• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzımızı bal yesin göbeğinizi bebiş tekmiklesin hepimizin Hemi kızlar içimde tuhaf tuhaf şeyler oluyo bugün daha yumurta akı gibi akıntı geliyo haydi hayırlısı yav 🥰🥰🥰🥰🥰Allah'ım eğer varsa bebek bana güzel doğum gün hediyesi olacak
Ayy darısı benim basıma ya 11 mayıs doğgum günüm ya benimde

Günaydın kızlar.Bu ay edilen dualarımız..kılınan namazlarımız..tutulan oruclarımız kabul olunsun.Şükür bu günüme.Allahın bir bildiği vardır elbet.Sen bana çocuk vermesen bile..ben senden razıyım.Allah bizleri sevindirsin😘😘😘
Günaydın kuzum aminn bitanemm insallah rabbim bizi sevindirsn

Ayy var valla saglıkla gelsin ins belirtin varmıydı
Ay amin amin canım düşükle sonuclanmaz yine ya kız adete iki gün kala baş dönmesi yaşadım birkaç defa bel ağrısı ve sol tarafım böbrek kısmının altı ağrı giriyordu ve kasiklarim ağrıyordu göğüs şişkinliğim her adette olduğu gibi 2 gün öncede şişti ve ağrımaya başladı yani bunlardı ama zaten her adet olacagjm zaman tüm hamilelik belirtilerini yaşarım yani sadce baş dönmesini yaşamıyorum oyuzden umutlandım allahim isteyen herkese nasip eder insallh 🤲🤲😀😇

Tatlım işte normalde memelerle ilgili bişey yaşamıyorsan bu çok iyiye işaret çünkü sen ilaç falan da kullanmadın. Allah'ım hadi inşallah gelsin şu bayram şekerleri ❤️

Evet herkes farklı yaşıyor regl öncesi belirtileri, bende hiçbi değişiklik olmaz ama ben iğnelere falan yoruyorum tabii çok umutlanmıyorum. İnşallah öyledir ❤️
Bi tarafımdan element uyduruyor gibiyim de değilim gibi de 🤓 resmen kör kuyularda testsiz kaldım 😅😅

Eklentiler

• 24CE2A1D-697B-4403-899C-A4D03CAF4490.jpeg
    24CE2A1D-697B-4403-899C-A4D03CAF4490.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 91C2254F-D3F7-468B-9217-896F28449954.jpeg
    91C2254F-D3F7-468B-9217-896F28449954.jpeg
    239,2 KB · Görüntüleme: 43
Back