- Konu Sahibi My_Moonlight06
-
- #5.741
Bebek portakalda vitaminken öğreniliyorsa bu bir başarıdırKuzum senin kaç gün geçti aşılamadan kisanki biraz fazla mı erken şeettin
AraştırdımBen 23 Nisan'da aşılama oldum, cumartesi günü tatlım. Tam 1 hafta geçti işte. E biliyorum çıkmayacağını zaten aksiyon seviyorum ben bi de para harcamayı
Hıh iyi bişey vesile oldum bari
Kız aynı gün işte bende çatlatma vuruldım 23. Nisanda ama o günü saymıyorum 6. Gün hemen dölledi ya ahahajaj daha döllencek de tutuncakda aradan bakalım 1 hafta daha geçsin herşey belli olurBebek portakalda vitaminken öğreniliyorsa bu bir başarıdıraşılamadan 7 gün geçti bence delirmek için yeterli bir süre
Vallaha bene bebişten olduğunu düşünmek istiyorum ama yumurtlamaysa da bence bu gece hallet o işiKızlar size birşey daha danisacam çok acayiptir ki geceden beri benden yumurta akı gibi akıntı geliyor az önce yine geldi lavaboda bata kaldı 7 sizce bu normal mi veee bu ay bunu ilkkez yaşadım gece herif uyanmadı için değerlendiremedikneyse velhasıl kelam bu akıntı niye geldi uzayan akıntı kokusuz berrak bı akıntı aşağıda neler oluyor diye düşüncelere daldım venevv sence ben bu ay 2 kere mi yumurtladim tavuk gibi ay delirecek oldum birden
Hahahaha önce den hazırlaman iyi olmuşValla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dilden
Benim arada sağlı sollu batar gibi sızılar oluyor, hele dün bir anda sag kasığıma 2-3 sn süren çok şiddetli bi batma oldu. Bazen adet olacak gibi hissediyorum bazen hiç birşey yok bende anlamadım ya zateb ümidim de yok neredeyse bir hafta olmuş yumurtlama göreli ama geçen ayki hevesim hiç yok ya. Geçen ay günler geçmek bilmiyorduBen de kullanıyorum şuan 5 gün kaldı bitmesine..benim de en son 4. Gün geldi bakalim gelmez inshalAllah ama yumurtlamadan emin değilim ya pek heveslenemiyorum
Aslında ben kendim adet oluyorum her ay ama doktor zaman kaybı olmasın diye aldiriiyor bana ilacı.. hemde gebelik olursa yardımı olsun diye
Aslansin kaplansinnnnBiz de ani ve mecburi bir kararla annemlere gidiyoruz.. testlerim kargoyla gelmemişti, sıfır testin varçarşamba dönücez.. naapsam hiç sallamadan beklesem mi yapabilir miyim acaba bilmiyorum…
Ahhaha okurken tam acıyacaktım ama yok yaaa acı yok rocky… bi kaç gün vitamin ver, ceviz fındık, enerji içeceği, mavi haplardan artık allah ne verdiyseValla mesaj attım dün değil bugün önemli diye ölüyorum yorgunluktan dedi ben de testin fotosunu attım zirvedeyim geldin geldin bu 2 gece sonrası tırtingen şıtrayze dedim o da anlaşıldı gece görüşürüz dedi. Anladıkları dilden
Bugün benim de sağ tarafta batma ağrı var dün batiyor gibiydi çaktırma ilgilenmiyommmBugünde benim sadece sag kasıgım da batma var batıyor gidiyor sürekli 4 gün sonra ilişkiyi bırakcam artık doktor progestanın son 3 günü ilişkiyi bırakın ddi aklınızda olsun kızlar sonuna doğru bırakın ilişkiyi döllenirken fln zararlı olabilirmiş
Hahahahahahahaha kız ne alemsin yaaaGece 3 de geliyor şekerim ne ara tıkayım. Şöyleki işten çıkıyor ardından canlı müziğe geçiyor o sebeple geç geliyor cuma cumartesi. Şu ara nefes alsın yeter gerisini ben hallederim
Kuzum bankacı ve normal şubede değiller anakasada para sayıyorlar kısacası hayvan gibi yoruluyorlar hafta sonları da müzik yapıyor haliyle haftasonu mesaisine denk gelince adam bitiyor üzülüyorum ama napayım tek başıma yapamayacağıma göre o uzansın salsın kendini yeterHahahahahahahaha kız ne alemsin yaaa
Şarkıcı mi gııı enişte müzik derken ne yapıyor yani hani oturduğu yerden çalıyorsa bişi bıkmaz diye dedim
Evet bende dün test günüm salı demiştim zaten ama ben kendime bi söz dinletebilsemAraştırdım23 nisan aşılama.. 24 saatin içinde bir saatte döllenme olmuşsa. Bugün 6.gün yeni doldu enn erken 9. günde test yapılmalıymış… salı günü yani
Bak bebeğim aynı şey değil bi kereKız aynı gün işte bende çatlatma vuruldım 23. Nisanda ama o günü saymıyorum 6. Gün hemen dölledi ya ahahajaj daha döllencek de tutuncakda aradan bakalım 1 hafta daha geçsin herşey belli olur
Sabır ve ben asla yanyana duramayız
Bağımlıyım arkadaş karışmayın zevklerimeMy_Moonlight06 koşşş kız erken test müdahalesi var R Random3 biraz da sen durdur ben tek kaldm ahahah
Datlummm sen zirve yapmışsın Yaaaa seni geçen olmaz herhaldeBak az önce aldım sonucu kocaman negatifama hayal kırıklığı olmadı çünkü çıkmayacağından emindim. Bize kalsa hemen ertesi gün öğrenelim istiyoruz
Napalım ben 9 ay çekecek o da 3 gün çekiverisin bencil erkek milleti işteAhhaha okurken tam acıyacaktım ama yok yaaa acı yok rocky… bi kaç gün vitamin ver, ceviz fındık, enerji içeceği, mavi haplardan artık allah ne verdiyse
HarikasınnnnnnnnKızlarımm canlarım biraz sizi sakinlige davet ediyorummstres yapıyoruz bak hemen testlere kan vermeye koşmayalım nolur morelimizi bozup umutlarımızı bozmayalım şimdiden en başta nasıl başlamıştık umutluyuz bu ay hepimiz pozitifleri görücez insallah kimse günü gelmeden test yapmasın ahahahaha hepimiz bu ay anne olucaz merak etmeyin güzel düşünelim yalancı belirtilere kulak vermeyelim ztn regli ve genelik belirtileri aynı şimdi bu süreçle ugrastıgımız için belirtilere daha cok kulak veriyoruz hepinizi seviyorum
Devam canım yapacağım 5 gibi yine muhtemelen yarın çatlar ama belli de olmaz kara kutuŞart değil ama şansın artar.. en önemlisi de catladiktan sonra teste devam et mutlaka o catlamayi görmen lazım
Ya aslinda eşimin nöbetleri oluyor bende yapsam iyi olur da stres yaptırıyor cokBizim şartlardan dolayı düzenli ilişkimiZ olmadığı için mecburen yapıyorum
Evet canim gecen ay gittim bisey yoktu cok şükür ama ovulasyon dönemine birde adetime 1 hagta kala cok oluyorCanım kontrole gidiyor musun hiç birde inan hafif hafif olmuyor ağrılar birden bir sancı giriyor yere çöküyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?