İnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adam
Yani bende o eve geldiginde yüzü gülsün istiyorum 3-4 gündür bu sekilde yine o oyle yapinca sanki ben ona bisey yapmisimda trip surat yapiyomus gibi bana kendim rahatsiz oluyorum.. ve yazdim ona ben evde güleryüzlü bir eş istiyorum kusura bakma sen böyle devam ettikce bir tane daha cocuk düşünmüyorum diye neyse valla cok duygusalim sinirlerim cok bozuk oturdum sinirden agliyorum