Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 5 gün var.. Tekrar bi ovulasyon yapayim dedim baya koyu. Geçen ay adete yakın çok silikti. Yeniden yumurtlama olabilir mi adete yakın? Bebiştir diye ümitlenmek istemiyorum sonra çok üzülüyorum

Eklentiler

• 16513257441802875302785565945175.jpg
    143,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 16513259054663949216271097456567.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 24
Aynen öyle kuzucummm İnshaAllah çok beklemiyceksin gör bak fazla sürmeyecek stress yapma yeterki stress gerçekten erteliyor

Şuan çok üzüldüm canım rabbim ne eylerse güzel eyler ama işte insan da olmayınca istiyo biliyorum yaşadım ben bebeğin kaybını da yaşadım sürekli onlar geliyo aklıma mesela tedirgin oluyorum bende doktora gittim geçen aylarda hormon testi yaptırdık bişey çıkmadı bende şükür sende yaptır deneyin yine yine olmassa eşine bi baktır canım herşeyin çözümü var bu devirde vallahi ve kendine çok güzel bi doktor bul beni. Doktorumla ben wpdan bile görüşüyorum şuan memleketteyim sürekli konuştum mesela sorularını yanıtlıyor ve aşırı moral veriyordu daha bebeğim olmadan kontrollerde bizi çok rahatlatıyordu tavsiye ederim canımbu arda aynı ayda evlenmişiz bende Ağustos 2021 de evlendim

Ya ne güzel tesadüf olmuş. Dediğin gibi çok iyi bi doktor bulup sonrası için dua etmekten başka çaremiz yok inşallah sağ salim alalım kucağımıza
Senin nasıl gidiyor hamilelik

Adetin geciktikten sonra mı öğrenmiştin kuzum sen ne kadarlıksınız şuan
Benim çok karışık canım ya düşükten sonra benim düzenim komple değişince normal olarak yumurtlama günlerimde değişiyodu bu ayda takibi hiç yapmadığı dan ne zman yumurtladığımı da bilmiyordum ama normal düzenine göre 5 gün geçtiğinde öğrendim tahmini yumurtlamanın13. Günü

Veeee sonuç hamilesinnn MashaAllah..

Neden ne ovulasyona bakmış nede başka bir telaş işte ve iki günde bir ilişki kızlar bundan bahsediyorum huuuuuuuu gonşuuuuuuu sesim geliiiiimiii acaba oralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…