Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnshaAllah çok beklemezsin bebiş gelir bu ay
Ay umarim ya bu ay umitliyim cunku adettwn hemen sonra yumurtlama belirtilerim basladi 10 gün sürdü 6 sürüyordu normalde hemen ardindan belirtiler basladi seffaf uzayan akıntım ve diger bütün belirtiler başladı vee calismalara hemen baslamistik 2 gunde bir ama bugun yone agrilarim var bel sirt kasik ağrısı ateş basmasi iste hepsi anlamadim umarim tutar doktora gittigimde folikul yok demisti 1 hafta once de çatlamış da olabilir bilemem dedi degisik ben mi bilcem hehehehehe nese ins tutar ya

O da yorgun geliyordur işte sıkıntısı oluyordur ne bileyim biz de neticede her an boncuk dağıtmıyoruz belki sen de hassassın ve ekstra ilgi bekliyorsun. Eşin düzen seviyor o zaman valla bazen bana benimki de şu niye burda değil diyor benim yapabildiğim bu gel sen yap diyorum yatıyor aşağı napalım yani olduğu kadar şu Ramazan çıksın bi hayırlısıyla bayram girsin şenlenirsiniz

Bence çok güzel değerlendirmişsin nasibinde de var ise tutacaktır Allah'n izni ile

Bence çok güzel değerlendirmişsin nasibinde de var ise tutacaktır Allah'n izni ile
Yaa umarim doktor bakti Normal dedi hani kist mist yok ama adetten hemen sonra yumurtlama olduysa buna cok sasiricam genelde olmamasi lazim hemen ama işte adetim 10 gun sürdüğü icin emin olamiyorum normaldede gec adet oluyorum ama bu defami hissettim sanki yumurtlamayi hala daha agrilarim var catladiysa da burdan goremeuiz diyor doktor catladi bittimi anlamadjm ki degerlendirdik o ayrida insan merak ediyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…