- 25 Temmuz 2019
- 799
- 337
- 103
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.841
9 nisan son baslama tarihi 17 mayis da baslicak eger hamile kalmazsam 1 aydirda bebek yeni deniyoruz yani sagolasin cokHoşgeldin zeliscimtabiki eklerim ..
Son adet tarihin başlama tarihi 7 Nisan mi? Ne zamandır deniyorsun bebiş için ?
Bence iyi değerlendirmişsin , adetten sonra hemen yumurtlama olabiliyor tabi böyle olan çok var.. demekki gelmiş çatlamış İnshaAllah.o bebiş olmuştur şimdide yavaş yavaş belirtiler geliyordur
Ben ilk dedim burda teleqram olsun diye..ama cevab veren olmadı((instaqram bile ola bilirOlur vallaaa
Bende düşünüyorum bir tek ben ağlıyorum her şey içinOyyyyy kuzummm ağlama niye yaaa.. belki bir sıkıntısı vardır ne bilem neden asık ki yüzü?
Üzülme canım ya 7 ay duzeldiyse belki bu aralar birşey takılmıştır kafasına, sen tabi daha iyi bilirsin kocan senin ama neden asislinki yüzü diye düşünüyorum..
Sen de haklısın tabi insanin gerçekten modu düşüyor böyle ama üzme kendini konuş derdi ne imiş konuşmasında da büyüyor işler ya.
İnshaAllah gebesindir ondan ağlıyorsundur. Ben de dün mutfak temizliğine ağladım bildiğin is bitmiyor diye hahahaha benim de sinirlerim bozuk sanırım normalde ağlanacak şey değil yani
Sağ salim gelsin miniğimizDoktorum dört haftalık diyo ama uygulamadan son adetimi girdiğimde 5 haftalık çıkıyo canım anlamadım doktora gidince öğreniriz artık
Hahahahsdhd bende bende varımm herşeye ağlayannBende düşünüyorum bir tek ben ağlıyorum her şey için
Özelden atıyoruz instagramları canımBen ilk dedim burda teleqram olsun diye..ama cevab veren olmadı((instaqram bile ola bilir
Uyyy sende bebeğims in o zaman yerim sizi kızlarBende aynı yaştayım
Rica ederim canım nedemek hepimiz içi açtım bu topiği elbette seve seve ilgileniyorumŞey bat 17 mayis olcak birde 1 aydir bebek dusunuyoruz yeni basladik tak ederim geri döndüğün icin
Tamam yazıyorum sanaÖzelden atıyoruz instagramları canım
En iyisi galiba hiç takip yapmamk ve beklemediğin anda gelmesiBenim çok karışık canım ya düşükten sonra benim düzenim komple değişince normal olarak yumurtlama günlerimde değişiyodu bu ayda takibi hiç yapmadığı dan ne zman yumurtladığımı da bilmiyordum ama normal düzenine göre 5 gün geçtiğinde öğrendim tahmini yumurtlamanın13. Günü
Yaaaa
Hoşgeldin
İnshaAllah çok beklemezsin bebiş gelir bu ay9 nisan son baslama tarihi 17 mayis da baslicak eger hamile kalmazsam 1 aydirda bebek yeni deniyoruz yani sagolasin cok
Olabilir bu bir ihtimal adeta yakınsin o zaman oluyor yada adet günü bazende adet geçince olur yerleşme İnshaAllah bebiştendir.Ben yerleşme kanaması mı yaşıyorum acaba canım ya 2 gündür kahverengi akıntım var damla damla bugün birazcık çoğaldı ama adet gibi değil
Oldum canım Nisanın 4 ünde bitti galibaOlabilir bu bir ihtimal adeta yakınsin o zaman oluyor yada adet günü bazende adet geçince olur yerleşme İnshaAllah bebiştendir.
Senin sat niye öyle geç Nisan'da adet olmadın mı canım ?
Canım bat ne zaman senin bende de dün akşam iki defa oldu kahverengi akıntı başka da olmadıBen yerleşme kanaması mı yaşıyorum acaba canım ya 2 gündür kahverengi akıntım var damla damla bugün birazcık çoğaldı ama adet gibi değil
He tamam şimdi anladım doğru mart sonu olmuş ya ondan değil mi senin baya yakın İnshaAllah adet olmazsin ne zaman başladı lekenme?Oldum canım Nisanın 4 ünde bitti galiba
4_5 mayıs gibi canımCanım bat ne zaman senin bende de dün akşam iki defa oldu kahverengi akıntı başka da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?