- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.801
Olmam vallaSen adam olmazsın yaaa bayram şekeri almaya çık acillerdee bul kendini ohhh İnshaAllah şu bebiş geliyordur da bu bağımlılıktan kurtarır seni
Ya sana şöyle söyleyim disardan eve girecek ya kapinin önünde ayakkabilar karışmıştır misal cocuklar surekli inip cikiyolar yada ben disardan gelmisimdir cikarmisimdir ayakkabimi duzeltmemisimdir iceri almamisimdir ona kizar evde surati asık otururBak istediğin ne kadar basit bir şey Güler yüz ne zahmeti var ne maliyetieşini seviyorsun be bu durumu bi şekilde tolere ediyorsun ama bir yere kadar. Ben 2. Ciye ödüm koparak giriş yapıyorum sen 3. Cüye gayet isteklisin maşallah. Gücün var mı önemli olan o. Sadece erkekler yani en azından benim kocam böyle dünyanın kendi etraflarında döndüğüne inanıyorlar çocuk gibiler
Oyyyyy kuzummm ağlama niye yaaa.. belki bir sıkıntısı vardır ne bilem neden asık ki yüzü?İnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adamYani bende o eve geldiginde yüzü gülsün istiyorum 3-4 gündür bu sekilde yine o oyle yapinca sanki ben ona bisey yapmisimda trip surat yapiyomus gibi bana kendim rahatsiz oluyorum.. ve yazdim ona ben evde güleryüzlü bir eş istiyorum kusura bakma sen böyle devam ettikce bir tane daha cocuk düşünmüyorum diye neyse valla cok duygusalim sinirlerim cok bozuk oturdum sinirden agliyorum
Bugun durup durup aglayasim geliyo aksama iftara misafirlerim var acil toparlanmam lazimNe kadar da güçlüsün sen ama
Herşeyden önce annesin ve mükemmel güçlü bi kadınsın . Ben eşimin morali bozulsa kavga çıkarıyorum hiç sevmem suratı asık insanı çünkü ben gülünç biriysem karşımdakini de öyle görmek isterim . Sen bu karakterde birinde katlanmışsın yıllarca hala da düzeltmek için çabalıyorsun . Bu varya çok güzel birşey kimse savaşmaz böyle birşeyle .. Nolur güçlü kalmaya devam et ablacım . Harika birisinBugun durup durup aglayasim geliyo aksama iftara misafirlerim var acil toparlanmam lazim
Kiz söylüyorum ilgisizlestin bak askim demiyosun vs vs diyorum yok diyo sen bana oylesin ben ondan sana boyleyim diyo guya ben ona ilgi gostermiyomusum ama yakindir ben onun hakkindan gelirim eskiden takmazdim amannn ne halin varsa gör derdim.. o surati asık otursun banane yaa derdimOyyyyy kuzummm ağlama niye yaaa.. belki bir sıkıntısı vardır ne bilem neden asık ki yüzü?
Üzülme canım ya 7 ay duzeldiyse belki bu aralar birşey takılmıştır kafasına, sen tabi daha iyi bilirsin kocan senin ama neden asislinki yüzü diye düşünüyorum..
Sen de haklısın tabi insanin gerçekten modu düşüyor böyle ama üzme kendini konuş derdi ne imiş konuşmasında da büyüyor işler ya.
İnshaAllah gebesindir ondan ağlıyorsundur. Ben de dün mutfak temizliğine ağladım bildiğin is bitmiyor diye hahahaha benim de sinirlerim bozuk sanırım normalde ağlanacak şey değil yani
Ayyyy caniiiiiimmmmm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin zor bir dönem gecirmissiniz İnshaAllah bebişin olucak canım Allah'ın izniyle inancını yitirme nasib meselesi biz denicez ne zaman sa vakti o zaman gelicek zaten9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .
Cok teşekkür ederim canimsin eşimde neşeli disarda arkdaslarina karsi ama eve girince bi degisiyor genelde neyse az bi kendime geleyim doncem size iyiki varsinizHerşeyden önce annesin ve mükemmel güçlü bi kadınsın . Ben eşimin morali bozulsa kavga çıkarıyorum hiç sevmem suratı asık insanı çünkü ben gülünç biriysem karşımdakini de öyle görmek isterim . Sen bu karakterde birinde katlanmışsın yıllarca hala da düzeltmek için çabalıyorsun . Bu varya çok güzel birşey kimse savaşmaz böyle birşeyle .. Nolur güçlü kalmaya devam et ablacım . Harika birisin
Oda olabilir başka şeyde olabilir
Allaha inancım tam hiç bi zaman ümitsiz değilim . Sadece çok zor bi dönemden geçtim. Ama burda yıllarca bekleyenleri görünce halime şükretttim daha çok acı çekenler çok bekleyenler var benim onların yanında yaptığım ümitsizlik günahtır dedim. Sabır etmesini bilez belki çok beklicez ama enimin bi yerden sonra çiçekler açacak bahçemizAyyyy caniiiiiimmmmm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin zor bir dönem gecirmissiniz İnshaAllah bebişin olucak canım Allah'ın izniyle inancını yitirme nasib meselesi biz denicez ne zaman sa vakti o zaman gelicek zaten
Sende iyiki varsın güzel anneCok teşekkür ederim canimsin eşimde neşeli disarda arkdaslarina karsi ama eve girince bi degisiyor genelde neyse az bi kendime geleyim doncem size iyiki varsinizcanimsiniz
Özelden yaz ekleyelim instan varmı canımOlur vallaaa
Hoşgeldin zeliscimBenide eklermisiniz bat 17 mayis olcak ama duzensiz adetlerim oldugundan bir sonraki ayada kalabilir heheh gecen nisandaki adetim biter bitmeaz yumurtlama olurmu birde adetim normalde 6 gun surerdi nisanda ise 10 gun sürdü grc geldigi icin adetim.sonra akabinde de hemen agrilar basladi seffaf uzayan akintim asla olmazdi o oldu işte diger belitilerin hepsini yaşadım doktora gittim gecenlerde folikül yok dedi ama çatlamış da olabilir bilemeyiz buradan anlamayiz dedi gormesi lazimdi birsey varsa yoksa dimi folikasit verdi 5 6 gündür kullaniyorum suandada bacaklarima indi ağrı adet ağrısı gibi düşünün ayaklarımda da üşüme belirtilere bakin degisik birde nisandaki adetim bitince hep iliski oldu 2 gunde bir nisan ortasi 17 nisanda bitti adetim o akdan itibaren belirtiler tuttumu acaba ya bu vakite kadwr iliski oldu ama bilemedim
Ooo daha çok varmış Allah sabır versin canım bekle bekle şiştik vallaBen daha yeni kuluçkaya yatıyorum şekerim 15 Mayıs bat
Ayy caniim benim kız kardeşimin yaşındasın ne tatlıAynen öyle abla 22 yaşındayım henüz bi an önce baktırcam herşeye
Özel msja bak kuzumAllaha inancım tam hiç bi zaman ümitsiz değilim . Sadece çok zor bi dönemden geçtim. Ama burda yıllarca bekleyenleri görünce halime şükretttim daha çok acı çekenler çok bekleyenler var benim onların yanında yaptığım ümitsizlik günahtır dedim. Sabır etmesini bilez belki çok beklicez ama enimin bi yerden sonra çiçekler açacak bahçemiz
Kizzz öyle şeyler deme ulu orta ..Kızlarrrr ben sizleri merak ediyorum yaaa bi süre sonra ekleyelimmi birbirimizi sosyal medyadan fln
Asko ozele gelOlur vallaaa
Mashallah MashaAllah canım o zaman listede bebişi koyalım isminin yanınaTeşekkür ederim isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah gittim hastaneye demin geldim 59 çıktı beta HCG daha çok yeni sanirim
Gördüm canım mesajını sana yazdım geri bana yazarsan sorduğum bileti hemen ekleyeceğim canımKizlar mesajim cok ustte kaldi benide ekleyin bat 17 mayis olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?