Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama sürecine girdin mi hafiften akıntı başlıyor ama kıvamlı uzayan akıntı çatladığını gösteriyor diye biliyorum sen değerlendir bu günleri ne olacağı belli olmaz. Bak ben 2 gündür pik görüyorum yarına ne olur bilmem. Hatta geçen ay kıvamlı akıntı geldikten sonra benim test silikleşmişti

Kız ben işi şans abirakmadim gün boyu gelen akıntı yüzünden bir daha yumurtluyorsam biri tutmazsa öbürü bari tutsun hesabı yaptım değerlendirdim sahuru bekliyorumgeceden beri uzayan akıntı gelince hani dedim nolur noolmazzzzz Nasrettin hoca misali ya tutarsa

Test belki yanıltır felan dersime çalışayım dedim azginliktan değil ha işi şansa birakmim daaa çamaşıra bile öyle akıntı gelmesi normal mi sizce belki 2 kere yumurtladim bu ay

Kuzum 3 gündür ara ara devam eden akıntım vardı. Bugün bayağı bir yoğundu. Aslında 10. Gün ama erken yumurtlama olabilir belki. Perşembe ve bugün değerlendirdik hayırlısı bakalım

Sen kiizimdada öyle akıntı oluyor demiştin

3 kala tekrar edicem testi ona göre kan versem diyorum kızımda da 4 kala kanda 2.92 ciktiydi çok üzülmüştüm o yüzden beklim demi
Normalde testte çıkınca kanda da çıkması lazım sen bu sonuçtan önce test yapmış mıydın kızında?

Kızlar benim beyaz akinti adetten önce hep oluyor yani yumurtlamada bi oluyor adete yakın bi daha oluyor Neden acaba

Ya kızlar bişey sorcam ben ovülasyon testine başlıcam bu ay benim adetim 25,26 güne bir olur döngüm o şekilde. Eskiden 28 güne birdi düğünüm tam adet tarihime denk gelince adet geiktirici kullandım 1 haftaya yakın balayından 3 gün sonra bıraktım 2 gün sonra hemen adet oldum . 26 , 25 güne bir olmaya başladım. Yumurtalma günlerim haliyle değişti yada değişirmi tam emin olamıyorum. Şimdi hemen adetten sonra oluyorum hesapladığımda yumurtlamayı . Ama ben hiç ağrı akıntı bişey hissetmiyorum 1 ay boyunca zaten enfeksiyondan dolayı sürekli olarak akıntım var bazen yeşil bazen de beyaz süt beyazı . Nasıl ayırt edebilirim sürekli var . Başka nasıl ayırt edebilirim yani yumurtlamayı . 3 aydır dinliyom kendimi ama hiç anlamayamadım

Hemen çıktı saskinimmmm hiç olmaz bu bende yoksa yoktur yani kimyasalda bile çıkmadı dusun bak bide buna işaretledim daha erken bence ya kan için sevinemiyorum bile döndüm kaldim
Kızlar beni oldürücek..ama bence hemen kan verme bekleçunki sen benim gecen ay testlerini görsen diyersin aaa kesin hamilesin..ama olmadı işte..umutlanma kuzum.Sabırla bekle..belkide bebiş var orada

Kızlar beni oldürücek..ama bence hemen kan verme bekleçunki sen benim gecen ay testlerini görsen diyersin aaa kesin hamilesin..ama olmadı işte..umutlanma kuzum.Sabırla bekle..belkide bebiş var orada
Bekliyorum bende nolur nolmaz çok üzülüyorum sonra adete 4 kal 2.92 çıktı kızımda sonra adet günü 158 çıktı o 4 gün ne üzülmüştüm tahmin edersiniz şimdi de kayiplarimi düşününce beklim yav ben diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…