- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.821
Daha da kırmızılaştı. Geçen ay çok silikti ya ümitlenmicemmmmOda olabilir başka şeyde olabilir
Hepinizi çok kalpten sevdim ben ya şimdiye kadar neden üye olmadımAyy caniim benim kız kardeşimin yaşındasın ne tatlıbende 33
Haaaa böyle pozitif düşünmene sevindim bak o ayrıOlmamış vallabu sefer de her hafta doktora giderim artık kapısında yatarım. Eşime diyorum ki az önce sen bakma bu test sonucuna, ben hamileyim diyorum. Biliyorum diyor napsın garibim
Aynen öyle kuzucummm İnshaAllah çok beklemiyceksin gör bak fazla sürmeyecek stress yapma yeterki stress gerçekten erteliyorAllaha inancım tam hiç bi zaman ümitsiz değilim . Sadece çok zor bi dönemden geçtim. Ama burda yıllarca bekleyenleri görünce halime şükretttim daha çok acı çekenler çok bekleyenler var benim onların yanında yaptığım ümitsizlik günahtır dedim. Sabır etmesini bilez belki çok beklicez ama enimin bi yerden sonra çiçekler açacak bahçemiz
Bomba gibiyim mayıs ayı beni beklesinAynen öyle kuzucummm İnshaAllah çok beklemiyceksin gör bak fazla sürmeyecek stress yapma yeterki stress gerçekten erteliyor
Şuan çok üzüldüm canım rabbim ne eylerse güzel eyler ama işte insan da olmayınca istiyo biliyorum yaşadım ben bebeğin kaybını da yaşadım sürekli onlar geliyo aklıma mesela tedirgin oluyorum bende doktora gittim geçen aylarda hormon testi yaptırdık bişey çıkmadı bende şükür sende yaptır deneyin yine yine olmassa eşine bi baktır canım herşeyin çözümü var bu devirde vallahi ve kendine çok güzel bi doktor bul beni. Doktorumla ben wpdan bile görüşüyorum şuan memleketteyim sürekli konuştum mesela sorularını yanıtlıyor ve aşırı moral veriyordu daha bebeğim olmadan kontrollerde bizi çok rahatlatıyordu tavsiye ederim canım9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .
Bende aynı yaştayımOyy daha cok kucuksuntam dogurgan yaşlarındasin olur biran önce sknti stres yapma
Ya ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımızaŞuan çok üzüldüm canım rabbim ne eylerse güzel eyler ama işte insan da olmayınca istiyo biliyorum yaşadım ben bebeğin kaybını da yaşadım sürekli onlar geliyo aklıma mesela tedirgin oluyorum bende doktora gittim geçen aylarda hormon testi yaptırdık bişey çıkmadı bende şükür sende yaptır deneyin yine yine olmassa eşine bi baktır canım herşeyin çözümü var bu devirde vallahi ve kendine çok güzel bi doktor bul beni. Doktorumla ben wpdan bile görüşüyorum şuan memleketteyim sürekli konuştum mesela sorularını yanıtlıyor ve aşırı moral veriyordu daha bebeğim olmadan kontrollerde bizi çok rahatlatıyordu tavsiye ederim canımbu arda aynı ayda evlenmişiz bende Ağustos 2021 de evlendim
Aşırı halsiz aşırı miğde yanmaamla arada kasık ağrılarımla yola devam canımYa ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Senin nasıl gidiyor hamilelik
Adetin geciktikten sonra mı öğrenmiştin kuzum sen ne kadarlıksınız şuanAşırı halsiz aşırı miğde yanmaamla arada kasık ağrılarımla yola devam canım
Evet bence de umitlenme sal gitsin ya bayrama konsantre olDaha da kırmızılaştı. Geçen ay çok silikti ya ümitlenmicemmmm
İnşallah alırsınız canım benim en içten dileklerim benimde bu sizi de bi hamiş yaparsam tamamdırYa ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Senin nasıl gidiyor hamilelik
Canımm biz de seni çok sevdikHepinizi çok kalpten sevdim ben ya şimdiye kadar neden üye olmadım
Doktorum dört haftalık diyo ama uygulamadan son adetimi girdiğimde 5 haftalık çıkıyo canım anlamadım doktora gidince öğreniriz artıkAdetin geciktikten sonra mı öğrenmiştin kuzum sen ne kadarlıksınız şuan
Benim çok karışık canım ya düşükten sonra benim düzenim komple değişince normal olarak yumurtlama günlerimde değişiyodu bu ayda takibi hiç yapmadığı dan ne zman yumurtladığımı da bilmiyordum ama normal düzenine göre 5 gün geçtiğinde öğrendim tahmini yumurtlamanın13. GünüAdetin geciktikten sonra mı öğrenmiştin kuzum sen ne kadarlıksınız şuan
Veeee sonuç hamilesinnnkafaya takan bi insanım acaba şöyle mi acaba böyle mi geçen aylarda daha yumurtlama vakti gelmeden gebelik testi alıyodum pahalı pahalı erken gebelik testleri herkes bi daldan o ay hamile kalıcaksın diyodu gerçekten de doğruymuşbu ay söz verdim ne ovulasyon testi yaptım ne de gebelik testi aldım elimizden geldikçe iki günde bir ilişki yaşamaya çalıştık her gün girmek spermin yeterliliğini azaltır dedi doktorum boşa yani her gün ilişki ama bu seferde yumurtladığımı hissetmedim
Şey bat 17 mayis olcak birde 1 aydir bebek dusunuyoruz yeni basladik tak ederim geri döndüğün icinGördüm canım mesajını sana yazdım geri bana yazarsan sorduğum bileti hemen ekleyeceğim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?