Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen adam olmazsın yaaa bayram şekeri almaya çık acillerdee bul kendini ohhh İnshaAllah şu bebiş geliyordur da bu bağımlılıktan kurtarır seni
Olmam valla bu sefer de her hafta doktora giderim artık kapısında yatarım. Eşime diyorum ki az önce sen bakma bu test sonucuna, ben hamileyim diyorum. Biliyorum diyor napsın garibim

Ya sana şöyle söyleyim disardan eve girecek ya kapinin önünde ayakkabilar karışmıştır misal cocuklar surekli inip cikiyolar yada ben disardan gelmisimdir cikarmisimdir ayakkabimi duzeltmemisimdir iceri almamisimdir ona kizar evde surati asık oturur

Oyyyyy kuzummm ağlama niye yaaa.. belki bir sıkıntısı vardır ne bilem neden asık ki yüzü?

Üzülme canım ya 7 ay duzeldiyse belki bu aralar birşey takılmıştır kafasına, sen tabi daha iyi bilirsin kocan senin ama neden asislinki yüzü diye düşünüyorum..

Sen de haklısın tabi insanin gerçekten modu düşüyor böyle ama üzme kendini konuş derdi ne imiş konuşmasında da büyüyor işler ya.

İnshaAllah gebesindir ondan ağlıyorsundur. Ben de dün mutfak temizliğine ağladım bildiğin is bitmiyor diye hahahaha benim de sinirlerim bozuk sanırım normalde ağlanacak şey değil yani

Bugun durup durup aglayasim geliyo aksama iftara misafirlerim var acil toparlanmam lazim
Herşeyden önce annesin ve mükemmel güçlü bi kadınsın . Ben eşimin morali bozulsa kavga çıkarıyorum hiç sevmem suratı asık insanı çünkü ben gülünç biriysem karşımdakini de öyle görmek isterim . Sen bu karakterde birinde katlanmışsın yıllarca hala da düzeltmek için çabalıyorsun . Bu varya çok güzel birşey kimse savaşmaz böyle birşeyle .. Nolur güçlü kalmaya devam et ablacım . Harika birisin

Kiz söylüyorum ilgisizlestin bak askim demiyosun vs vs diyorum yok diyo sen bana oylesin ben ondan sana boyleyim diyo guya ben ona ilgi gostermiyomusum ama yakindir ben onun hakkindan gelirim eskiden takmazdim amannn ne halin varsa gör derdim.. o surati asık otursun banane yaa derdim ama bu ara sinirim bozuldu gerçekten cok duygusalim ya regl olcam ya bebekten… bazen böyle çöküş yasiyoruz belkide aglamak nedir yaa bize yakismiyor

Ayyyy caniiiiiimmmmm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin zor bir dönem gecirmissiniz İnshaAllah bebişin olucak canım Allah'ın izniyle inancını yitirme nasib meselesi biz denicez ne zaman sa vakti o zaman gelicek zaten

Cok teşekkür ederim canimsin eşimde neşeli disarda arkdaslarina karsi ama eve girince bi degisiyor genelde neyse az bi kendime geleyim doncem size iyiki varsiniz canimsiniz

Allaha inancım tam hiç bi zaman ümitsiz değilim . Sadece çok zor bi dönemden geçtim. Ama burda yıllarca bekleyenleri görünce halime şükretttim daha çok acı çekenler çok bekleyenler var benim onların yanında yaptığım ümitsizlik günahtır dedim. Sabır etmesini bilez belki çok beklicez ama enimin bi yerden sonra çiçekler açacak bahçemiz

Hoşgeldin zeliscim tabiki eklerim ..

Son adet tarihin başlama tarihi 7 Nisan mi? Ne zamandır deniyorsun bebiş için ?

Bence iyi değerlendirmişsin , adetten sonra hemen yumurtlama olabiliyor tabi böyle olan çok var.. demekki gelmiş çatlamış İnshaAllah.o bebiş olmuştur şimdide yavaş yavaş belirtiler geliyordur

Özel msja bak kuzum

Teşekkür ederim isteyen herkese rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah gittim hastaneye demin geldim 59 çıktı beta HCG daha çok yeni sanirim
Mashallah MashaAllah canım o zaman listede bebişi koyalım isminin yanına

İnshaAllah kucağına da alırsın bizlere haber ver kese filan görürsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…