• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adam🤷🏼‍♀️ Yani bende o eve geldiginde yüzü gülsün istiyorum 3-4 gündür bu sekilde yine o oyle yapinca sanki ben ona bisey yapmisimda trip surat yapiyomus gibi bana kendim rahatsiz oluyorum.. ve yazdim ona ben evde güleryüzlü bir eş istiyorum kusura bakma sen böyle devam ettikce bir tane daha cocuk düşünmüyorum diye neyse valla cok duygusalim sinirlerim cok bozuk oturdum sinirden agliyorum
Bak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyeti 😏 eşini seviyorsun be bu durumu bi şekilde tolere ediyorsun ama bir yere kadar. Ben 2. Ciye ödüm koparak giriş yapıyorum sen 3. Cüye gayet isteklisin maşallah. Gücün var mı önemli olan o. Sadece erkekler yani en azından benim kocam böyle dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanıyorlar çocuk gibiler

Benim arada sağlı sollu batar gibi sızılar oluyor, hele dün bir anda sag kasığıma 2-3 sn süren çok şiddetli bi batma oldu. Bazen adet olacak gibi hissediyorum bazen hiç birşey yok bende anlamadım ya zateb ümidim de yok neredeyse bir hafta olmuş yumurtlama göreli ama geçen ayki hevesim hiç yok ya. Geçen ay günler geçmek bilmiyordu 😂
Bence böyle daha iyi zaten canım heveslenince hiçbir şey olmaz bilirsin yemek yapma olsun makyaj olsun ne konu olursa olsun heveslendimmi o işin şeyi çıkar 🤣🤣🤣🤣

Kuzum bankacı ve normal şubede değiller anakasada para sayıyorlar kısacası hayvan gibi yoruluyorlar hafta sonları da müzik yapıyor haliyle haftasonu mesaisine denk gelince adam bitiyor üzülüyorum ama napayım tek başıma yapamayacağıma göre o uzansın salsın kendini yeter 😂
Hahahahahah ama o uzaninca olmazki 🤭🤭 sen uzanman lazim ya 🤣🤣🤣:KK70::KK70:

Yakında bunlar bize buzlukta sperm dondurtacak yaaa sonra kendi kendimize aşılama yapicaz 🤣🤣🤣🤣🤣

😍😍😍😍😍 barizzz var masallah canımm belirtilerini sürecini anlat bize
Adetimden bir hafta on gün kadar önce ağrılarım başladı adet olucakmisim gibi onun dışında bacaklarımda sizi vardı goguslerimde koltuk altlarima doğru ağrı ve çok sık ateş basması oluyordu adet tarihimden iki gün geçti bugün beş gün önce bile test yapmıştım negatif çıkmıştı bugün sabah yapınca silik çizgi çıktı az önce hastaneden geldim beta HCG 59 daha çok yeni sanirim

Bak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyeti 😏 eşini seviyorsun be bu durumu bi şekilde tolere ediyorsun ama bir yere kadar. Ben 2. Ciye ödüm koparak giriş yapıyorum sen 3. Cüye gayet isteklisin maşallah. Gücün var mı önemli olan o. Sadece erkekler yani en azından benim kocam böyle dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanıyorlar çocuk gibiler
Gücüm var gerckten şunuda soyleyebilirim benim eşim benim onu sevdiğim den daha cok seviyor bende eşimi seviyorum ama o bana karşı daha farkli.. uzun zamandir Düzelmisti aslinda o öyle bi adam yapisi geregi ama sevgisini güleryüzünü bize karsi gostermesi gerek 2 gundur tripli gibi kafasina göre bende biraz kizdim ona gece yataga yattik sacimi okşuyor öpüp kokluyor bunlari bile yapmazdi baya ilerleme kaydettim ama bugun ne askim ne canim ne cicim yani dengesiz belki ben duygusalim bilmiyorum.. Herzaman4/4 luk bende olamam belki bende ona surekli ilgi gosteremem ama 3 günde ilgisiz gibi ne davranirim ne davransin isterim.. Zaten kavgamizda bu sekilde cikti ben evde guleryuzlu ilgili bi eş istiyorum eğer bunlari saglayamayacaksa ben ayrilmak istiyorum dedim ama günlerce agladi.. mizacını degistirmesi gerek ben onun icin fedakarlık edip cok istiyor diye cocuk bile yapmaya karar verdim heveslendim ama onunda dengeli bi insan olmasi gerekir

Gücüm var gerckten şunuda soyleyebilirim benim eşim benim onu sevdiğim den daha cok seviyor bende eşimi seviyorum ama o bana karşı daha farkli.. uzun zamandir Düzelmisti aslinda o öyle bi adam yapisi geregi ama sevgisini güleryüzünü bize karsi gostermesi gerek 2 gundur tripli gibi kafasina göre bende biraz kizdim ona gece yataga yattik sacimi okşuyor öpüp kokluyor bunlari bile yapmazdi baya ilerleme kaydettim ama bugun ne askim ne canim ne cicim yani dengesiz belki ben duygusalim bilmiyorum.. Herzaman4/4 luk bende olamam belki bende ona surekli ilgi gosteremem ama 3 günde ilgisiz gibi ne davranirim ne davransin isterim.. Zaten kavgamizda bu sekilde cikti ben evde guleryuzlu ilgili bi eş istiyorum eğer bunlari saglayamayacaksa ben ayrilmak istiyorum dedim ama günlerce agladi.. mizacını degistirmesi gerek ben onun icin fedakarlık edip cok istiyor diye cocuk bile yapmaya karar verdim heveslendim ama onunda dengeli bi insan olmasi gerekir
Ne kadar da güçlüsün sen ama 🥹

Back