• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MAYIS 2022 Gebelik Planlayanlar 🥰🌺🤲🏻 🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkımızda hayırlısı adetten önce öğrenirsem tabiki doktora danışın öyle giderim ama ya memlekete gidince öğrenirsem diye şey yaptım 🌸
Listeye daha önce bilgileri vermiştim ama unutmuşsunuz galiba ekleyebilirsiniz sat.18 Nisan bat 16 mayıs 2 aydır düşünüyoruz
Yok canım şimdi baktım unutmamışim cunki not alıyorum hemen ekliyorum ya eklemişim bile ekledigimi unutmuşum 🤣🤣🤣

Vallaha kuzum ben duphastrona başladım 5 gün kaldı.. ilaç bitince regl olmzsam bana en büyük işaret olur.. diğer belirtileri düşünmüyorum kendimi dinlemiyorum evet yine birşeyler oluyor ama inanki tınlamıyorum o yumurta büyüyüp çatladimi Allah bilir son günlerde değerlendiremedik de yorgunluk ramazan derken zor oluyor yani İnshaAllah bir supriz olur benim için deyim 😁
İnsallah bu ay umutluyum sizden gerckten ramazan ayi zor oluyor 3-4 gundur bende pek degerlendiremedim yorgunluktan.. Eşim normalde suratsiz bi adamdir evine 4/4 lük bakar ama nasil anlatsam surekli evimizin altinda asagida arkadaslariyla takilir isyeri var orda.. evde pek durmaz hafta sonu pazarlari bizledir arkadasi cagirir bizi utanmasa yolda birakir gider ve ben artik cok yoruldum bu durumdan senelerdir bebek işini bu yuzden erteledim o cok istiyor ama ben istemiyodum 6-7 aydir baya duzeldi gibi.. 3 ay öncede ilk defa büyük bi kavga ettik bosanma noktasina geldik ve bizim 12 yillik evliligmzde ilk kavgamizdi bu..aileler girdi araya zaten oda beni cok sevdigini soyledi vs vs eminim gerckten beni cok seviyor onu birakicam diye ödü patliyor bir dedigimi 2 etmiyor ama gelelim soruna yine eskisi gibi olmaya basladi suratsiz bi adam🤷🏼‍♀️ Yani bende o eve geldiginde yüzü gülsün istiyorum 3-4 gündür bu sekilde yine o oyle yapinca sanki ben ona bisey yapmisimda trip surat yapiyomus gibi bana kendim rahatsiz oluyorum.. ve yazdim ona ben evde güleryüzlü bir eş istiyorum kusura bakma sen böyle devam ettikce bir tane daha cocuk düşünmüyorum diye neyse valla cok duygusalim sinirlerim cok bozuk oturdum sinirden agliyorum

Bende aylardır öyleydim saniye saniye belirti arıyordum her ağrı her halsizlik gebelik diyordum. Ama artik ovulasyon takibini de kendimi dinlemeyinde bıraktım inşallah böyle daha rahat olunca olumlu sonuç aliriz
Aynen o kadar kafaya takınca regl sürem de kısaldı stresten sivilce vs çıkmaya başladı. Kendi kendime dedim ki taksan da olmuyor takmasan da sen en iyisi başka şeylerle oyalan. Böyle düşündükten sonra rahatladım şimdi regl kaç gün var bilmiyorum açıp uygulamadan bakmam lazım her gün günleri sayarsam iyice psikolojim bozuluyor 😂

Sizde bi sorun var mı canım doktora gittiniz mi
9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .

9 aylık evliyim ben gittim kaç doktor gezdim ilişkide ağrım çok oluyodu zaten ilk Zamanlar ilişki yaşayamadık vajinamusla uğraştım biz benimde eşim askerdi nikahlarımız kıyılmıştı ama düğün olmamıştı düğün olcağı sene pandemi denk geldi dedik yapmayız artık düğün falan 3 senelik bi ilişkimiz var 2021 ağustosta düğün oldu eşim görevi bıraktı kendi memleketimize geldi. Ben zaten üni okuyodum . 3 sene de 4,6 ayda bi 15 gün görüşebildik zaten o üç sene de korunmadık olmadı. 9 aydır iki güne bir beraber oluyoruz yumurtlama takibi falan çok yapmam ben dedim olursa olur önceden nenelerimiz 9 tane doğuruyordu yumurtlama mı takip ediyordu bende çok kafaya takmadım 4 ay önce kayınvalidemi kaybettik ani oldu . Eşim çok sarsıldı gençti annesi . Çocuk istemeye başladı daha çok baskı gelmeye başladı çevreden de acınızı unuttur vs ben zaten başından beri hep isteyendim eşim fazla takmıyodu şimdi oda çok istiyor bende ama nasip olmadı . Tahlil yaptırmadım 1 sene dolmadığı için ama randevu aldım bayramdan sonraya gitcem tahlilleri isticem . İnşallah bi problem yoktur . Hayıt tohumu civan perçemi falan bitkisel şeyler kullanıyorum. İltihap ve enfeksiyonum var çocukluktan beri çekerim + bide antibiyotik alerjim var geçmekte bilmedi . Şimdi meryem suresini okumaya başladım annem de destek çıkıyor inşallah çok aratmadan bizede nasip olur. Çünkü bende sen gibi çok kafaya takan evhalmı biriyim . Çok tedirginim . Bide işte kayınvalidem vefat etti balkondan düşerek kanlar içinde gördüm baya bi yıprandım herşeyden korkar herşeye ağlar oldum. Yalnız bile kalamıyorum. Şimdi anca bi bebek beni toparlaya bilir inşallah en kısa sürede olur .
Basiniz sagolsun canim nerde oturuyosun biran oncede hormonlarina baktir

My_Moonlight06 My_Moonlight06 canım baksana koyulaşmaya başlamış yine.. Yeniden mi yumurtlicam 🤔

Eklentiler

• 16513212999995599324965935030549.jpg
    16513212999995599324965935030549.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 16513213674711143829666441417529.jpg
    16513213674711143829666441417529.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 32
Basiniz sagolsun canim nerde oturuyosun biran oncede hormonlarina baktir
Konya da oturuyom ablacım 1 senelik evliyim dicem yoksa bakmıyorlar zaten resmiyette 3 sene 9 ay oldu nerden bilcek düzenli ilişkimin 9 aydır olduğunu en azından bi problem varsa eşimde yada bende tedavimizi oluruz böyle daha çok yıpranıyorum bilmiyorum çünkü 🤷🏻‍♀️

Konya da oturuyom ablacım 1 senelik evliyim dicem yoksa bakmıyorlar zaten resmiyette 3 sene 9 ay oldu nerden bilcek düzenli ilişkimin 9 aydır olduğunu en azından bi problem varsa eşimde yada bende tedavimizi oluruz böyle daha çok yıpranıyorum bilmiyorum çünkü 🤷🏻‍♀️
Kesinlikle zaten cogu doktor 6 ay diyor bekleme suresini yerinde olsam 1 bucuk sene derim 🙈 hizlandirsinlar isleri😃 Rabbim biran önce guzel mujdeli haberleri vermeyi nasip etsin gerckten sizin evinize artik bir bebek şart olmus

Benide eklermisiniz bat 17 mayis olcak ama duzensiz adetlerim oldugundan bir sonraki ayada kalabilir heheh gecen nisandaki adetim biter bitmeaz yumurtlama olurmu birde adetim normalde 6 gun surerdi nisanda ise 10 gun sürdü grc geldigi icin adetim.sonra akabinde de hemen agrilar basladi seffaf uzayan akintim asla olmazdi o oldu işte diger belitilerin hepsini yaşadım doktora gittim gecenlerde folikül yok dedi ama çatlamış da olabilir bilemeyiz buradan anlamayiz dedi gormesi lazimdi birsey varsa yoksa dimi folikasit verdi 5 6 gündür kullaniyorum suandada bacaklarima indi ağrı adet ağrısı gibi düşünün ayaklarımda da üşüme belirtilere bakin degisik birde nisandaki adetim bitince hep iliski oldu 2 gunde bir nisan ortasi 17 nisanda bitti adetim o akdan itibaren belirtiler tuttumu acaba ya bu vakite kadwr iliski oldu ama bilemedim

Canım benim de prolaktinim yüksekti hamilelik belirtileri de veriyordu boşuna ümitleniyordum. Çok dengesiz bir hormon stres kaynaklı bile artabiliyor. Ben ilaç kullandım dostinex ve bir ayda 51 den 19 a düştü. Ama şimdi bile dikkat ediyorum evde sütyen falan takmıyorum incir falan yemiyorum. Bence ama sana da ilaç vermesi gerekiyordu. Bu ay bekle istersen inşallah gebe kalırsın gerek kalmaz ama olurda adet olursan doktorun daha da ilaç vermiyorsa değiştir doktorunu bence
Sanırım öyle olacak birde en iyi doktor o hastanede

Kesinlikle zaten cogu doktor 6 ay diyor bekleme suresini yerinde olsam 1 bucuk sene derim 🙈 hizlandirsinlar isleri😃 Rabbim biran önce guzel mujdeli haberleri vermeyi nasip etsin gerckten sizin evinize artik bir bebek şart olmus
Ağzından bal damlıyor gerçekten nasıl gönlümü ferahlatıyorsunuz çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için💕🥰

Ağzından bal damlıyor gerçekten nasıl gönlümü ferahlatıyorsunuz çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için💕🥰
Ama zaten anca duzenli bi cinsellige baslamissiniz bide baktirin bazen degerlerden olmayabilir.. Boşa vakit kaybetmezsiniz yaşında genc daha sanirim yazdınmi bilmiyorum hatirlamiyorum🙈 yani dogurganlik seviyen yuksek 20 li yaslarla 32 yaslar arasi biran önce gebe kalirsin bak kimyasal gebelikte atlattin buda demek oluyorki gebe kalabiliyosun

Kızlar önümüzdeki ay bende korunmayı bırakacağım inşallah.
Tahmini regl tarihim 14 Mayıs.
Ovuslasyon testi de kullanırım belki.
Sizlere sorum hamilelik öncesi hangi vitaminleri kullanmaya başladınız ? Yan etkisi olmayan iştah açmayan folik asit tavsiyeniz var mı ?
Ben b12 folik asit biotin kullanıyordum
new life ağızda eriyor 1 yildir ama ara vererek benim baya eksikti. o yuzden ekstra başlamadim kuzum

Ama zaten anca duzenli bi cinsellige baslamissiniz bide baktirin bazen degerlerden olmayabilir.. Boşa vakit kaybetmezsiniz yaşında genc daha sanirim yazdınmi bilmiyorum hatirlamiyorum🙈 yani dogurganlik seviyen yuksek 20 li yaslarla 32 yaslar arasi biran önce gebe kalirsin bak kimyasal gebelikte atlattin buda demek oluyorki gebe kalabiliyosun
Aynen öyle abla 22 yaşındayım henüz bi an önce baktırcam herşeye

Yumurtlamadan sonra minimum 8 gün gerekiyor o da minimum boşuna demoralize olursun canım yapma
Kahverengi lekelenmen olduysa o gün yumurtlaman olmuş olabilir bu arada
Yapmadım canım zaten delilik olurdu yapmak😀 Benim hiç yumurtlama döneminde lekelenmem olmaz ama yoğun uzayan şeffaf akıntım pazartesi günü oldu o yüzden yumurtlamamin beşinci günü bugün diye düşünüyorum.

Back