızlar size bir resim Atacan daha önce hiç çıkmadı böyle ilk defa çıktı silik bir cizgia va rhep soktum kaseti
Ben gordummm gordummmmmBurda bişi görüyor musunuz
Sen kiizimdada öyle akıntı oluyor demiştinAğzımızı bal yesin göbeğinizi bebiş tekmiklesin hepimizin Hemi kızlar içimde tuhaf tuhaf şeyler oluyo bugün daha yumurta akı gibi akıntı geliyo haydi hayırlısı yavAllah'ım eğer varsa bebek bana güzel doğum gün hediyesi olacak
Normalde testte çıkınca kanda da çıkması lazım sen bu sonuçtan önce test yapmış mıydın kızında?3 kala tekrar edicem testi ona göre kan versem diyorum kızımda da 4 kala kanda 2.92 ciktiydi çok üzülmüştüm o yüzden beklim demi
Bir bilsemmmmmmmEnaaaaammm MashaAllah ne o bebiş mi oooo
Yaptırdım negatifti 2.92 çıkmıştı bat tan 4 gün önce sonra bat günü 158 çıkmıştıSen kiizimdada öyle akıntı oluyor demiştin
Normalde testte çıkınca kanda da çıkması lazım sen bu sonuçtan önce test yapmış mıydın kızında?
Kızlar beni oldürücek..ama bence hemen kan verme bekleHemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
Bekliyorum bende nolur nolmaz çok üzülüyorum sonra adete 4 kal 2.92 çıktı kızımda sonra adet günü 158 çıktı o 4 gün ne üzülmüştüm tahmin edersinizKızlar beni oldürücek..ama bence hemen kan verme bekleçunki sen benim gecen ay testlerini görsen diyersin aaa kesin hamilesin..ama olmadı işte..umutlanma kuzum.Sabırla bekle..belkide bebiş var orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?